Şimdi Ara

95.5 TYT 75 YA DA 76.25 AYT 6K GELİR Mİ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar dünden beridir içim parçalanıyor geçen sene 15kdan mezuna bıraktım bu yılda tyt belamı verdi. Acaba 6k gelme oranı var mı Akdeniz Tıp düşünüyorum. OBP 94. Lütfen gerçekçi bir yorumunuz varsa söyleyin. Çok teşekkürler.

• Hocam 76 ayt ile sen dalga mı geçiyon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turgutakın -- 2 Temmuz 2018; 9:56:22 >
  • Aytbaya iyi gelir
  • turgutakın T kullanıcısına yanıt
    Hocam teşekkürler. Fakat içime kurt düştü işte. Puango'da 7-7.5k diyor. Diğerlerinde farklı farklı.. Moralim baya bozuk. Sağolun.
  • Beberat13 B kullanıcısına yanıt
    Kaç k'ya çeker hocam tahminen? Sağolun bu arada.
  • LosTPlayeR L kullanıcısına yanıt
    Hocam puangoya falan bakma en kötü 2k dasın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • turgutakın T kullanıcısına yanıt
    Yok canım o kadar da değil ama keşke olsa. Öyle gelse direkt odtü,bilkent ya da itü yazar geçerim. Fakat gelme ihtimali çok çok az. Oooff.. Sağolun.
  • uppp
  • yok mu iki kelam edecek?
  • ayt 75 net yapmışsın hala tıp olur mu diyosan bas.
    Puango 7-7.5 diyosa içini rahat tut oldu bu iş
  • Olur bence ama hazırlıklı olmak lazım üst sıralarda
  • sandstorm77 kullanıcısına yanıt
    haklı olabilirsin bilmiyorum. umarım haklısındır. ama ben zaten tıpı hiçbir zaman istememiştim. hep hayalim bilkent ya da odtü'ydü. ve geçen sene mezuna kalınca çevrem arkadaşlarım hocalarım dershane ki dershane denemelerinde yüzde doksandokuz birinci olan biriydim 110un altına pek düştüğüm olmuyordu, her neyse, herkes ve ben de dahil en kötü 5k derken şimdiyse 6k olur da tıpa gider miyim onun hesabını yapıyorum. yani ne olursa olsun kaybettim zaten. çok farklı bir gelecek hayal ediyordum bu haftasonuna kadar. ama olmadı işte. sağol yorum için.
  • cmfalper kullanıcısına yanıt
    yani olmayadabilir diyorsunuz hocam değil mi, yanlış mı anladım?
    3k dahA kötüsü olmaz taş çatlasın 4
  • Netlerimiz çok yakin hocam 97 98 tyt var benimde 77.5 ayt var inşallah gönlünüzce olur sizce benim 3k ihtimalim var mi
  • MylesKenn M kullanıcısına yanıt
    rahat olur ya senin takma. hem ayt iyi hem tyt. adam bana en kötü 4k olur diyor ki olmaz. yani gerçekçi olursam en iyi 6k olur benim. ama senin o civarlarda yüzde 75 gelir
  • Beyler benim 110tyt 70ayt sizce kaç k gelir?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.