İYİ GÜNLER ARKADAŞLAR.TEMİZ BİR 3.20 BULDUM ARKADAŞLAR BAŞLIKTADA BELİRTTİĞİM GİBİ 99 150 BG 6 SİLİNDİR FULL PAKET,TRİPTRONİK VİTES.ANCAK ÇOK KM YAPTIĞIM İÇİN LPG TAKTIRMAK İSTİYORUM.ANCAK ÇOKTA KORKUYORUM UYMAZ FALAN DİYE.BİRDE GENEL GÖRDÜĞÜM ARIZA IŞIĞI YANIYORMUŞ FALAN GİBİ ŞİKAYETLER.KUŞKUSUZ MONTAJ KALİTESİ FALAN ÇOK ÖNEMLİYMİŞ ANCAK BAZI SİSTEMLER BAZI ARAÇLARA HİÇ UYMUYORMUŞ.DAHA ÖNCE BU ARACA LPG TAKTIRAN VEYA KULLANAN YADA BİLEN ARKADAŞLAR VARSA BANA MARKA MODEL TAVSİYESİNDE BULUNABİLİRMİ.ŞİMDİDEN HERKESE TEŞEKKÜRLER...
forumda Faruk SEVGİLİ Bey var ona danış sorununa çozüm bulunur kesin.
araınıza lpg çok kolay uyum sağlar..arıza ışığıda yanmaz..performans kaybı oluşmaz...ortalama %40 tasarufunuz olur...size olur cihaz ise zavoli yada prins vsi dir..saygılar..
KİTmtm veya Prins taktırın....İkis de Khein Enjektör kullanıyor ve ikisi de 10 numara tek kelime ile
YORUM YAPAN ARKADAŞLARA ÇOK TEŞEKKÜRLER,HAZIR LPGLİ BİR BMW BULDUM BRC TAKTIRMIŞLAR OLDUKÇADA İYİ VERİM ALINMIŞ GİBİ GÖZÜKÜYOR.İNŞALLAHDA BÖYLE DEVAM EDER.HERKESE SELAMETLE.
benim 2000 cc 155 beygirlik marea hlx te brc takılı.performans ve yakıt süper.hiç düşünme bile derim lpg ye geçmek için...