Şimdi Ara

97 UNO SX İE NE YAKAR ? DELİ OLACAĞIM YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
31.949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • YA ARKADAŞLAR 33 LT ( 88 YTL ) BENZINLE 390 KM GITTIM CILDIRACAĞIM. BU ARABA YAKMIYOR ICIYOR.. SIZIN UNOLAR NE YAKIYOR? BENDE MI PROBLEM VAR... 225 BİN YAKIYOR.. NASIL ENJEKSİYON BU ANLAMIYORUM.. ARABAYA TÜP TAKTIRACAĞIM.. BIR TEK HAFTA SONU KULLANIYORUM VE ARABA DAHA 30000 DE GARAJ ARABASI.. NE YAPMAMI TAVSIYE EDERSINIZ..

• Fiatın tipo,uno,doğan slx bunların hepsi enjeksiyonlu olmasına rağmen hep yakıtından baş ağrıtır. O yüzden tek çaren lpg gibi görünüyor. Mesela Doğan slx 100 km'de 10 lt benzin yakıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: baskutuk

YA ARKADAŞLAR 33 LT ( 88 YTL ) BENZINLE 390 KM GITTIM CILDIRACAĞIM. BU ARABA YAKMIYOR ICIYOR.. SIZIN UNOLAR NE YAKIYOR? BENDE MI PROBLEM VAR... 225 BİN YAKIYOR.. NASIL ENJEKSİYON BU ANLAMIYORUM.. ARABAYA TÜP TAKTIRACAĞIM.. BIR TEK HAFTA SONU KULLANIYORUM VE ARABA DAHA 30000 DE GARAJ ARABASI.. NE YAPMAMI TAVSIYE EDERSINIZ..

az yakmis benimki sehir ici 11 lt yakiyordu ciiddiyim 36 lt doldurduğunda 320 km gidiyordu...
  • Şehir içi için normal ama şehirdışı ise fazla tüketim.

33 litre benzini nasıl 88 YTL.ye alıyorsun?Litresi 2.66 ya geliyorda. Bu fiyata benzin kaldı mı?

Yılda 10 bin km. yapmıyorsan LPG taktırmanın bi avantajı yok ki.
  • BENCEDE TAKTIR LPG'Yİ KURTUL DERTTEN.EN FAZLA 500-600 YTL GİDER.AMA KAFAN RAHAT EDER.
  • Bizim bir arkadaştada 97 Uno 70S var benzin yetiştiremiyor en iyisi LPG
  • Uno da kullanılan Enjektör, tek noktadan enjektör sistemidir.

Beyni genellikle bozık olur yenisi 500-600 liradır ama sağlam çıkma

garantisi yoktur. Bu yüzden Enjektörsüz modeller ( S ler) daha avantajlıdır.

1sene Tek nok. Enj. Uno SX kullandım.
    Benzin Tüketimim Şehiriçi 10-11 lt / 100km
    Şehirler arası 5.5 -6 lt /100 km(90-110 km/h ağırlıklı)

LPG montajında sıralı sistem uygulanamaz(?) , eski sistem uygulanabilir montaj maliyeti daha uygun olur.
  • bendede var 96 sxie,malesef hocam çok yakıyo şehir içinde.uzun yoda basmazsan(zaten fazla basamıyosun)az yakıyor.şehiriçi 30 ykr yakıyor,hatta son zamdan sonra dahada artmıştır.geçen haftasonu ankaraya gittim 16 ykr yaktı ortalama 110 km/h süratle.bende tüp taktırmayı düşündüm ama sadece hafta sonları bindiğim için gerekmediğini düşünüyorum.
  • geçen senelerde bende Marea Weekend SW vardı arkadaşta da UNO

ikimizdede LPG vardı yaklaşık 2500 km ardarda aynı hızda yolculuk yaptık ve Aynı yakıtı yaktı
  • bende 95 uno sxie var.adığımda benzinli idi.yaklaşık 30 ykr yakıyordu.lpg taktırdım ama yinede memnun değilim.şehiriçi 180 ykr yakıyor.lpg 1.32 ytl izmirde.lpg voltran marka.brc falan daha iyi galiba forumda okuduğuma göre.çalışmasında bir sorun yok.ama benzinde gitmiyor meret.tekliyor,gazyemiyor.
  • ARKADAŞLAR BENDE UNO SX VAR TEK ENJEKSİYONLU ARABA GAZDA 350 VEYA 330 CIVARI YAKIO BENZİNDEDE 400 450 ARASI YAKIO BENDE BAKTIM BU OLAYI İNTERNETTE HERKEZDE BU SORUN VAR NE YAPCAZ
  • arkadaşlar bende 97 sxie var 30 lt lpg ile şehir dışı 400 km gidiyor 90 civarı hızla gidilirse.

yani 1litre lpg ile 13 km gidiyor tabi şehir dışı.

şehir içinde ise 300km civarı oluyor şehir antalya.
  • konu hort
  • En son 45 kurus yakıyodum :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: baskutuk

YA ARKADAŞLAR 33 LT ( 88 YTL ) BENZINLE 390 KM GITTIM CILDIRACAĞIM. BU ARABA YAKMIYOR ICIYOR.. SIZIN UNOLAR NE YAKIYOR? BENDE MI PROBLEM VAR... 225 BİN YAKIYOR.. NASIL ENJEKSİYON BU ANLAMIYORUM.. ARABAYA TÜP TAKTIRACAĞIM.. BIR TEK HAFTA SONU KULLANIYORUM VE ARABA DAHA 30000 DE GARAJ ARABASI.. NE YAPMAMI TAVSIYE EDERSINIZ..

hocam senın anlatımda bı sıkıntı var gıbı . 33lıtre benzın 150 160 lıra eder. km de 50 kurus yakıyorsa haklısın tup taktır
  • 96 uno SXie uzun yol 4 yolcuyla biraz yokuşlu yolda 260 km de 23 lt gaz yaktı yani 25 kuruş yapar hakikaten yüksek aracı satmayı düşünüyorum devir hesap devri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.