Şimdi Ara

9440 TL Apple iPhone XS 64 GB Akıllı Telefon, Gümüş (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
11.071
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: incitmeli

Piyasa fiyatinin altindaysa firsattir. Size hitap etmiyor diye bos konusmayin.
    Insanin her cinsine saygim var, fakirmis zenginmis asla ayirmam. Ama zengin olsun fakir olsun, mantiksiz aptalca iceriksiz ve konusmus olmak icin konusanlardan nefret ediyorum acikcasi

Paylasimi yapana tesekkurler, sacma sapan yorumlar yazanlara da fakirlikleriyle basarilar , ne zaman kiskancliktan illa ki bir seyler yazma geregi hissetmeyecek vakur durus sahibi olurlar, o zaman onlara da saygi duyariz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haber veren arkadaşa teşekkür ederim Bir tane aldım yurtdışı kayitlilari8000 TL istiyorlar

• Şaka maka 3 tane mi 9t ediyor , ben Pocophone'u 2400'e almistim ondan da 4 tane ediyor. Tabi ki alan arkadaslara hayırlı olsun.Maddi durumum cok iyi olsa ben de düşünürdüm.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dert şudur; ben de zamanında furyaya kapılarak 4S satın almıştım ve bilgisayarımı "ikame" etmiştim, verdiğim paraya da değmiş diyebiliyordum, kıyamadığımdan da evin dışına çıkar(a)mıyordum. Tasarımı ve yazılımıyla klasmanı farklı, mahalle baskısı yapan görgüsüz, görmemiş veya sonradan görmelere Apple ürün satmasa keşke

Bu fırsatın sıcaklığı şöyle nitelendirilebilir; kimisi vergiden düşürüp alır, kimisinin indirim / iade / hediye çeki vardır, kimisi de sadece iOS ekosistemine ihtiyaç duyar ve parayı gözünü kırpmadan döker de kullanır. O zaman fiyat güzel denilebilir ama ben beğensem dahi o parayı versem kanarım o ayrı

Lisedeyken teneke kutu Coca Cola içtiğim için birisi bana bu içececeğin elime yakışmadığını söylemişti, şimdi iPhone XS Max sahibi olsaydım ne derlerdi merak ediyorum

Hinduluk birilerinin içine işlemiş, bulaşıcı bir hastalıktır bu haller

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tubytube -- 13 Ağustos 2019; 15:57:55 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• sendomi S kullanıcısına yanıt
    Ne zamandan beri insanların ihtiyaçlarını değerlendirmek haddinize oldu? Bir de yakıştırmalarda bulunmuşsunuz. Bu ülkenin problemi bu işte. İnsanlar erişemeyince alabilen insanlara dil uzatıyorlar hemen. Cepte para vardır, ihtiyaç vardır alır kimi ne ilgilendirir bu? 9000 TL telefona mı verilir diyeceğinize 9000 TL'lik telefonun neden 9000 TL olduğunu, telefondan alınan vergileri, devlete ödenen haraçları eleştirin. Samsung servisleri ile mi sürünelim? Geçen aylarda Android desteği bile kesilebilecek Huawei mi alalım? Stabil, güvenli bir telefon kullanmayalım değil mi? Size ters çünkü. Şurada adam uğraşıyor konu açıyor sürekli teşekkür edeceğinize laf ediyorsunuz. Sonra da diyorlar ki Sıcak fırsatlar misafirlere kapatılsın. Bu zihniyetlerle sıcak fırsatlar diye bir şey kalmayalı çok oldu zaten.

Eline sağlık cohannan hocam. Fiyat güzel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wadjet -- 13 Ağustos 2019; 16:57:4 >

• Artılanan bir yorum gördüm piyasa fiyatının altindayse fırsattır demiş,tebessüm ettirdi.Amerikada insanlara sorsaniz 3 bin dolara iphone alırmısınız diye oturma organı ile gülerler size keza avrupada da böyle 3 bin euro olsa kimse yüzüne bakmaz.Bu döviz kuru ve vergi ile 9 bin liraya satılan telefonu almak için maddiyattan ziyade daha farklı birşeyler olmalı ne olabilir ki acaba gösteriş olabilir mi bence olur

• ölücü şeydici arkadaşlar gidin android alın, sıcak fırsatlarda iki üç tane paylaşım yapan adam kaldı onları da kaçırtacaksınız anasını satayım

