Şimdi Ara

98 megane immoblizer kumandası yardım Elektronikçi arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bende 98 megane var ama kumandaları bozuldu bu kumandaları tamir edecek elektronikçi bilen varmı istanbul avrupa yakasında nerdedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafabahtiyar -- 13 Şubat 2006 17:38:15 >

• Sadece pili bitmiş olmasın??

Yok hakkaten bozulduysa sanırım servis yolu gözüküyo sana.. Çünkü eğer çok basit bişi diilse elektronikçinin yapacağı bişey yok. Hatta tee Fransa'dan sipariş ediyolar diye hatırlıyorum..

Edit: Sana bişey sorayım. Teybin düğmelerinden kırılan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlaCKwiDoW -- 13 Şubat 2006 13:33:40 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: BlaCKwiDoW

Sadece pili bitmiş olmasın??

Yok hakkaten bozulduysa sanırım servis yolu gözüküyo sana.. Çünkü eğer çok basit bişi diilse elektronikçinin yapacağı bişey yok. Hatta tee Fransa'dan sipariş ediyolar diye hatırlıyorum..

yok pili yeni ışığı filan da yanıyor servis çağırmıştım adam serviste bunu yapmazlar ancak fransadan yenisini getittirirsin dedi o da 50 gün fialn sürüyomuş adam bana iyi bi elektronikçi bul bunu temizlettir devrelerine baktır dedi.

ya dökülmezmi hemde 3 tanesi döküldü sendedemi megane var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafabahtiyar -- 13 Şubat 2006 17:36:31 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: mustafabahtiyar

quote:

Orjinalden alıntı: BlaCKwiDoW

Sadece pili bitmiş olmasın??

yok pili yeni ışığı filan da yanıyor servis çağırmıştım adam serviste bunu yapmazlar ancak fransadan yenisini getittirirsin dedi o da 50 gün fialn sürüyomuş adam bana iyi bi elektronikçi bul bunu temizlettir devrelerine baktır dedi.

ya dökülmezmi hemde 3 tanesi döküldü sendedemi megane var

O zaman elektronikçi halleder inşallah 50 gün ne be.. Kodun tutulduğu bölüm sağlamsa halleder heralde.

Evet Megane var.. Adamlar o kadar dandik yapmış ki tuşları Şu ana kadar toplam 6-7 tane tuş düştü, bi tanesi kayboldu. Bazılarını yapıştırdık ama yeniden düştüler. Şu anda 1 kayıp, 1 düşmüş, 1 tane de bugün yarın düşecek tuş var. Bunları servisler halleder mi acaba yau? Hele kaybolan tuşu nerden bulucam ben?

• sağol bi usta buldum bi tanıdık vasıtasıyla maslakta oktay usta eskiden peugeot servisinde çalışıyomuş ama herşeyden anlıyormuş bu gün gidicem bakalım ne olcak benim teybin kırılan butun tuşları kayboldu acaba serviste o kafayı değiştirmezlermi servise sordunmu
  • Hallolmuştur inşallah..

Servise sormadım daa ama bugün yarın sorucam. Bi çözüm bulmaları lazım ya, bence bissürü kişide daa vardır bu sorun; tasarım hatası çünkü.
  • Ben 98 megane scenic için somuştum teypteki tuş işini komple teyp değişir ancak demişlerdi.
  • temizlettim pillerini değiştirdim olmadı aslında olmuşta arabaya tanıtmak gerekiyomuş servise götürdüm daha once yolda kaldığımda çağırdığım ustayı buldum o 1 dakikada halletti sağolsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.