Şimdi Ara

99 Focus Ghia hk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bir hafta kadar önce 99 model bordo 1.6 Ghia Focus aldım. Araç 71 binde ve ilk sahibinden. (Almanyadayım-2bin euro) . Araçta tahminimden çok özellik var. Bu kondua bir kaç sorum olacak sizlere . Malesef sorumun cevabını bulamadım (bir yerde okudum ama emin olamadım)

Vites kolunun yanında araba tekerleği mıcırda taş attırır gibi bir şekli olan tuş var. Bu tam olarak nedir ? Çekiş kontrol sistemi gibi birşeymi ? Esp dir umuduyla yolda bir kaç sert sağ sol yaptım ama ekranda ışık yakmadı :) Sanırım değil.. Bu kondua bilgi verirseniz sevinirim

İkinci olarak yağı ve lastikleri normal boyut ve hava ayarında olmasına rağmen direksiyon çok ağır geliyor. Bu sizlerdede böylemi ? Yani oldugu yerde parmakla çok rahat çevrilebiliyormu ?

1-2-3. viteslerde genelde hissettiğim bir durum var. Araba normalde direksiyonda boşluk hissi vermiyor ama bu vites arttırmalarda sanki çok hafif bi boşluk varmış gibi bir oynama oluyor direksiyonda. Bunuda anlayamadım normalmi yoksa baktırtmak gerekirmi.

Son olarak hız göstergesi bazen sıfıra düşüyor sonra tekrar kendine geliyor. Sanırım sensörü bozuk. Eğer öyle dersek sizce pahallı bir parçamıdır ?

Değerli vaktinizi ayırdıgınız için teşekkür ederim

İyi akşamlar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.