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-9DB7A8DFB

ölücü şeydici arkadaşlar gidin android alın, sıcak fırsatlarda iki üç tane paylaşım yapan adam kaldı onları da kaçırtacaksınız anasını satayım
    Fakir de gec. Ben boyleleri ile saglam dalga geciyorum firsat bulunca. Fakir adamin gururlusunun basimin ustunde yeri vardir

Ama parasi olmayip olanlarla alakali atip tutanlar, tercihlerine laf uzatanlar olunca ben de basiyorum alayi

• quote:

Orijinalden alıntı: fabrizo

Artılanan bir yorum gördüm piyasa fiyatının altindayse fırsattır demiş,tebessüm ettirdi.Amerikada insanlara sorsaniz 3 bin dolara iphone alırmısınız diye oturma organı ile gülerler size keza avrupada da böyle 3 bin euro olsa kimse yüzüne bakmaz.Bu döviz kuru ve vergi ile 9 bin liraya satılan telefonu almak için maddiyattan ziyade daha farklı birşeyler olmalı ne olabilir ki acaba gösteriş olabilir mi bence olur
    Seni ilgilendirmez birader, ilgini cekmiyorsa bu basliga girmezsin olur biter, talep varsa elestirmek baskasinin haddine degildir ,herkes isine baksin

• iPhone XR 7000 8000 ken 9000 e xs fırsattır alacak olsaydım çok sevinirdim teşekkürler paylaşana

• jujuuu kullanıcısına yanıt
    Fakir vs diye insanları küçük görmek ve yaftalama yaklaşımınızı yanlış buluyorum

İkinci dediğinize katılıyorum, imkan ve tercih doğrultusunda insanlar fırsat görmüş telefon alıyor. Eleştirmek kimsenin haddine değil.

Sorulması gereken soru “telefona bu kadar verilir mi?” değil, “bu telefon neden bu fiyata satılıyor?” olması gerekir.
    Birkaç kişi de kendi kullandığı 2000₺ lik telefonları yazmış ki onların da fiyatını sorgulamaları gerekiyor çünkü onlarda da vergi var

• İnsanlar bir saat için bu telefona verilen paranın 100 katı gibi paralar verebiliyor? Peki 10 tl ye de saat yok mu? Bu telefonu alacak param olsa da almam zırvalıklarını geçin, alan alır alamayan bu fiyata telefon mu olur diye boş boş gevezelik yapar. Toplumuzda bu durumu çok güzel açıklayan bir sözü hatırlatayım: “Zenginin malı züğürtün çenesini yarar”

Fırsat olarak %5 iPhone ürünleri için fena sayılmaz, daha fazlasını daha görmedim zaten. Gerçi Ekim’de yeni modeller gelecek adamlar stok eritmeye çalışıyor. Nitekim Ekim’de toptan 100$ düşecek, Tr de 1000 tl civarına denk gelir.

• 5g gelince bu telefonlar artık çöp diyip 20bin tl falan ödeyecek çoğu kişi bunlarda epey ucuzlar

bence bu nedenle en azından şimdilik piyasadaki hiç bir modele çok para verilmemesi gerek...

• İstiyorum bu telefonu ama çok para be

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-9DB7A8DFB

Fakir vs diye insanları küçük görmek ve yaftalama yaklaşımınızı yanlış buluyorum

İkinci dediğinize katılıyorum, imkan ve tercih doğrultusunda insanlar fırsat görmüş telefon alıyor. Eleştirmek kimsenin haddine değil.

Sorulması gereken soru “telefona bu kadar verilir mi?” değil, “bu telefon neden bu fiyata satılıyor?” olması gerekir.
    Birkaç kişi de kendi kullandığı 2000₺ lik telefonları yazmış ki onların da fiyatını sorgulamaları gerekiyor çünkü onlarda da vergi var
    Boyle anlasilmasin diye , "fakir olup sahip olamayip, kendisinin ilgi alani olmayan bir ortamda bu urunleri alan insanlari yaftalamak, elestirmek" gayesinde olanlari kast ettigimi ifade etmistim

Mantikli sekilde dusunelim. Bu tip bir urune paraniz yetismiyor yahut fakir vs de degilsiniz paraniz var ama bu urune bu fiyattan ilginiz yok . Her iki durumda da , boyle bir baslik acan, bundan faydalanmak isteyen insanlari elestirme gayesi ile salca olmanin karsiligidir benim yaptigim

