Şimdi Ara

99 Yaşında Yılda Elli kg. Bal Yiyor..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 99 YAŞINDA YILDA 50 KG. BAL YİYOR...GÜNDE YARIM KAVANOZ..AMA MARKET BALI DEĞİL,GERÇEK,DOĞAL BAL...

Kazım Gürbüz, bal, meyve ve zeytinin bedenin anayasası olduğunu söylüyor...

''Balkoliğim ben. Yılda 50 kilo yerim. Çiçek balı, kekik balı, püren balı, kestane balı..."

"Etin azı yarar, çoğu zarar. Semizotu ne kadar faydalı biliyor musun? Fasulye, barbunya, acebek (börülce), hepsinde protein var, ille de et yemen gerekmiyor..."

''Hayat 65'te başlar. Bizler 130 yaşına kadar yaşayabiliriz. Benim böyle bir niyetim var. Ama ben sizin gibi 'açıkhava cezaevlerinde' yaşamıyorum. Sizler her sabah, o penceresiz korkunç binalara giriyorsunuz. Gün boyu tepenizde klima üfürüyor. Temiz hava yok, güneş yok, hareket yok, öyle bilgisayarların önünde çakılıp kalıyorsunuz. Tabii ne oluyor? Bel bölgeniz kalınlaşıyor. Sadece yağlanmıyorsunuz, hayat enerjiniz eksiliyor, libidonuz düşüyor. Bense doğal takılıyorum. Sürekli hareket halindeyim. Kışın kayak, uzun yürüyüşler, yazın deniz ve suda 'yoka' yapıyorum. Sevdiklerimle birlikteyim, hep sosyalim, hep faalim...''

Not: Hakiki,çocuklarıyla beraber güvenle yiyebileceği bal arayışında olanlar mesajla bana ulaşabilirler.Sağlıklı günler diliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hector1453 -- 7 Mart 2019; 20:16:24 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.