Bildirim
9550 satıp 9600xt alsam mı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
VAlla bence boşuna oole bişey yapma,alıosan 9800pro bul 256bit,ya da biraz daha ver agp 6600 al -
zaten 9550 O/C ile o seviyeye geliyor yani boşuna!!! -
gelemediği için bende başka kart almak istiyorum @ozee2505 arkadaşım 256 mb lik benim kart ve ramlari b.k gibi o.c yemiyo yani
quote:
Orjinalden alıntı: ozee2505
zaten 9550 O/C ile o seviyeye geliyor yani boşuna!!!
-
inan değmez kardeşim o kartı almaya
birazdaha para koyup x1300 falan al en azından -
ok arkadaşlar önerileriniz için çok teşekkür ederim para toparlayıp 6600gt ve ya 9800pro fln arayacam -
daha mantıklı bi iş yaparsın -
quote:
Orjinalden alıntı: goldenflame
ok arkadaşlar önerileriniz için çok teşekkür ederim para toparlayıp 6600gt ve ya 9800pro fln arayacam
bütçene bağlı olarak 6600GT ve X1600Pro (2. elde bulmak daha zordur) alsan daha iyi edersin
9*** serisi artık miyadını doldurmaya başladı gibi -
hocam değmez 6600 gt öneriyoruum seçenekler arasında en uygunu görünüyooor -
yaa 6600 gt alacağına x800gto al daha iyi. benim kartım diye sölemiyom iyi bir karttır yani -
ok iyi güzelde bana agp kart lazım X1600pro nun agp si varmı ?
quote:
Orjinalden alıntı: TRQX
quote:
Orjinalden alıntı: goldenflame
ok arkadaşlar önerileriniz için çok teşekkür ederim para toparlayıp 6600gt ve ya 9800pro fln arayacam
bütçene bağlı olarak 6600GT ve X1600Pro (2. elde bulmak daha zordur) alsan daha iyi edersin
9*** serisi artık miyadını doldurmaya başladı gibi
-
Xpro 1600 un agpsi var 1. eli 200 milyonun biraz ustunde satiliyor
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X