Paran yoktur, yahut buna bu degeri vermiyorsundur, hepsi bireysel tercih ve kararlardir . Ama baskalarinin isine burnuna sokup uzerine vazife olmayan sacma sapan konusmalarin yeri sicak firsatlari gec ,hic bir yer olmamalidir

• Biraz da konuyla ilgili fikrimi yazayim. Her ne kadar 1.500 lira gibi anlamsiz bir esitleme vergisi geldiyse de , dolar su an 5,5 civarlarinda ve yanlis bilmiyorsam vergisiz hali ile, ya da vergi iade alinarak 1.000 dolar. Bu yuzden 7.000 liraya mal etmek varken, 2.500 lira fazla vermek cok anlamli gelmiyor

Belki garanti ve ic piyasaya satarken bazi avantajlari olabilir ama ben olsam bunlar icin ekstra 2.500 lira odemem

Tercihtir tabi ama bir urunu alinabilecek en dusuk fiyata almak benim mantigima daha cok uyuyor. Tabi yurt disindan alirken taksit (en azindan vade farksiz taksit) imkaniniz olamayacak, bunu da hesaba katmak lazim

• Hala 6s satılıyor. Alan zarar etmez. Çeyrek altın bu marka

• jujuuu kullanıcısına yanıt
    Kayıtlı telefon ile ilgili kuralı yanlış anlamadıysam hem kendi pasaportunuzla yurtdışına çıkmanız gerekicek hem de 2 sene boyunca sadece sizin hattınızla çalışacak ve garantiden mahrum kalıcaksınız. Bana değmez gibi geliyor.

• 1.500 lira disindaki kisitlamalara tam hakim degilim ,ogrenip oyle fikrimi guncellerim

• quote:

Orijinalden alıntı: Wadjet

Ne zamandan beri insanların ihtiyaçlarını değerlendirmek haddinize oldu? Bir de yakıştırmalarda bulunmuşsunuz. Bu ülkenin problemi bu işte. İnsanlar erişemeyince alabilen insanlara dil uzatıyorlar hemen. Cepte para vardır, ihtiyaç vardır alır kimi ne ilgilendirir bu? 9000 TL telefona mı verilir diyeceğinize 9000 TL'lik telefonun neden 9000 TL olduğunu, telefondan alınan vergileri, devlete ödenen haraçları eleştirin. Samsung servisleri ile mi sürünelim? Geçen aylarda Android desteği bile kesilebilecek Huawei mi alalım? Stabil, güvenli bir telefon kullanmayalım değil mi? Size ters çünkü. Şurada adam uğraşıyor konu açıyor sürekli teşekkür edeceğinize laf ediyorsunuz. Sonra da diyorlar ki Sıcak fırsatlar misafirlere kapatılsın. Bu zihniyetlerle sıcak fırsatlar diye bir şey kalmayalı çok oldu zaten.

Eline sağlık cohannan hocam. Fiyat güzel.
    Arkadaşım sorunun ne insanlar erişemediğş ciğere mundar der hesabına getiriyorsun, iPhone dediğin telefonu güvenlik için, kaç kişi kullanıyor sende kullanmıyorsun anca kovalıklık yapın senin derdin bu yazdıklarınla açıkca belli etmişsin, banane alan alır ben almam alırsam boynuma tkar gezerim krizim diye yazarım demişim sen üstüne ne alıyorsun, çokmu ezdiler zamanında seni? Kalkmış birde bu telefonun fiyatı neymiş diye soracakmışım bu kadar sığmısın sen konu bumu niye buraya çekiyorsun, iddaa ediyorum her 1000 kişiden belki sadece 5 kişi bu telefonu gerçek amacı için alıyordur geri kalanı palavra. Yıllar önce arkadaşım 11 yılın, sonunda amerikadan döndü adamın dikkatini çekmiş herkeste iPhone dedi bu nedir böyle bu telefon amerikada 600$ bende ki telefon 100$ istesem ben iPhone alamazmıyım kaç tane alırım sence dedi, burda ki fiyatı tabi yüksek yine adamın dediği gelir düzeyi ne ki bunların herkeste iPhone var,onun için geçin bunları iPhone alan alır onun sorunu, kimin ne için aldığını herkes biliyor

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.