Şimdi Ara

9800X3D Ana Konu (85. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.901
Cevap
73
Favori
68.879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Sistemi toplamıştım grafik kartı yok şimdilik. Bugun win 11 home sürümünü yükledim. Pek bilgim olmadığı için burada ekran goruntuleri paylasilan testleri nasıl yapacağım konusunda yardımcı olursanız sevinirim. Bubarada bir hevesle çocuklar little nightmares ve cs2 kurulumu yapmışlar. Tabiki onboard grafik ile baya bi kastı cs2 hatta 12 fps idi sanırım. Bu normal mi acaba?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • motomurat kullanıcısına yanıt
  • xgny58x kullanıcısına yanıt

deniyorum şimdi, ilk hangi teste sokmalıyım cevap gelmeden update edeyim hocam görüntü vermedi sistem turuncu ısıkta kaldı. belirttiğim ayarlarıma geri döndüm daha fazla zorlamayacağım ya çok uğraştırıcı, yeterlidir diye düşünüyorum 9800x3d+5000 serisine geçince artık bakarız durumlara ramlerim aynı kalcak ama :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmozgn2761 -- 15 Ocak 2025; 15:39:24 >
  • cmozgn2761 C kullanıcısına yanıt

RAM ayarı uğraştırıcı hocam stabiliteyi yakalamak zor. EXPO açarak kullanabilirsiniz.

7800x3d konusundaki ayarlar + 2133fclk ile stabiliteyi yakaladım hocam teşekkürler

• donda kullanıcısına yanıt

daha gurultulu fana gecip 5 derece farki icin o sesi cekemem. pull push ta sicakliklara pek farketmiyor ama daha az sesli calisiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cmozgn2761 C kullanıcısına yanıt

Rica ederim hocam güle güle kullanın.

• Üstat bu Arctic LF3 360’ın radyatör kalınlığı kafamı karıştırdı benim kasa 70mm destekliyor, Arctic ve T30 ikilisi 68mm yapıyor. Lian Li Galahad Trinity Performance 360mm modeline ne diyorsunuz?

LFIII’ün en büyük dezavantajı radyatör kalınlığı. Ama bunun yerine Deepcool LT720’de bakabilirsiniz. T30 kombini ile çok iyi sonuç alırsınız. Lian Li pompa konusunda benim uzak durduğum bir marka.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • SAVIAR kullanıcısına yanıt

Deepcool’da gördüm onu da tavsiye ediyorlar hocam. T30 almışken radyatörü 30-32mm civarı model bakıyorum ama öyle model çok yok. AIO piyasasının %95’i 27mm kullanıyor galiba. Pompa ömrü uzun model arıyorum birazda. T30’lar ile bayağı bir süre kullanırım. Üstat LT720’de pompa sorunu yaşayanlar olmuş acaba düzeltilmiş midir bu sorun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xgny58x -- 15 Ocak 2025; 22:54:33 >

Açıkçası Deepcool’dan çok memnun kaldım. İncelemede 240’lık kullanmama rağmen 360 lıklara kafa tuttu. Kesinlikle pişman olmazsınız. Üstelik fiyatı da diğerlerine göre daha uygun. Aslında yaygın olsa EK CR360 alın, tek seferde işi bitirim derim ama onda da garanti vs süreçleri soru işareti.

Üstat aslında fiyatı biraz düşürmeye çalışıyorum ama çalıştıkça sorunlar çıkıyor. Phanteks Glacier One T30 Gen2 modeli 60mm kalınlığa sahip ideal aslında ama fiyatı pahalı. Arctic ve T30 ikilisi 3300 tl daha uyguna geliyor. 2mmden kurtarma ihtimalimiz var alıp deneme yapayım diyorum tutarsa 3300 tl uyguna kapatırım. Deepcool pompa sorunu olmasa onuda alırdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xgny58x -- 15 Ocak 2025; 23:0:47 >
    Glacier’e o fiyatı vermeye hiç gerek yok, T30 kombini ile konuştuğumuz AIO’ların hemen hepsi aynı sonucu veriyor çünkü.

Evet gönlüm el vermiyor o fiyatı vermeye. Arctic T30 ikilisi 2mm mesafede sorun çıkarmazsa güzel ikili olurlar bence. Deepcool için reddite ses sorununda şikayetçiler. Şöyle 30-32mm kalınlığa sahip bir model bulsam garanti olacak.

PWM %80 sabitler çözersiniz hocam, çok takılmayın derim.

radyatör pompa gibi şikayetler gelmiş. Acaba ürüne revizyon geldi mi geldiyse bizim piyasada revizeli ürün satılıyor mu soru işareti. Konuyu iyice araştırayım üstat.

Eğerki deepcool markasından bahsedıyorsan gecen hafta satın aldım lt720 modeli pompa sesinden rahatsız oldum önermem almanı 3.600 tlye aldım rahatsız edici sesi var.video istersen pm den atabilirim.

9800x3D için sıvı soğutma bence şart değil, eğer belirli bir renk kombinasyonu ile sistem toplamıyor veya görünüş itibariyle rgb sıvı soğutma almıyor iseniz bence peerless assasin SE 120 alıp -30 eğri iyileştirici ile çok rahat kullanırsınız, muhtemelen yük altında 70 dereceye zor ulaşır.

• erays59 E kullanıcısına yanıt

Evet şikayetleri gördüm revizyon yiyecektir o model. Teşekkür ederim bilgilendirme için 

• Hojikiminiru kullanıcısına yanıt

Kule tipi soğutucu kullanmadım hocam hem ağırlığı hem kaba görünüşü hoşum gitmiyor.

• 
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.