Şimdi Ara

9800gtmi hd4830 mu ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar gerçi başka ürünlarde de sorularım oldu ama bu işlerden çok anlamadığım için biri birşey dediği an kafam karışıyo ama son olarak şunların arasında kararsız kaldım..siz olsanız hangisini tercih ederdiniz?

zotac 9800GT SYNERGY GDDR3 512MB 256BIT 254ytl
    SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3 PCI-EX16 250 ytl

• hd4830 tabikide
  • kardeş oyun oynacam diyorsan 9800gt gtx bulursan daha süper
  • Bu tür başlıklar sıkıcı olmaya başladı. Şimdi konuyu açan arkadaş "beni mi gördün bir tek?" diyecek ama kusura bakmayın arama, araştırma falan hiçbir şey umursanmamaya başladı. En azından şu soru sorulmamalı diye düşünüyorum. Teknik düzeyde şeyler olsa tamam diyeceğim bir noktada ama soru çok basit. Cevabı 5-10 konu aşağıda mevcut. Lütfen mevcut bilgilerle yetinmeye çalışalım. Yeterince açık cevap.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ahmetcan44

Bu tür başlıklar sıkıcı olmaya başladı. Şimdi konuyu açan arkadaş "beni mi gördün bir tek?" diyecek ama kusura bakmayın arama, araştırma falan hiçbir şey umursanmamaya başladı. En azından şu soru sorulmamalı diye düşünüyorum. Teknik düzeyde şeyler olsa tamam diyeceğim bir noktada ama soru çok basit. Cevabı 5-10 konu aşağıda mevcut. Lütfen mevcut bilgilerle yetinmeye çalışalım. Yeterince açık cevap.

kusura bakma arkadaşım haklısın sitede yeterince araştırmadan yazdım..
  • quote:

Orjinalden alıntı: tlhzky

kusura bakma arkadaşım haklısın sitede yeterince araştırmadan yazdım..

Yanlış anlamayın. Kırıcı olmak istemedim. Sadece çok kısa bir süre önce tartışılmaya başlanan konuları tekrar yazınca konu kirliliği oluyor. Aynı konuyu herkes mümkün olduğunca tek bir başlıktan tartışırsa iyi olur.

Anlayışınız için teşekkür ederim.
  • Benim tercihim Hd4830
  • hd4830
  • kardes tekmar 1.18 kdv almıyor tum urunlerde kampanya var solemesi
    VGA_ATI-SAPPHIRE 4830 512MB DDR3 (256Bit) 16x 125,28 USD + kdv yok ve kur suan tekmarda 1.654 yani
    206 tl yapıyor super fiyat solemesi
    http://www.tekmarshop.com/priceList.asp
  • quote:

Orjinalden alıntı: astalagulu

kardes tekmar 1.18 kdv almıyor tum urunlerde kampanya var solemesi
    VGA_ATI-SAPPHIRE 4830 512MB DDR3 (256Bit) 16x 125,28 USD + kdv yok ve kur suan tekmarda 1.654 yani
    206 tl yapıyor super fiyat solemesi
    http://www.tekmarshop.com/priceList.asp

sağolasın
  • quote:

Orjinalden alıntı: KızılejdeR

Benim tercihim Hd4830

+1
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.