Şimdi Ara

94 Honda cıvıc ex mi 2005 Opel corsa 1.3 cdti mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese iyi günler arkadaşlar.Ehliyetimi yeni aldım ve araba bakınıyorum hem fiyat yönünden uygun hem hem yakıt yönünden uygun olması lazım.Bir ara hondaya bayağı bir merakım vardı ama yeni modellere güç yetmiyor eski modellerde çok yıpranmış oluyor ve bu günlerde opel çarptı gözüme bayada tatlı bir araba ve dizel yakıtınında çok iyi olduğunu duydum hondada bazı sıkıntılar çıkabiliyomuş siz hangisini önerirsiniz? Sizce hangisi beni daha az üzer ? Şimdiden teşekkürler
    (Not konuyu forumda yanlış yere açmıştım burası doğrusuymuş:) )
    Ve bütçem 10 13 bin arası Yanlış yazdığım bişey varsa mağzur görün...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burak.884 -- 31 Mayıs 2014; 14:48:29 >

• manuel kullanmayi tam anlamda biliyor musun ? yoksa acemi misin? yani trafikte sikinti olmamasi icin otomatikte alabilirsin.

ha manuelde sikinti yoksa corsa alinabilir.

ben olsam 15-16 verir 99-2000 otomatik civic alirdim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Manuelde sıkıntı yok otomatik sevmiyorum zaten oyuncak araba gibi geliyo hondada alsam manuel alırım ve o 99 2000 bütçemi aşıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burak.884 -- 31 Mayıs 2014; 15:02:23 >
  • Model yılı daha yeni olan aracın sorun çıkarma potansiyeli daha azdır. Corsa tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.