Bildirim
97 poloda kaloriferden gelen benzin kokusu sorunu yardım!!
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: emre_cosar
1997 model 1.6 lpg li polo aracımda kaloriferden benzin kokusu geliyor. neden olabilir. ne yapmalıyım yardımcı olablirseniz sevinirim.
problem yakıt hortumlarından bırındedır... yada polen fıltresınde. ama polen fıltresı dusuk bır ıhtımal... yakıt hortumlarında kacak vardır.. -
Aynı türden bir sorun ben de aracımda yaşıyordum. Kaynağı tamir edilemedi ancak daha farklı ve daha iyi bir yöntem buldum. kokusorunu.com'a girersen araç içi ozon cihazlarını bulabilirsin. Denedim ve kesinlikle mükemmel! Sigara kokusu konusunda bile işe yarıyor. -
Bende opel vectra da aynı sorun vardı.Bir türlü bulamamıştım.En sonunda problemin manometra dedikleri yerden benzin sızıntısından kaynaklandığı tespit ettim.Benzin basıncının ölçüldüğü yer.Üstünde bir sibop var basınca motora benzin gelip gelmediği kontrol ediliyor.Sibop bozulmuş.Yenisini takınca koku kalmadı.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X