Şimdi Ara

9600m gt eşdeğeri ekran kartı lazım bilgili olanlar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bilgisayarımin ekran kartında sorun oldu işininca kapanıyor eskiden böyle sorunu yoktu takı ben açıp içini zarar verene kadar ekran kartının yanındaki gri parçaya çok ufak zarar verdim o günden beri oyunlarda ısınınca hemen kapanıyor mesela 720 480 boyutunda oynarken kapanma olmuyor çok ısınmadıkca ama 1280 800 e (eskiden bu ayarda oynardım) alınca 5 dk içinde kapanıyor çok aradım ama bulamadım 9600m gt acaba onun benzeri bir kart önerisi olan var mi pes 2010 2011 i rahat oynayacağım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi help21 -- 10 Ağustos 2010; 3:50:29 >

• Uuupss
  • Ben ekran kartının arızalandıgını dusunmuyorum havalar çok sıcak bi notebook sogutucusu alırsan sorunun çözümlenir.
    Geçenlerde Gt240 veya 230mli bi notebookta signature oynayayım dedim 15 dakika dayanabildi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak451905
    Ben ekran kartının arızalandıgını dusunmuyorum havalar çok sıcak bi notebook sogutucusu alırsan sorunun çözümlenir.
    Geçenlerde Gt240 veya 230mli bi notebookta signature oynayayım dedim 15 dakika dayanabildi.

Bozulmadan bir güne kadar çalışan pc ısıdan dolayı değil diye düşünüyorum mesela klimali pcsoğutucu var yinede çok ısınıyor mesela diğer cpu falan 50 civarındayken isilari hiçbirşey yapmadığım halde ekran kartı 70 civarı aklıma tek gelen sorun ekran kartı sonuçta onun bir parçasına zarar verdim..
  • Arkadaşlar gerçekten kimsenin bilgisi yokmu?
  • Vay arkadaş kimse yardım etmiyor niye o zaman ekran kartı kısmına açtıysam:(
  • anakarta monteli mi yoksa ayrı mı?

9600 gtli laptopun 2 seneden az süresi olmalı garantisi devam etmiyor mu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: celalcaner2
    anakarta monteli mi yoksa ayrı mı?

Anakartan ayrı içini ben açtım garantisi geçersiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: help21

quote:

yalnızca vidaları açmakla garanti gitmez. siz yinede şansınızı deneyin
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: help21

quote:

yalnızca vidaları açmakla garanti gitmez. siz yinede şansınızı deneyin

Garantiye vermem neyi değiştirecek birde onu söyleseniz:) ekran kartını kendim zarar verdim
  • hocam belki basit bir sorundur. bir transistore zarar vermişsinizdir adamlar hayrına yapar. yada olmadı 10-20 tl isterler. emin olun yeni bir ekran kartı almaktan daha ucuza gelir notebook ekran kartları ateş pahası. kaldı ki aldıgın kart belki çok ısınacak diğer bileşenleri de ısıtacak(laptop sogutmaları iyi değil) belki kasana sığmayacak.
  • quote:

hocam belki basit bir sorundur. bir transistore zarar vermişsinizdir adamlar hayrına yapar. yada olmadı 10-20 tl isterler. emin olun yeni bir ekran kartı almaktan daha ucuza gelir notebook ekran kartları ateş pahası. kaldı ki aldıgın kart belki çok ısınacak diğer bileşenleri de ısıtacak(laptop sogutmaları iyi değil) belki kasana sığmayacak.

Sağol dostum dediğin gibi servis yolu göründü..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.