arkadaşlar gerçi başka ürünlarde de sorularım oldu ama bu işlerden çok anlamadığım için biri birşey dediği an kafam karışıyo ama son olarak şunların arasında kararsız kaldım..siz olsanız hangisini tercih ederdiniz?
kardeş oyun oynacam diyorsan 9800gt gtx bulursan daha süper
Bu tür başlıklar sıkıcı olmaya başladı. Şimdi konuyu açan arkadaş "beni mi gördün bir tek?" diyecek ama kusura bakmayın arama, araştırma falan hiçbir şey umursanmamaya başladı. En azından şu soru sorulmamalı diye düşünüyorum. Teknik düzeyde şeyler olsa tamam diyeceğim bir noktada ama soru çok basit. Cevabı 5-10 konu aşağıda mevcut. Lütfen mevcut bilgilerle yetinmeye çalışalım. Yeterince açık cevap.
quote:
Orjinalden alıntı: ahmetcan44
Bu tür başlıklar sıkıcı olmaya başladı. Şimdi konuyu açan arkadaş "beni mi gördün bir tek?" diyecek ama kusura bakmayın arama, araştırma falan hiçbir şey umursanmamaya başladı. En azından şu soru sorulmamalı diye düşünüyorum. Teknik düzeyde şeyler olsa tamam diyeceğim bir noktada ama soru çok basit. Cevabı 5-10 konu aşağıda mevcut. Lütfen mevcut bilgilerle yetinmeye çalışalım. Yeterince açık cevap.
Yanlış anlamayın. Kırıcı olmak istemedim. Sadece çok kısa bir süre önce tartışılmaya başlanan konuları tekrar yazınca konu kirliliği oluyor. Aynı konuyu herkes mümkün olduğunca tek bir başlıktan tartışırsa iyi olur.
Anlayışınız için teşekkür ederim.
Benim tercihim Hd4830
hd4830
kardes tekmar 1.18 kdv almıyor tum urunlerde kampanya var solemesi VGA_ATI-SAPPHIRE 4830 512MB DDR3 (256Bit) 16x 125,28 USD + kdv yok ve kur suan tekmarda 1.654 yani 206 tl yapıyor super fiyat solemesi http://www.tekmarshop.com/priceList.asp
quote:
Orjinalden alıntı: astalagulu
kardes tekmar 1.18 kdv almıyor tum urunlerde kampanya var solemesi VGA_ATI-SAPPHIRE 4830 512MB DDR3 (256Bit) 16x 125,28 USD + kdv yok ve kur suan tekmarda 1.654 yani 206 tl yapıyor super fiyat solemesi http://www.tekmarshop.com/priceList.asp
sağolasın
quote:
Orjinalden alıntı: KızılejdeR
Benim tercihim Hd4830
+1
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme