Şimdi Ara

9800 GX2 DRIVER SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkdaşalar 177.83 driverına bir türlü kuramıyorujm ne zaman kurmaya kalksam böyle bir penceere çıkıyor size de çıktı acaba? dirverı kuruyor gibi gösteriyor ama kurmuyor.Daha önce böyle bir sorunla karşılaşmış arkadaşlar varsa yardımcı olabilirlermi acaba?

9800 GX2 DRIVER SORUNU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nordland -- 22 Ağustos 2008; 11:33:31 >

• gx2 benim bildiğim ve test ettiğim kadarıyla 175.16 da en iyi performansı veriyor en yüksek puanı o driverda alıyordum vistada 175.19 da o kadar iyi çalışmıyordu
  • yeni psyhx destekli driverı kurmaya çalışıyorum hep bu hatayı veriyor ne yapmam lazım:(((
  • format at...vista kurma
  • quote:

Orjinalden alıntı: nordland

yeni psyhx destekli driverı kurmaya çalışıyorum hep bu hatayı veriyor ne yapmam lazım:(((

bazen format iyidir psyhx ayrı indirip kur
  • tmm diycen o uyari değil bendede gx2 var ondan biliyom ok diyip geççen ona yüklüyo ayrıca sana 177.89 u öneririrm
  • Dostum sen galiba tam okumadın o yazıyı.Sadece yükleme uzun sürebilir yazıyo.Bekleyeceksin.Orda öle yazıyo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AMD HD Radeon 7670M Driver sorunu.
    12 yıl önce açıldı
    SATILIK ATİ RADEON 9800 PRO
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ya bir türlü driver yüklenmiyor:((( açıyorum hala aynı.heralde format lazım off ya bir sürü iş:(((
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.