Şimdi Ara

9800X3D Ana Konu (87. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: wagg1sch Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.901
Cevap
73
Favori
68.860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam eğer 5000 serisine geçmek mi, yoksa işlemci yenilemek mi derseniz kesinlikle 5000 serisine geçin derim. MFG ve DLSS4 ile beraber eskiden hissedilen oranda bir darboğaz görmeyebiliriz. 9800X3D Ana Konu 

• SAVIAR kullanıcısına yanıt

Biraz da bize gönderin üstat. 14 tanesiyle buz dolabı olur kasanın içi9800X3D Ana Konu O fanlara ne işlemci ne ekran kartı dayanır fazla soğumaktan performansı düşer😀

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xgny58x kullanıcısına yanıt

Bir dönem Amazon uygun fiyata 3'lü setlerini getiriyordu. Her ay 1 tane alarak tüm fanları değiştirmiştim yavaş yavaş. 9800X3D Ana Konu 

3lü set göremedim hocam hiçbir yerde mecbur tekli aldım.

• xgny58x kullanıcısına yanıt

Kasa açık kullanıyorum. Fanlar süs niyetine var gibiler 9800X3D Ana Konu 

9800X3D Ana Konu
  • Ne zaman bitecek bu fırsatçılık acaba stok yok deseler makul anlayacağız ama Köklü e ticaret sitelerinin stok azaldıkça karaborsa gibi fiyat arttırması kabul edilemez.Cidden bir denetleme kurumu yok mu bu konuyu dillendirebileceğimiz. 29kya tray işlemci satan siteler var fiyatını atıyorum 22k dır fixlersin stoğun biter kapatırsın her gün 1k 1k üstüne koymak ne demek nasıl bir mantıktır. Amazon.us takip ediyorum 599$a fixlenmiş en azından stok geldikçe sabit fiyattan veriyor ama bizimkiler doymuyor mübarek

• BhdrBss B kullanıcısına yanıt

Bu kasa kadar güzel gözüken ve performanslı 2 kasa var: Fractal North XL ve Asus PA602 WE. 3'ünü de alası geliyor insanın, aydan aya değiştiriceksin. 9800X3D Ana Konu 

Hocam 14 ü nasıl sığdırdın ben 13 tane anca takabildim. Ramlere üfleyen fanıda T30 yaparsam 14 olacak9800X3D Ana Konu 

9800X3D Ana Konu
  • MALİ MÜŞAVİR kullanıcısına yanıt

Benim fanlarda emeğin büyük hocam. 9800X3D Ana Konu 

Benim ekran kartının fanları da T30. 9800X3D Ana Konu 

Bu arada eğer ram fanını kullanmaya devam edeceksen boşta bir braket var, ram üstüne fan takabilmen için, göndereyim sana. 9800X3D Ana Konu 

120 lık takılıyorsa braket e çok iyi olur. Şimdi tekli t30 bakayım ben9800X3D Ana Konu 

Tamam, Whatsapp'tan yazıyorum. 9800X3D Ana Konu 

Lian Li Evo kullanıyordum. Havn HS 420 gerçekten çok başarılı. Kalite ve ince detay olarak bambaşka seviyede. Kavisli camlada inanılmaz duruyorda her zaman maks performans benim için. Dokunmayı ellemeyi seviyorum diyim. Ondan takmıyorum. Bakalım 5090 nasıl durucak 4090 küçük kaldı 9800X3D Ana Konu 

Hocam o ekran kartını tutan aparatı sonradan mı aldınız yoksa kasa ile birlikte mi geldi? Benzerinden bana da lazım, kasanın altında kocaman boşluk olduğu için yer yok ama arka tarafta sizin ki gibi küçük bir çıkıntı var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paister -- 16 Ocak 2025; 14:43:17 >

Hepsinin aynı anda 3000 rpm de çalıştığını hayal bile edemiyorum

• DDR5 ram üreticileri, overclockcular için neden iki slot kaplayan ram yapmıyorlar? 24 pin kabloya veya cpu soğutucusuna mı engel oluyor?

İşlemcinin IMC bölümü 4 stickle yüksek hızlarda başa çıkamadığı için çoğu AM5 kullanıcısı 2 stick ram kullanıyor. Böyle fan koymak yerine iki slotluk yer kaplayan çok kalın heatsinkli modeller çıkartsa daha hora geçer diye düşünüyorum. 1.45v ve üstü voltajlarda fan koymamıza gerek kalmazdı ne güzel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 16 Ocak 2025; 15:9:39 >

Toz falan nasıl oluyor hocam😀

bu arada ısıları bir karşılaştırın hocam kapaklar açık şekilde biraz yüksek gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xgny58x -- 16 Ocak 2025; 15:26:34 >
  • Maşallah herkeste t30 varmış😀 Bizde katılalım bu kervana.

Üstat senin sistemin fanları bile bir işlemci parasından fazla bu kasada parça ısınmaya korkar😀

• Paister P kullanıcısına yanıt

Kasa ile birlikte geldi hocam.

• 
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.