Şimdi Ara

9600GT & HD4850 Sizce hangisini almalıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar sistemime Zotac 9600 GT Amp Edition aldım stoklarda olmadığı için beklemedeyim fakat iptal etme şansınada sahibim

Zotac 9600 GT Amp Edition veya SAPPHIRE ATI HD4850 bu 2 kart arasında kararsız kaldım acaba hangisini almalıyım

Zotac çekirdek hızı 725 MHz - Sapphire çekirdek hızı 625

birde ısınma sorunu olurmu soru 2 kart içinde geçerli.

PSU olarak Thermaltake 400 w PSU var şuan için idare edermi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darginim -- 4 Temmuz 2008; 1:06:57 >

• 9600GT'nin siparişini iptal et ve HD 4850 al.
  • kısa ve öz cevap ilk soruya :D
  • benim için her iki kartında sogutması ii degil. fakat hd4850 nin performansı hiç süphesiz daha fazla kesinlikle.

bu nedenle hd 4850 oneririm ama ben senin yerinde ona ayrıyaten de vga sogucutu da alırdım. kartın fan hızı ile oynasan bile anca 65-70 derecelere iniyo

arastırmalarıma gore

psu ya gelince kart için min 450watt tercih edilmekte

• cevap için thanx önerinizi dikkate alıp güzel bir PSU ve HD 4850 or HD 4870 alıcam
  • Merak etme bişey olmuyor 80 ayarlamışlar fan otomatik zaten geçirmiyor fazla 10 saat crysis oynadım full ayar tıklamadı bile korkma sen ya havalarda ortada yani ... adamlar herhalde düşünmedenmi cıkarcak ya bu işlerin arkasında ordu gibi calısan profesorler var korkmayın bişey olmaz HD 4850 ....
  • 9600gt 150-180 usd satılıyor
    4850 220usd civarı aralarında 70usd performans farkı varmı ki.?
    palitte soğutma sorunu yok çünkü 2 slot yer kaplıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: jnrgndz_798

benim için her iki kartında sogutması ii degil. fakat hd4850 nin performansı hiç süphesiz daha fazla kesinlikle.

bu nedenle hd 4850 oneririm ama ben senin yerinde ona ayrıyaten de vga sogucutu da alırdım. kartın fan hızı ile oynasan bile anca 65-70 derecelere iniyo

arastırmalarıma gore

psu ya gelince kart için min 450watt tercih edilmekte

ya dostum anlamıyorum bu tüketiciyi karta 300 lira verip alacaksın ve soğutmayı da sen mi düşüneceksin?
    herhalde ati senin odada çalışamayan bir kart üretmez kaç derece olduğu neden bizim umrumuzda olsun

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.