Şimdi Ara

** 99TL ** Egreat Eg-R6B (DTS-MA, TRUE-HD, 7+1, 500Mhz Cpu, 3D, 1080P) (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.969
Cevap
4
Favori
123.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • R6B'nin işlemci hızı 500Mhz ve şimdiye kadar bizde oynatmada zorlandığı bir dosya olmadı.
    Eğer her hangi bir video'yu hiç açmıyorsa büyük ihtimalle denediğiniz videonun profil yapısı uyumsuzdur ve oynanmıştır
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozguraksoy

kardeş netten indirme gibi bi uraşım yok.hariciden film izlerken alt yazıda sıkıntı olur mu

sorun olmuyor.
  • teşekkür ederim arkadaşlar eğer pazar günü turnuva maçını kazanırsak hemen electroworlde koşuyorum bu aleti almaya
  • Maslak mağzasında 119'dan alan olmuş , sıcak fırsatlara bir göz at istersen
  • quote:

Orijinalden alıntı: ocen76

Maslak mağzasında 119'dan alan olmuş , sıcak fırsatlara bir göz at istersen

Maslak , Torium ve Bursa'daki mağzada 119 , diğerlerinde 169.
    Müşteri hizmetlerinden bilgi alabilirsiniz.
  • Ankaradayım kardeş maslak zor gibi paylaştığın için teşekkürler.bu haftasonu electroworlde gideceğim
  • Arkadaşlar bir media player almayı düşünüyorum :Sizin yorumlarınızdan Egreat almaya kara verdim gibi..
    R2 A modeli var birde R6 ..
    Aralarında ne fark var .
    R6 fiyatı şu an iyi gibi gözüküyor.
    Bütcem 250-300 tl
    Hangisini tavsiye edersiniz.

Bunun haricinde cahilliğimizi mazur görün : DVD kalitesinde bir filmi indirmek ne kadar zaman alır ortalama .
    Ve ne kadar internet kotasını etkiler
  • arkadaşlar bugün ankamalle gideceğim bu cihazın güncel fiyatı konusunda bilgisi olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2601cuneyt

Arkadaşlar bir media player almayı düşünüyorum :Sizin yorumlarınızdan Egreat almaya kara verdim gibi..
    Aralarında ne fark var .
    Bütcem 250-300 tl

Bunun haricinde cahilliğimizi mazur görün : DVD kalitesinde bir filmi indirmek ne kadar zaman alır ortalama .

eğer içine disk takmak istiyorsan R2a almak yok istemem dersen R6a al. giriş çıkış işlemci bütün özellikleri aynı çünkü iki makinanın
  • quote:

Orijinalden alıntı: miyankizu

quote:

Orijinalden alıntı: 2601cuneyt

Arkadaşlar bir media player almayı düşünüyorum :Sizin yorumlarınızdan Egreat almaya kara verdim gibi..
    Aralarında ne fark var .
    Bütcem 250-300 tl

eğer içine disk takmak istiyorsan R2a almak yok istemem dersen R6a al. giriş çıkış işlemci bütün özellikleri aynı çünkü iki makinanın

R6 nın fiyatı cazip onu alıyorum o zaman..Yada biraz daha üstüne koy şu modeli al mı dersiniz

• merhaba arkadaşlar

gaza gelip aldım bugün 169 TL den , bostancı ew den..

Hemen benim hayatımın kazığı olan DTS özürlü Samsung Led b serisinin okuyamadığı filmleri denedim. Bir sorun yok , menüler gayet iyi, okuyamamazlık yapmadı.

Gelgelelim şu birinci saatte avatar 720p bir filmde sorun çıktı, film oynadı ama menüler durdu nerdeyse , altyazılar gecikti vb. saniyorum bir şekilde çok fazla işlemciyi meşgül ediyor..

Bu ryan versiyon 6b için geçerli mi ? testleri onla mı devam edeyim diye düşünür oldum.

Truehd bir demo çekiyorum şimdi,

Kolay gelsin
  • 1080P olsa neyse derimde 720P de zorlamaması lazım.İndirmiş oldugunuz filmi kir riplemiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: £mre

1080P olsa neyse derimde 720P de zorlamaması lazım.İndirmiş oldugunuz filmi kir riplemiş.

katılıyorum bu arkadaşa..

sorun çıkmaması lazım çünkü alt yazılı olmasata tr dublaj 720p izledim, hiçbir sorun yoktu,
  • quote:

Orijinalden alıntı: Harman/Kardon-JBL

Merhaba,

Öncelikle şunu belirtmeliyim ki Egreat R6A ve Egreat R6B versiyonlarını çok kısa süre önce inceledim ve elimde bulunan tüm media formatlarını teste tabi tuttum hem performans hem desteklediği ses formatları çok başarılı olduğunu gördüm.
    Bluray iso bluray rip görüntülerde Dolby Digital , Dolby Digital True HD , Dolby Digital + , DTS , DTS-HD , DTS-HD MA ses formatlarını desteklemektedir.Ancak bu formatlar için cihazın setup menüsünden audio setup menüsünde HDMI out ile SPDIF out ayarlarını RAW olarak ayarlanması gerekmektedir.Ve kullandığınız AVR'nin bu yeni ses formatlarını desteklemesi gerekmektedir.desteklemiyor ise sesi alamazsınız.
    gelelim cihazın performansına uzun süre hiç kapatmadan çalıştırılmasına rağmen cihaz çalışma ısısı normal değerlerde ve performansından ve dosya oynatım hızından hiç bir şey kaybetmiyor.Ekstra soğutmaya da ihtiyaç duymuyor.8GB ile 50 gb arasındaki dosyalarda hiç bir sorun olmadan ister ileri sardırıp oynatabiliyorsunuz.Networktende durum yine aynısı.Bu fiyatlarda bu ürün kapışılır bence.

