99,90 TL Bozkır Güleroğlu Tahin 800 gr + Pekmez 950 gr https://www.hepsiburada.com/bozkir-guleroglu-tahin-800-gr-pekmez-950-gr-p-HBCV00003O8JK1 |
99,90 TL Bozkır Güleroğlu Tahin 800 gr + Pekmez 950 gr
-
-
Nays ile %10 daha iade alabilirsiniz. İyi fiyat teşekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hep market tahini kullandığımız ve bu tadına alıştığımız için bu tür tahinleri hiç almadık, yiyemezsek çöp olur diye düşünüyoruz, acaba ciddi derecede tat farkı varmıdır ?
Market tahini alıyorsanız beğenmezseniz,tadı daha yoğun.ben sürekli alıyorum memnunum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kargoyu nasıl çözdünüz?
Ben üretim yeri olan bozkırdayım market tahini ile kıyaslanamaz çok güzeldir çifte kavrulmuş tahin kepekli alırsanız daha yoğun bir tadı olur kepeksiz olursa daha hafif ama bu markadan daha kalitelisi var Göktepe tavsiye ederim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
bozkırlı amatör firmalar şu ambalaj işini çözemediler. turşu bidonu gibi kaplar... serel markası samsunda bu tahini yapıyor fena da değil.(bozkır tahini meşhurdur bu arada) jelatinli kapak yapmış güvenilir en azından bütün bimlere göndermişlerdi. bunlara güvenemem bozuk da olabilir ucuzluğu şüpheli
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yoğun bir tat istiyorsan. Damak tadınız bu şekilde ise çifte kavrulmuş kepekli Göktepe marka tahini tavsiye ederim
Bende bu forum sayesinde 5 sene önce Göktepe markası ile tanıştım. Şuan market tahinleri su gibi geliyor bana. Aşırı yoğun olur endişeniz var ise kepeksiz olanı da alabilirsiniz.
Satıcı aynı zamanda üretici. Geçen aldım taze ürün gönderdiler. Tahin güzel fakat ithal susamla yapmışlar, normalde bana dokunuyor ithal susam ama bunda sıkıntı çekmedim.
Yalnız pekmezde sıkıntı var, soru cevap kısmında sorularda tatlandırıcı olarak şeker var demişler. Bu Türk gıda kodeksine aykırı bir durum. Pekmeze şekerde dahil herhangi bir katkı konmaması gerek. Zaten kıvamından ve renginden seyreltilmiş olduğu belli. Kullanmadık pekmezini. Ancak içerik kısmında da bunu belirtmemişler.
Nerden bakarsan tahşiş.
100tl siparişte kargo ücretsiz deyip, 99,90 tl etiket fiyatın koyan satıcıdan alış veriş yapmıyorum.
-
Tadı kavruk. Kimine göre yanık da gelebilir. Kepekli tercih edilmesi sağlık açısından da daha iyi olması lazım.
geçen hafta gördüm ama güvenemedim hepsiburadanın yorumlarınada güvenilmez, satın alıp kargosu gelenler yorum yapabilirmi memnunmusunuz
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
aynı mesele benim de dikkatimi çekti, hatta pekmezden anlayan birine pekmeze şeker konur mu diye sordum konmazmış.
-
bi soruda tatlandırıcı şeker var demişler bir soruda katkı yok demişler. değişik durum
-
Konudan bağımsız olarak çifte kavrulmuş Konya tahini tüm ülke bilmeli, böyle bir güzellik olamaz.
-
Kendi sitesinde tahinin yerli Manavgat susamından üretildiği yazıyor.
Pekmez için tyol sayfasında şöyle bilgi mevcut:
- Güleroğlu Bozkır Üzüm Pekmezi Net 950 GrSattığımız üzüm pekmezleri kesinlikle köylülerin el emeği göz nuru ile ürettikleri pekmezlerdir, fabrikasyon olarak tabir edilen katkı maddesi içeren pekmezlere benzemez, Bozkır ve Hadim in köylerinde köylülerin ürettiği pekmezdir.Köylülerden alınan pekmezler çeşitli kablarda ve çeşitli kilolar da ambalajlanır.Bozkır Pekmezi Nasıl Yapılır?Bozkır pekmezi bozkırın nadide ve bereketli bağlarında toplanan üzümlerin şırağna denilen havuzlara boşaltılır ve bu havuzlarda özel giysiler giyilerek ezilmeye başlanır uzun saatler bozunca ezilen bu üzümlerin suyu çıkar ve pasadan ayrılmış olur.Pasası ayrılan üzüm suyu yine bu özel havuzun çıkış kanallarından alınır ve odun ateşinde özel kaynama kazanına koyulur burada belli saat kaynatılır ve özel kumu atılarak kıvama getirilen üzüm pekmezi kıvamı gelince indirilir ve soğumaya bırakılır.
-
Göktepe markasına baktım da çifte kavrulmuş ibaresi kendi sitesindede hepsiburada da da yok. kepekli kepeksiz ayrımı yapılmış sadece.
-
kepekli olanın daha yoğun bir tadı var, rengi de daha koyu. sanırım çifte kavrulmuş diyenler bunu kastediyor. ben bazen ikisinden eşit koyup karıştırıyorum (pekmezle değil de balla yiyoruz tahini)
göktepe maalesef ücretsiz kargoyu 800 tl üzerine yapmış. zaten tahin çok pahalanmış kargo da cabası
-
Bu konudan bağımsız olarak, eğer ki tahin ve pekmez müptelası iseniz servet şekerleme ürünlerine bakabilirsiniz. Fiyatı yüksek olabilir ama tahin ve pekmez de kalite arıyorsanız tavsiye ederim...
-
Satıcıya sordum kaliteli humera çeşidi ithal susamdan yapıldığını, yerli susamdan üretilenlerinin bozkır tahin diyarı markasıyla ürün başlığında yazdığını söylediler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
100tl siparişte kargo ücretsiz deyip, 99,90 tl etiket fiyatın koyan satıcıdan alış veriş yapmıyorum. |
Benzer içerikler
- beşler nostalji sucuk
- metro market columbia orjinal mı
- oliovilla zeytinyağı yorumları
- bim çiğköfte fiyatı
- vakıf birlik zeytinyağı hile
- havadan su üreten cihaz fiyatı
- letgo da satılan ürünün parası nasıl alınır
- telegram indirim kanalları
- n11 çabuk
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X