Şimdi Ara

98-2000 model civic almalımıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 13.000 14.000 tl civarında yakıta beni üzmeyecek araç bakıyorum, bu fiyat aralığında temiz sorun çıkarmayacak civic bulabilirmiyim sizce? sonuçta 98-2000 model civiclerin çogu modifiyeli, kazalı olma ihtimali yüksek yani.
    Bildiğiniz temiz diyebileceğiniz civic var mı? oksa başka araçlara mı yönelmeliyim.

• fiyatlar suan ucuk gibi duruyor sahsen o paralar temiz zor gibi
    piyası 17-19 civarı
  • bulursan temizini fazla oynanmamışını tabi neden olmasın. sorunsuz araçlardır.
  • Bulabilsekte alsak keske..:(
    su sıralar bu araclar altın gibi değerli,millet satmıyor zaten satanda iyi fiyat istiyor..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2000 modelini 19 bin tl ye aldık , o rakkamlara biraz zor bulunur gibi
  • 99 1.4is lere 16-17 isteniyor.cok araştırdım zamanında ama bu piyasa oldugu sürece o kadar para vermem hastası olsam da
  • 13.000 14.000 tl civarında alacağın araba seni üzer
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2000 Polo Otomatik Alınırmı ?
    11 yıl önce açıldı
    2000 model octavia hakkında
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kağıt gibi 2000 model civic'e neden o paraları verirler anlamam. vw'den sonra bir kere kullandım yolda giderken cam açık mı kapalı mı diye devamlı kontrol etmiştim. acayip yol sesi alan bir araç.
  • o fiyata zor kaza yada hasar yoksa piyasası düşmez bu arabaların. 2000 model'i 2005 de 17 bine aldık hala piyasası aynı 17-20 arası oynar alile arabası olarak düşünmüyorsan crx'lere bak derim performans açısından da mükemmel arabalardır...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.