Şimdi Ara

9800X3D Ana Konu (79. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.901
Cevap
73
Favori
68.940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • riske atmamak için asus rog lc iii 360mm düşünüyorum ne dersiniz?

• cmozgn2761 C kullanıcısına yanıt

O fiyatlar verilir mi bence verilmez hocam. EKWB nucleus varken Asus almam fiyatı çok avantajlı değilse.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xgny58x kullanıcısına yanıt

nucleus yokki hocam trde göremedim, link var mıdır? bir de ne kadar performans farkı olur örneğin lc iii 360la ekwb 360 arasında?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmozgn2761 -- 10 Ocak 2025; 11:25:50 >

Aşırı fark olmaz hocam. Nucleus incelemelerde çok iyiydi. Jumbum ocağın 3. Haftası gelebilir dedi beklerseniz nucleus beklemezseniz arctic alabilirsiniz.

• xgny58x kullanıcısına yanıt

tamamdır teşekkür edeirm hocam değerlendireceğim, arctic almak istiyorumda işte h6 flow'a uymuyormuş maalesef şaşkınım

• selam arkadaşlar. kapalı sıfır kutulu faturalı 9800x3d satıyorum. ilgilenenler yazabilir

Bir önceki sayfada üstatlar oluyor yazmış iyice araştırın bence.

• SAVIAR kullanıcısına yanıt

Hocam bende dediğiniz gibi 6000Cl26 yı bi deneyeyim dedim. 6400CL30a göre gerçekten oyunlarda daha iyi. gecikme de düştü. her ikiside sıkı zamanlamalara sahip. Bence şimdilik en iyisi bu.

9800X3D Ana Konu
  • Bu görsel dahilinde, maksimum kaç mmlik radyatörler sığıyor kasaya tam olarak anlayamadım.

9800X3D Ana Konu
  • TheRecruit kullanıcısına yanıt

Raminiz nedir hocam ?

zentimings te tam modeli yazıyor altta. g-skill royal

• TheRecruit kullanıcısına yanıt

6000mhz cl30 rami 6000mhz cl26da çalıştırabiliyor muyuz?

Up to 360mm hocam 360 a kadar sığar diyoru. Tepesine. Arkaya da 120 diyor fan boyutu olarak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • lestet L kullanıcısına yanıt

360mm sığıyor hocam evet, fakat radyatör kalınlığı olarak ne sığıyor onu anlayamadım. Arctic 3ün sığmadığını belirtmişler redditte.

Yanlış bakmadıysam 30mm destekliyor arctic radyatörleri kalın oluyor normalden. Normal radyatörler 27mm.

Bunu ben de merak ediyorum, xpg 6000 30 ramler var. Başarılı sonuç alan varsa kastıralım :d

Bne çalıştırıyorum. zamanlamaları ve voltajları da paylaştım zaten. tm5 1usmusv3 5 döngü, occt cpu+ram 1 saat, y-cruncher tüm testler 5 döngü de hiç hata vermedi.Oyunlarda hiç hatayla karşılaşmadım. pc başlangıcı 13sn. cpu imc min kaliteli olduğunu düşünüyorum. 2200fclk taş gibi. -35CO gayet stabil. oyunlarda işlemci sıcaklığım max 55 derece, occt 72 derece, cinebench 81 derece. işlemci soğutucum deepcool lt720SE. aynı soğutucuyu 13900K ile de kullandım. Onu bile soğutabilen bir soğutucu.

• @SAVIAR hocam RAM ayarlarını elle yaptıktan sonra EXPO açmaya gerek var mı?

• sadece expo açıkken cinebench multicore skorlarınız nedir?

• 
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.