ac.ryan kullanıyorum ve bende raw diye bir seçenek yok, şu an pass through seçili. sanırım standart yazılım sizin dediğiniz. bende denon 2311 var dediğiniz bütün ses formatlarını destekliyor fakat ne yazııki ses yok bluray isoda. pass through tan çıkınca ses geliyor tabiki ama onun bir anlamı yok tabi ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: EXe-C*

quote:

1080P olsa neyse derimde 720P de zorlamaması lazım.İndirmiş oldugunuz filmi kir riplemiş.

sorun çıkmaması lazım çünkü alt yazılı olmasata tr dublaj 720p izledim, hiçbir sorun yoktu,

dostlar sürüm TDM, şu an bakamıyorum üzerindeki firmware vs ileteceğmi ancak merak ettiğim custom fw sadece 6A için mi yoksa ac.ryan i 6B ye kullanabiliyor muyuz ?
  • Arkadaşlar dün EW'de bahsedilen aleti aldım. Fakat içinden bağlantı kabloları çıkmadı. Sadece Elektrik kablosu var. Dolayısıyla deneyemedim. Bu kabloları sonradanmı tedarik edeceğiz yoksa eksiklikmi var kutuda. Eğer biz alacaksak hangi kabloyu almamızı tavsiye edersiniz. Kalite açısından. Çünkü televizyonda compenentlerde var hdm olanlarıda . Hepsini almak gerekirmi. Sadece kullanma klavuzuna bakayım dedim. Onuda cok küçük ve ince karekterlerde ve parlak kağıda yazmışlarki akşam okuyamadım. Ancak gün ışığında okunacak cinsten. İnternetten kullanım klavuzu bulabilirsem onu inceleyeceğim. Güncellemeyi mac os X'ten yapabiliyormuyuz yoksa alet direk internetten güncellenebiliyormu kendisini. Yardımcı olursanız sevinirim.
  • Egreat R6B aldım. Custom fwsi var mı bu aletin ve nasıl yüklenir?
    MCenter gibi filmlerin bilgileri, kapakları nasıl yüklenir?
    Film klasörlerim sadece şunlar vs. diyebiliyormuyuz?

22.Bullets.2010.720p.BDRip.XviD.AC3-ViSiON çalışmadı. Ve bazı video kameradan çektimlerimi de açmadı.

Versiyon bilgisi

Sistem: 1.0.1.10
    Kernel: 332806
    : 0000.0302.0011

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kunter -- 6 Mart 2011; 15:14:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kunter

Egreat R6B aldım. Custom fwsi var mı bu aletin ve nasıl yüklenir?
    MCenter gibi filmlerin bilgileri, kapakları nasıl yüklenir?
    Film klasörlerim sadece şunlar vs. diyebiliyormuyuz?

22.Bullets.2010.720p.BDRip.XviD.AC3-ViSiON çalışmadı. Ve bazı video kameradan çektimlerimi de açmadı.

Versiyon bilgisi

Sistem: 1.0.1.10
    Kernel: 332806
    : 0000.0302.0011

Bendeki de aynı versiyon ve cihazda bir sıkıntı yok.
    Sanırım bu cihazlar divx ve avi'lerden çok mkv ve ts dosyaları için tasarlanmışlar.
    Bende divx olmadığı için deneme yapamadım ancak mkv'lerin neredeyse tamamını sorunsuzca çalıştırıyor.
    Kapak olayını bilmiyorum ama film klasörünün içinde resim dosyası varsa , klasörü resimli gösterebiliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: DuncanIdaho

quote:

Orijinalden alıntı: EXe-C*

quote:

dostlar sürüm TDM, şu an bakamıyorum üzerindeki firmware vs ileteceğmi ancak merak ettiğim custom fw sadece 6A için mi yoksa ac.ryan i 6B ye kullanabiliyor muyuz ?

R6B'nin üzerindeki güncel son firmware. ( 1.10 )
    AC.Ryan yazılımı sadece R6A ya kurulabilir , R6B'de çalışmaz.
    O bahsettiğiniz ripin profil yapısı büyük olasılıkla uyumsuz olabilir , popüler rip gruplarının arşivlerine ağırlık verin.

• quote:

Orijinalden alıntı: mavibuzul

Arkadaşlar dün EW'de bahsedilen aleti aldım. Fakat içinden bağlantı kabloları çıkmadı. Sadece Elektrik kablosu var. Dolayısıyla deneyemedim. Bu kabloları sonradanmı tedarik edeceğiz yoksa eksiklikmi var kutuda. Eğer biz alacaksak hangi kabloyu almamızı tavsiye edersiniz. Kalite açısından. Çünkü televizyonda compenentlerde var hdm olanlarıda . Hepsini almak gerekirmi. Sadece kullanma klavuzuna bakayım dedim. Onuda cok küçük ve ince karekterlerde ve parlak kağıda yazmışlarki akşam okuyamadım. Ancak gün ışığında okunacak cinsten. İnternetten kullanım klavuzu bulabilirsem onu inceleyeceğim. Güncellemeyi mac os X'ten yapabiliyormuyuz yoksa alet direk internetten güncellenebiliyormu kendisini. Yardımcı olursanız sevinirim.

kabloda eksik yok. bir adet hdmı kablosu alacaksın, carrefourlarda var altın uçlu 1.3 hdmı. 1.5 metereleri 4.9 tl 3 mtleri 9.9 tl.
    güncelleme işini bilmyirum ama son sürüm yüklenmiş olarak satılıyor, 1.0.1.10 olması lazım son firmwarenin..

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.