Dostlar selam 46 binde 99 model bir Megane I'imiz var. Araçta şöyle bir sıkıntı var. Araba 1 hafta kadar hareket etmediği zaman, ilk çalıştırılıp yürütülürken, yürümüyor. Sanki ön tekerler dönmüyor. Bir şeyler tutuyor arabayı gibi bir his. Gazı vermeye devam edince bir çatırtı ön takımlardan bir şeyler kopuyor gibi bir ses ve araba yürümeye başlıyor. O ilk 100 200 metrede frene basarsam bir sürtünme sesiyle araba duruyor. 500-600 metre ilerledikten sonra ne ses kalıyor ne başka bir şey. Ertesi gün araba çalışıp yürürken hiçbir problem yok. 4-5 gün durursa bu problem tekrar oluşuyor. Sanki tekerlere bir şey takılıyor ve yürümesini engelliyor. Sanayiye götürdüm, kaldırıp baktılar bir şey yok dediler. Balatalarda mı problem bilemedim. Tekerleri söktürüp bir bakmak mı lazım? Vites geçişlerinde bir sertlik, anormal bir şey yok. Yüksek hızlarda bir sıkıntı yok. Sadece ilk yürürken sanki arabayı bağlıyorlar 1 hafta durduğu zaman hareket etmiyor bir şeyleri koparmadan.Fikir almak istiyorum. İlk aklıma gelen balatalar oldu. Tekerleri söktürüp bir baktırmak lazım sanırım. Böyle bir şey yaşayan, duyan varsa yardımcı olursa sevinirim.