Bildirim
98 honda 1.4 is otomatik
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Konunun Etiketleri
Giriş
-
usta 2000 üstü modellere bak,1.6ies fln,çünkü alınca sanayiye gireceğin araç tavsiye etmiyorum daha arabayı sevmeden soğumaya başlarsın -
quote:
Orijinalden alıntı: tolgatogi
arkadaşlar temiz bir araç 14.000 lira istiyor vatandaş bütün bakımları tam şanzıman düzgün sadece arka amortisörde hafif sorun var oda 250-300 e çözülür dediler.
Ne dersiniz el sıkışalımmı ?
hafif sorun ise beraber anlaşıp tamir ettirip arabayı sorunsuz almanızı tavsiye ederim çünkü temizce kullanılan arabada sorun olmaz temiz titiz insan sorunlu arabayı satışa koymaz sorunlu araba ise arkası önü görünmeden alınmaz -
problemi giderdik arabayı aldım arkadaşlar.
Cevap atan arkadaşlara teşekkürler
Arabanın temizini bulunca 1-2 ye bakmam genelde
Saygılar -
iyi bir seçim bence, amortisördeki sorun için o arabadan vazgeçilmezdi, iki ay önce 96 sını sattım, sorunsuz ve güzel arabalardır, güle güle kullanın...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X