Şimdi Ara

9800X3D Ana Konu (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: SonForum Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 7 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
2.003
Cevap
77
Favori
72.850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
14. Sırada  bugün en iyi #5
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • MSI X870E Carbon WiFi için de beni bios yayınlanmış.

7E49v1A1A(Beta version)

• Description:
    • - AGESA ComboAM5 1.2.0.2b released.
    • - X3D Gaming Mode supported for Ryzen 9000X3D series CPU.
    • - Latency Killer supported for Ryzen 9000 series CPU.
  • Tinúviel kullanıcısına yanıt

ASRock X870 Steel Legend ile ilgili olumlu yorumlar vardı. Ben alırken kısa bi bakmıştım genel olarak. Asus da iyi ama F/P değil. x670'ler zen4 870'ler ise zen5. Bu mimariler arasında ciddi bir performans farkı olacağı söyleniyordu ama ne kadar gerçek bilmiyorum.

Tomahawk öneririm bu fiyata.

9800X3D Ana Konuwww.vatanbilgisayar.com
    MSI MAG X870 TOMAHAWK WIFI AMD X870 Soket AM5 8400MHz (OC) M.2 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    https://www.vatanbilgisayar.com/msi-mag-x870-tomahawk-wifi-amd-x870-soket-am5-8400mhz-oc-m-2-anakart.html
  • bu msi anakartlarda; asus'larda olduğu gibi silikon kalitesi skorunu gösterme olayı yok değil mi?

@SAVIAR

• SLaYeR KiNG kullanıcısına yanıt

Sadece ROG strixler

• SLaYeR KiNG kullanıcısına yanıt

Ace ve Godlike modellerde var diye biliyorum, emin olmamakla beraber.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ram kurcalamayı sevenler için paylaşayım. 9800x3d bulursam geçicem merak ediyorum. Tam oynamalık işlemci. Biraz şanslıyım günlük 6400Mhz 1:1 çok rahat çalıştırıyor. 58.5 ile 59.5 arası gecikme oluyor. W11 24h2 yüklü.

9800X3D Ana Konu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BhdrBss -- 22 Kasım 2024; 17:21:11 >
  • GoldPunch kullanıcısına yanıt

X870 TOMAHAWK ve GSKILL 32GB TZ5 Royal Neo Silver 6000MHz CL28 aldım, şu anki beyaz/gümüş temalı sisteme tekrar beyaz temalı anakart alamamak üzdü ama Tomahawk bu fiyata varken diğerleri biraz saçma oluyor. Strix X870-A rame verdiğim para kadar fark gerektiriyordu Asrock Steel Legend'da da 3 M.2 vardı.

Bakalım şimdi asıl mevzu işlemciyi düşürmek, bu saçma fiyatlar devam ederse aralıkta yurt dışından getirtebilirim.

• BhdrBss B kullanıcısına yanıt

Gayet güzel değerler hocam. Prime95 ile stabilite kontrolü yaptınız mı?

Ben de ayni ikiliden aldim bugun. Guzel gunlerde kullanin. Gümüş renkte ramlerden hatta. tek farkı 6400mhz cl30

Anakartin sitesindeki uyumlulukta yer almiyordu ama gskillin sitesinde tomahawk vardı. Sorun cikarmaz ins

• GoldPunch kullanıcısına yanıt

Size de hayırlı olsun daha önce Intel sistemde de Trident Royal almak istedim denk gelmedi gerçekten çok güzel duruyor uyum sorunu olacağını sanmıyorum, X870'in bence direk isimlendirmesi yanlış ve istenilen parayı çoğu board hak etmiyor ama Tomahawk en azından 10k bandını geçmeden iyi bir F/P seçeneği oldu.

Hayırlı olsun arkadaşlar, bende asus x870a ve cl28 ramlerden aldım. Anakartı geçen haftalarda hb ‘de 6 taksitle 19 dan aldım. Asusun cashback ile 1140 tl de geri ödeme bekliyorum. Aşağı yukarı vatandaki aynı fiyatla ama 6 taksite gelmiş oldu. İşlemciyide beklemedim aldım artık, 23’den. Fiyatlar düşerse de çok üzülmem ama inşallah düşer diyeyim. Eski kasamı sattığım için ve işlerim çoğaldığı için ekran kartı hariç her şeyi topladım. Kasa psu ve soğutucuyu felan yaz aylarında uyguna almıştım kutuları kapalı. İlk defa beyaz sistem toplayacağım. Anlayacağınız geriye kaldı beyaz gpu. 5xxx serisini bekliyoruz umutsuzca.

• R-10 kullanıcısına yanıt
    Latency killer?

Yani bu mouse klavye ve genel olarak internette dahil olmak üzere gönderdiğimiz inputları düşüren bi olay mı? Öyleyse rekabetçi oyunlarda baya öne geçirir bu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • SAVIAR kullanıcısına yanıt

Prime95, y-cruncher ve TestMem5 ile test ettim. Bir sene oldu bu şekilde günlük kullanıyorum. Ramler cl28 de oluyor fakat çok fazla voltaj istiyor. Kış aylarında sorun olmuyorda yazın fan istiyor.

• R-10 kullanıcısına yanıt

msi b650 tomahawk var. 7800x3d ile kullanıyorum. Bize de bir şeyler olacak mı?

İşlemci IMC’niz çok iyi çıkmış hocam. Bir sonraki nesle kadar hiç kıpırdamayın. 😊

bu da benden gelsin 2x24gb hynix m die kullananlar için. zen5 de latencyler biraz daha yüksek gibi. yeni anakartın gelmesini bekliyorum 9800x3d ile denemelere başlayacağım

9800X3D Ana Konu
  • s1Lv3r S kullanıcısına yanıt

Yeni bir bios gelecekmiş bu hafta içinde. 7-8ns aşağı düşeceğini söylüyorlar 9800X3D için. 9800X3D Ana Konu 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SAVIAR -- 23 Kasım 2024; 3:29:11 >
  • SAVIAR kullanıcısına yanıt

Hocam merhaba EK konusunada yazdım, PBO limitini 75C yaptık Cinebench R23’te çoklu çekirdekte 23501 tek çekirdekte 2107 puan aldı değerler nasıl acaba?

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.