Şimdi Ara

99 civic bakım için yapılanlar ve fiyatı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mrb lar bende de 99 civic var 1.4 is servise gittğimde yapalacak işler triger seti, komple kayış takımı , ön diskler ve balatalar ,motoryağı ve komple filitreler,bujiler,travers tokozları 880 tl işçilik dahil orjinal parça, özel serviste fakat sanayide bir ustaya bunlardan bahsettim ve aynı için 590 tl istedi bu konudaki yorumlarınızı beklıyorum km 129 000 de

• bende de şu an 1.4 is var ama öğleye doğru satmış olucam 13.5 a verdim arabayı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: serhatsevval

mrb lar bende de 99 civic var 1.4 is servise gittğimde yapalacak işler triger seti, komple kayış takımı , ön diskler ve balatalar ,motoryağı ve komple filitreler,bujiler,travers tokozları 880 tl işçilik dahil orjinal parça, özel serviste fakat sanayide bir ustaya bunlardan bahsettim ve aynı iş için 590 tl istedi bu konudaki yorumlarınızı beklıyorum km 129 000 de

fiyat çok aşarı degil. kayış takımı ve bilyeler 140 tl civarı tutuyor.yag filtresi 15 tl hava filtresi 30-35 tl bujiler 30-35 tl koydugun yaga göre 60-70 tl travest takozu serviste 2 sene önce 128 tl ydi çifti ben yan sanayisini 60 tl ye almıştım.disklerden haberim yok balatalar kalitesine ve markasına göre değişiyor.var gör hesabını yap

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.