Şimdi Ara

Samsung 980 pro pci-E 3 günde (15 saat) 412gb yazması normal mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba konu açmıştım zaten yeni sistem topladım 980 pro 1tb(üretim tarihi haziran 2023 çinl) aldım amazon'un kendisinden. Ssd'yi takıp kotrol ettiğimde 0 yazılmıştı. Win 11 kurdum sürücüleri kurdum oyun falan kurmadım indirme dizinini falan hdd yaptım. Internetim de yok zaten. Isten geldikten sonra 4 saat falan internette sörf ve hdd'de internetim varken indirdiğim filmleri izledim. Sonra fark ettim ki 60gb'lik isletim sistemi için ssd 180gb'den fazla veri yazmış!! Tek tek yazılımları kaldırdım ara ara baktım ama artıyordu az az win 11'de ni sorun var diye win 10 kurdum bu sefer sürücülerin tamamını bile kurmadım. 410gb'lik oldum. Hdd sentinel denen programı açtım ilk başta boşta pc açıldıktan sonra 412.08gb iken sure tuttum 1 dk'da 412.16gb oldu hic birşey yapmıyordum ve sürekli artıyor. 100mb civarı dakikada internet falanda kapalı acaba normali böyle ben mi yeni fark ettim yoksa anormal bir durum mu var? Firmware'i kontrol ettim son sürüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crixallis31 -- 19 Kasım 2023; 23:7:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sistem kurulu diskte normal.gözlemeye devam edebilirsin.

• Sistem diskiyse normal aslında. Şahsen w10'da her açıdan w11'den çok daha verimli buluyoru. Hatta çok daha iyisi MSMGtoolkit ile telemtry'den vs arındırılmış w10.

• Windowd 10 kursam 11 kuralim diye rahatsız edecekti. O bildirimi kapatsan windows politika değiştirip baska yerden bildirim çıkarır.Hemde windows ile gelen android denerim dedim. Ama amazon mağazada kullanacağım hiçbir uygulama yoktu. Sanırım türkiye resmi olarak çıkmasını beklemek lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.