arkadaslar forumun yeni uyesiyim. gaziantepteyim ve bi klimaci bana cikma orcinal corolla klimaya hersey dahil 1200 ytl dedi. nasil sizce.
düz 1000 ytl
evet ben de ööle yapcam 1000 diycem ama adam kabul etmez heralde...
sen yine bi şansını dene sonra bizlere bildir bi zahmet
aramıza hoş geldin canki75, Allah'a şükür forumda bir komşuya rasgeldik, antepli kardeş bu formun çoğunluğu İzmirli, Bende Adanalıyım, aracın 92-98 arası efsane kasa corolla mı? eğer öyleyse Adanaya gel burada orjinal klima herşey dahil 750 YTL. istersen adresi verebilirim.
quote:
Orjinalden alıntı: canki75
arkadaslar forumun yeni uyesiyim. gaziantepteyim ve bi klimaci bana cikma orcinal corolla klimaya hersey dahil 1200 ytl dedi. nasil sizce.
saolasın dragut 76 , evet ben de sevindim. yav aslinda antepte sadece bir yere fiyat sordum bugun bakacam piyasaya saolasin teklifin icin ama burda yaptirsam daha iyi olur ne de olsa burda yasiyorum bi sorun olsa hemen gosterebilirim.<samimi teklifin icin saolasin ben piyasayi geziym size haber veririrm.
rica ederim komşu,
arkadaşlar bugun başka bi usta buldum 750 ytl dedi ben de hemen atladım. tavsiye üzerine gitmiştim adam orcinal çıkma klima takıcam dedi temiz yüzlü birine de benziyodu tamam dedim. Ya az sonra arar ya da yarına kalır bitirme işi. ben sizi haberdar edicem. Bu arada bi soru sorucam. benim usta yağı bi doldurmuş ki yağ seviyesi üst çizginin bile üstünde. Ne olur arabaya bi problem olurmu?
sevgili arkadaşlar bugün 750 ytl ye klimayı takdirdim maşallah problemsizdi tüm gün şehir içinde açıktı soğutması gayet tatminkardi. Bakalim yarin uzun yola çıkıcam neler olacak? bu arada yağımın fazlasını çektirdim.
Dışarı içeri farkı ne kadar az olursa vücut için o kadar saglıklı. Dışarı 36 iken içeri 16 olmasın...Kılima bütün gücüyle çalışacak ve motordan güç çekecek... Ben dışarı 35 ise içeriyi 23 tutuyorum. Çok rahat oluyorum...Vücudun dengesi bozulmuyor...Aklınızda olsun....ani sıcaklık farkı vücudun dengesini alt üst ediyor... Saygılarımla....
750 ytl valla fiyat çok iyi güle güle kullan ....
aracınıza taktırdığınız aksamın gerçekten orjinal olup olmadığını teyit ettiniz mi?klima kompresörünün üzerindeki seri numarasını alarak yetkili bir serviste parça kontrolü yaptırmanızı öneririm..(eğer çıkma parça ise hangi araçtan çıktığı database de kayıtlıdır..)piyasada orjinal parça diye yan sanayi malları uygulayan bir çok temiz yüzlü usta var..
Ya arkadaşlar bu sonradan takılan klımalarda 2001 VVT-İ modellere taktıran arkadaşlar var mı acaba fiyat ve taktırdığı yer hakkında bilgi alabilirmiyiz...Tşkrler...
tesekkurler arkadaslar öneri ve dilekleriniz icin :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme