< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismail76 -- 11 Eylül 2022; 2:37:38 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
94 Model Opel Corsa alıyorum
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Corsayı çok bilmiyorum ama Tofaş fiyatına alınır;muayeneden yeni geçmesi de sizin için ciddi avantaj, mekanik anlamda(fren/ön takım vs) ciddi sorunu yok demektir...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben de öyle düşünüyorum. Muadilleri 90-120 bin TL arası.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Muadilleri 90dan başlıyorsa her türlü alınır. Komple motor bitik olsa yine maliyet 90a çıkmaz. İç kozmetik için alternatif yollar bulunuyor. Koltukları a kalite döşeme yaptırmak araba kadar para tutarken kılıf takmak 500 lira, trim parçaları folyo ile katlanabilir.
Evet dediğiniz gibi her türlü derdi çekilir. Kullanıcı yorumlarını merak ediyorum. Hidrolik direksiyon yok diye nasıldır acaba.
Bu aracın hidrolik olmayan halini kullanmadım fakat başka araçta kullandım eski tip direksiyon. Park yerinden çıkarken falan durduğunuz yerde çevirmesi zor oluyor, yavaşça hareket ederken çevirmeye alışırsanız sorun olmaz.
bu devirde maalesef 60 bin liraya lada samara bile yok. o yüzden alınır ilerde satsan para da eder. bayanların gözde aracıdır o yüzden elden çabuk çıkar. hidrolik direksiyon var mı bu arada.
-
65 bine motosiklet bile kalmadi klimayi direksiyonu falan bosver al geç
Peki 1. 4 motorunu kullandiniz mi. 60 beygir ustundeki motor. Arkadaş direksiyonu hafif dedi. Yerinden kalktikdan sonra baya yumuşakmış
Ben de o mantiktayim. Bebek geliyor, bebek arabalarina bakiyoruz 5-10 bin TL arası aldiktan sonra pek elden cikarmayi dusunmuyorum artik :) hidrolik direksiyon yok ne yazik ki
Haklisiniz, yukarda yorum yazan arkadaş da ayni fikirde. Bebek arabasi alacaz, o bile 5-10 bin TL bandinda fiyatlar. Ben de düşünmeden alip geçme taraftariyim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismail76 -- 11 Eylül 2022; 18:42:46 >
Hayirli olsun , bebek arabasinida ikinci el alin bence. Letgoda falan bi sürü bebek arabasi var uygun fiyatlara
A dan Z ye her şeye ne yazik ki ikinci el bakıyoruz. Hanım illa sıfır olsun diyor :D ilk bebek, galiba sıfır alacaz
Paran ucu ucuna yetiyorsa , bu araba dert sahibi yapar çok masraf çıkartır bunu göze al. Çok eski çünkü
-
Max cikabilecegim rakam 100-120 arasiydi aslinda. Bu denk gelince buna yöneldim. 100-120 arasindaki araclardan daha iyi gibi sanki
anladım. hidrolik direksiyon olmaması kötü olmuş fakat araç 875 kilo yani hafif. dolayısıyla fazla zorlamaz. bazı arabalar var ki kruvazör dümeni gibi hissettiriyor.
-
Henüz kullanıp tecrübe etme şansım olmadı. Araç bulunduğum şehirde değil. Ama dediğiniz gibi hafif olduğu için direksiyon yumuşakmış. Hafta sonu araç elime geçince ayrıntılı tecrübelerimi yazarım
100-120'ye daha iyi araç bulunabilir fakat aradaki fark fazla olmayacaktır. yani demek istediğim 2004 model clio 2 alırsın ama tek fark hidrolik direksiyon ve klima olur. o yüzden hiç gerek yok motor temizse ve kaporta düzgünse 60 bin lira gerçekten bedava. bunu herhangi bir galerici görse 50 ye bağlar işi hemen ilana 110'dan koyar "tertemiz bayan arabası" diye.
-
Yüzde yüz katılıyorum. Kaportada ufak tefek eksikler var. Tavanda güneş solması var. Direkler ve tavan orjinal ama kaza yok. 110-120 ye de al birini vur ötekine misali arabalar var. Hic degilse bir şey olsa 65 bin TL verdim lanet olsun der geçerim, zoruma gitmez :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismail76 -- 11 Eylül 2022; 23:30:44 >
tek derdin boya olsun hocam. 10 bin liraya en kral boyayı yaptırırsın. geçen sene benim 93 model tempra'ya 4000 lira istemişlerdi full temizlik boyasına. hadi bu sene 6-7 olsun. taş çatlasın 10 olsun. ilerde arabayla iyice bağ kurarsan satmak istemezsen boyarsın tertemiz binersin.
bak benim tempralara şuan 130-140 istiyolar, kendi arabamı bu paraya almam. şuan kredi borcum olmasaydı eğer senden önce 60'a bu arabayı alırdım heralde
Benzer içerikler
- stepne ağır kusur mu
- vekalet ile araç satışı
- golf 5 1.4 tsi
- ford focus yakıt tüketimi
- seat ibiza alınır mı
- ami araba özellikleri
- seres araba hangi ülkenin
- renault duster 2024 fiyat
- 2025 model arabalar
- lexus gx
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X