Şimdi Ara

%94 indirimle sizlere Sanat sunuyoruz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
1
Favori
2.660
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yoğun talep üzerine 20 adet kitap daha KDV dahil 4,99 TL den satışa sunulmuştur.

Bu yılın son fırsatını kaçırmayın!

Temel Sanat Eğitimi basılı kitap, sanatseverlere özel %94 indirimle KDV dahil yalnızca 4,99 TL'ye satılıyor.

Kampanya kapsamında yalnızca 20 kitap belirtilen fiyattan satışa sunuluyor.

Bu fırsatı kaçırmayın!

Hemen satın almak için: http://magaza.gencbusiness.com/urun/temel-sanat-egitimi_129.aspx?CatId=102

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gbp_magaza -- 29 Aralık 2013; 11:58:04 >

• Piyasa Fiyatı:74,30 TL + KDV
    bu tip şeyleri yazmak bence müşteri çekmek yerine müşteri kaybettirir.kitap piyasadan uygun bile olsa bence %94 indirim gibi fazla süslü şeyler itici gelir.ben anlamam sanat eğitimi kitaplarından ancak genel bir pazarlama stratejisi böyle olmamalı diye düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: spiritreader

Piyasa Fiyatı:74,30 TL + KDV
    bu tip şeyleri yazmak bence müşteri çekmek yerine müşteri kaybettirir.kitap piyasadan uygun bile olsa bence %94 indirim gibi fazla süslü şeyler itici gelir.ben anlamam sanat eğitimi kitaplarından ancak genel bir pazarlama stratejisi böyle olmamalı diye düşünüyorum

Haklı olabilirsiniz ama biz sadece 20 kişiye özel tanımladık bu kampanyayı, 21. kişi almak isterse piyasa fiyatından satın almak durumunda.
  • Sanatı saat anlamışım daldım hemen sanat satılıyormuş
  • http://www.kitapyurdu.com/kitap/default.asp?id=576538

burada dendiği gibi 80 tl civarı kitap. ilginç.
  • gbp_magaza G kullanıcısına yanıt
    Sürpriz bir kargo fiyatı ile karşılaşmayacaksak 1 adet almak istiyorum.Kızımın resme yeteneği var geliştirmesini istiyorum.Bizim zamanımızda (90 lar) değil sanat kitabi çizgiromanı zor bulurduk.O yüzden değerini biliyorum , teşekkür ediyorum.
  • Satın almaya çalışıyorum ancak olmuyor üye oldum fakat site kullanıcı adımı ve şifremi kabul etmiyor napak :P
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: nirvanha

Satın almaya çalışıyorum ancak olmuyor üye oldum fakat site kullanıcı adımı ve şifremi kabul etmiyor napak :P

Üyelik aktifleşmesi için mail adresinize gelen bağlantıyı tıklamalısınız
  • Kargosu ne kadar acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _fırtına_

Kargosu ne kadar acaba?

İstanbul içi ortalam 6 TL ve istanbul dışı ortalama 10 TL olabiliyor ama bu rakamlar değişkenlik gösterebilir.

Kesin bilgi için kargo firmasıyla görüşmenizi öneririz.
  • sizin camiada yuzde 94 degil yuzde 100 indirim die 7 gun 24 saat 365 gun kampanya yapılıyor. Buna inanmamızı bekliyorlar. iyiniyetli bile olsanız artık isin suyu cıktıgı icin kendi adıma hicbir indirime dikkat etmiyorum. her zaman kıyas yapıp alırım. ne hikmetse millet genede zor kazandıgı parayı harcamak icin elinden geleni yapıyor. garip.
  • Gecen sene e kitap olarak alip ayni tutara belki daha fazlasina kendim bastirmistim kok carsisinda, ankaradaki ogrenciler falan bilir. Bu fiyat cok iyi, ozellikle resimler falan renkli basildiysa

• quote:

Orijinalden alıntı: gbp_magaza

quote:

Orijinalden alıntı: _fırtına_

Kargosu ne kadar acaba?

İstanbul içi ortalam 6 TL ve istanbul dışı ortalama 10 TL olabiliyor ama bu rakamlar değişkenlik gösterebilir.

Kesin bilgi için kargo firmasıyla görüşmenizi öneririz.

Hangi kargo ile gorusecegiz?

• Git kargo firmasıyla görüş... o da iyiymiş

• siz de haklısınız tabiki.ayrıca başka yerlerde de belli bir fiyata bulunabiliyor ancak sizin fiyatınız en uygun olarak gözüküyo.bu durumda %94e fazla dikkat etmemek gerek.iyi satışlar dilerim.
  • gbp_magaza G kullanıcısına yanıt
    Gereksiz maillere gelmiş ,dikkat etmemişim.Siparişi geçtim ama paypal ödeme yaptımı yapmadımı anlayamadım site ahata verdi.
    İnceleyebilirseniz Sipariş No : F4A948C2 .Birde aynı kitabın e-kitap olanı neden daha pahalı ? Geçen seferki kitap sanırım 4-5 tl civarıydı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JaymzBond

Gecen sene e kitap olarak alip ayni tutara belki daha fazlasina kendim bastirmistim kok carsisinda, ankaradaki ogrenciler falan bilir. Bu fiyat cok iyi, ozellikle resimler falan renkli basildiysa

Kuşe kağıda ve renkli baskıyla sunuyoruz.

Bu fiyata bu kitap bir daha çok zor bulunur
  • quote:

Orijinalden alıntı: nirvanha

Gereksiz maillere gelmiş ,dikkat etmemişim.Siparişi geçtim ama paypal ödeme yaptımı yapmadımı anlayamadım site ahata verdi.
    İnceleyebilirseniz Sipariş No : F4A948C2 .Birde aynı kitabın e-kitap olanı neden daha pahalı ? Geçen seferki kitap sanırım 4-5 tl civarıydı.

Ödemeniz beklemede gözüküyor.
  • _fırtına_ _ kullanıcısına yanıt
    Biz genellikle yurtiçi kargo ile çalışıyoruz.

Talebiniz halinde Aras kargo vb. firmalara da ürünü teslim edebiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gbp_magaza

Biz genellikle yurtiçi kargo ile çalışıyoruz.

Talebiniz halinde Aras kargo vb. firmalara da ürünü teslim edebiliriz.

D32210F9 koduyla aldik bakalim bitane Trabzon'dan...
    Lutfen yurtici,sürat ya da mng ile (hangisiyle daha uygun anlasmaniz varsa ) gonderin. Cunku aras bulundugum yere ekstradan mobil hizmet ucreti aliyor...

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.