Şimdi Ara

97 poloda kaloriferden gelen benzin kokusu sorunu yardım!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1997 model 1.6 lpg li polo aracımda kaloriferden benzin kokusu geliyor. neden olabilir. ne yapmalıyım yardımcı olablirseniz sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: emre_cosar

1997 model 1.6 lpg li polo aracımda kaloriferden benzin kokusu geliyor. neden olabilir. ne yapmalıyım yardımcı olablirseniz sevinirim.

problem yakıt hortumlarından bırındedır... yada polen fıltresınde. ama polen fıltresı dusuk bır ıhtımal... yakıt hortumlarında kacak vardır..
  • Aynı türden bir sorun ben de aracımda yaşıyordum. Kaynağı tamir edilemedi ancak daha farklı ve daha iyi bir yöntem buldum. kokusorunu.com'a girersen araç içi ozon cihazlarını bulabilirsin. Denedim ve kesinlikle mükemmel! Sigara kokusu konusunda bile işe yarıyor.
  • Bende opel vectra da aynı sorun vardı.Bir türlü bulamamıştım.En sonunda problemin manometra dedikleri yerden benzin sızıntısından kaynaklandığı tespit ettim.Benzin basıncının ölçüldüğü yer.Üstünde bir sibop var basınca motora benzin gelip gelmediği kontrol ediliyor.Sibop bozulmuş.Yenisini takınca koku kalmadı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Megane 3 klimadan koku geliyor
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.