Şimdi Ara

9440 TL Apple iPhone XS 64 GB Akıllı Telefon, Gümüş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
11.071
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 9440 TL Apple iPhone XS 64 GB Akıllı Telefon, Gümüş
    https://www.amazon.com.tr/Apple-iPhone-Akıllı-Telefon-Gümüş/dp/B07HRBY2W2

Detaylı özellikler:
    Kimovil.com
    Apple iPhone Xs: Price, specs and best deals
    https://www.kimovil.com/en/where-to-buy-apple-iphone-xs

9440 TL Apple iPhone XS 64 GB Akıllı Telefon, Gümüş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cohannan -- 11 Ağustos 2019; 21:6:16 >

• Yahu şu saçma sapan boş yorumlarınızı yapmasanız ne güzel olur. Ben de almıyorum alamıyorum bu kadar pahalı telefon ama alana veya alabilene de dil uzatmıyorum. Ben 2000TL lik telefon alıyorum hamdolsun ama 500TL si bile olmayan insan da var bu ülkede? Ne yapalım bizden daha pahalı zevki olan ve maddi gücü olan herkese hakaret edip aşağılayalım mı? Kusura bakmayın buna ikiyüzlülük ya da kompleks denir başka bir şey değil. Herkes herkesin görüş ve zevkine saygı duysun lütfen, eleştiri olacaksa da bu kişisellikten uzak ve yapıcı olsun ki herkes fayda görsün. Bayram günü bu hatırlatmayı yapma gereği gördüm, kimse üzerine alıp şahsileştirmesin lütfen. Lafım herkese
    Biraz baktım yazılanlarada bunu almak parası olup olmama işi gibi görünsede bence değil, çoğu kişi kovalıklık olsun diye alıyor tamam iPhone güvenlik konusunda tartışılmaz kim bunun için alıyor ki, işlevsellik dersen android'in yanından bile geçmez 10000tl telefona verecek insan kovalak tır başka birşey değil, kamera için alıyorsan çok daha ucuza dolu Android var hemde çok daha iyi özelliklerde, açıkca da söylerim istediğim kadar zengin olayım bu telefonu alırsam boynuma asar bu telefonu salağım diyede yazarım
    Hala aynı elle tutulabilir bir fikir yok. Bir yerden duymuşsunuz iyi ki "kovalıklık" diye bir kelimeyi. Gösteriş için alan insanları hariç tutarak yazıyorum. iOS işletim sisteminin kullanması basittir. Android gibi karman çorman değildir. iOS, Android gibi Google elinden çıkıp, türlü türlü telefonda kullanılmadığı için işletim sistemine uygun donamımlarla stabil bir şekilde kullanılabilir. iPhone'ların kameraları gayet performanslı bir şekilde kaliteli çekimler yapabilir. App Store'da saçma sapan Google Play'deki gibi uygulamalar olmaz daha düzenlidir. Bir iPhone'u rahatlıkla 4-5 yıl kullanabilirsiniz. MacBook'unuz varsa senkron olarak çok rahat kullanabilirsiniz. Ekosistem olarak Apple çok daha önde. Telefonunuzda bir problem olduğunda başından savan bir servis değil çözüm sağlamaya çalışan bir servis olur karşınızda muhattap bulabilirsiniz. 4-5 yıl iPhone'lar Apple'dan yazılım desteği alırlar. Samsung ve diğerleri gibi 2.yıl unutulup köşeye atılmazlar. İkinci el olarak da satılacağı zaman diğer telefonlar gibi fazla değer kaybetmezler.

Daha saymamı ister misiniz?
  • Bu kadar paraları telefon için verenlerin kafasından istiyorum :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyat yüksek ama fırsat iyi✋🏻

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dalgamı geçiyon

• Konu sahibinin yerinde olsam paylaşırken utanırdım...

• Telefonu sen eskitmesen de uzaktan eskitiyorlar.

• Piyasa fiyatinin altindaysa firsattir. Size hitap etmiyor diye bos konusmayin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Birader her paylaşım yapanı gömmeye amma meraklısınız. Her paylaşılanı sen almak zorunda değilsin ama belki biri alır, birine yararı olur. Sıcak fırsatlar çok fazla negatif tiplerle dolmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avagadro -- 11 Ağustos 2019; 22:33:44 >
  • Yahu şu saçma sapan boş yorumlarınızı yapmasanız ne güzel olur. Ben de almıyorum alamıyorum bu kadar pahalı telefon ama alana veya alabilene de dil uzatmıyorum. Ben 2000TL lik telefon alıyorum hamdolsun ama 500TL si bile olmayan insan da var bu ülkede? Ne yapalım bizden daha pahalı zevki olan ve maddi gücü olan herkese hakaret edip aşağılayalım mı? Kusura bakmayın buna ikiyüzlülük ya da kompleks denir başka bir şey değil. Herkes herkesin görüş ve zevkine saygı duysun lütfen, eleştiri olacaksa da bu kişisellikten uzak ve yapıcı olsun ki herkes fayda görsün. Bayram günü bu hatırlatmayı yapma gereği gördüm, kimse üzerine alıp şahsileştirmesin lütfen. Lafım herkese

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marjinal01 -- 11 Ağustos 2019; 22:35:24 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sıcak fırsatlarda paylaşım yapan bir kaç kişi kaldı. Devam böyle küstürün adamları komple kapansın bölüm.

• Bir telefona hayatta bu paraları vermem. Ama cohannan son günlerde paylaşımlarını çok beğeniyorum. Böyle devam dostum eline sağlık. Bu ayarda telefon alacak olsam kesin alırım. Açık ara adam en ucuz fiyatı paylaşmış hemen taşlamalar olmuş.

• Benim şahsi fikrim; bu düzeyde bir telefon alacak insan için fırsatmış değilmiş farketmez bence. 9 bin verebilen 10 bini de verir 11 bini de... Herhalde her gün 10 TL kumbaraya para atıp, 9 bine düştü hemen almalıyım diyen yoktur diye düşünüyorum.

• eleştiren ve eleştirenleri eleştiren güzel bir konu olmuş ve aynı zamanda ortak görüş olarak bende almam ama diyerek sonuca bağlanmış :)
  • Sıcak mı gardaş

• quote:

Orijinalden alıntı: incitmeli

Piyasa fiyatinin altindaysa firsattir. Size hitap etmiyor diye bos konusmayin.
    Doğru söze diyecek yok
  • ne yani arabanın ferrari sini alacak olan takının elmas ını alacak olan dh nin sıcak fırsatlarındamı sanıyorsunuz, bu tlf u alacak olan da sıcak fırsat bakmaz
  • Biraz baktım yazılanlarada bunu almak parası olup olmama işi gibi görünsede bence değil, çoğu kişi kovalıklık olsun diye alıyor tamam iPhone güvenlik konusunda tartışılmaz kim bunun için alıyor ki, işlevsellik dersen android'in yanından bile geçmez 10000tl telefona verecek insan kovalak tır başka birşey değil, kamera için alıyorsan çok daha ucuza dolu Android var hemde çok daha iyi özelliklerde, açıkca da söylerim istediğim kadar zengin olayım bu telefonu alırsam boynuma asar bu telefonu salağım diyede yazarım

• quote:

Orijinalden alıntı: kalender6276

Bu mesaj silindi.
    Dinci ne demek

• Bu paralara telefon almayın gözünüzü seveyim imkanı olanda almasın yazıktır günahtır

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.