Şimdi Ara

** 99TL ** Egreat Eg-R6B (DTS-MA, TRUE-HD, 7+1, 500Mhz Cpu, 3D, 1080P) (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.969
Cevap
4
Favori
123.267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    açma tuşuna bastığımda Egreat loading ekranında kalıyor sürekli.
    yarın ew'e götürüp değiştireceğim sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: EXe-C*

quote:

Orijinalden alıntı: mavibuzul

Arkadaşlar dün EW'de bahsedilen aleti aldım. Fakat içinden bağlantı kabloları çıkmadı. Sadece Elektrik kablosu var. Dolayısıyla deneyemedim. Bu kabloları sonradanmı tedarik edeceğiz yoksa eksiklikmi var kutuda. Eğer biz alacaksak hangi kabloyu almamızı tavsiye edersiniz. Kalite açısından. Çünkü televizyonda compenentlerde var hdm olanlarıda . Hepsini almak gerekirmi. Sadece kullanma klavuzuna bakayım dedim. Onuda cok küçük ve ince karekterlerde ve parlak kağıda yazmışlarki akşam okuyamadım. Ancak gün ışığında okunacak cinsten. İnternetten kullanım klavuzu bulabilirsem onu inceleyeceğim. Güncellemeyi mac os X'ten yapabiliyormuyuz yoksa alet direk internetten güncellenebiliyormu kendisini. Yardımcı olursanız sevinirim.

kabloda eksik yok. bir adet hdmı kablosu alacaksın, carrefourlarda var altın uçlu 1.3 hdmı. 1.5 metereleri 4.9 tl 3 mtleri 9.9 tl.
    güncelleme işini bilmyirum ama son sürüm yüklenmiş olarak satılıyor, 1.0.1.10 olması lazım son firmwarenin..

Anlaşıldı EXE. Aslında kutuya bunuda ilave edebilirlermiş. En kısa zamanda alıp kuracağız. İnşallah aşağıdaki arkadaş gibi açılmamazlık yapmaz benim ki de.

• quote:

Orijinalden alıntı: alpican

ben de bugün aldım cihazı ama açılmadı

HDMI kablo ile mi bağlı ?
    Composite ( sarı ) kablo ile de denermisiniz.
    Eğer composite ile de açmaz ise aşağıdaki dosyayı indirin , rar'dan çıkarıp imaj dosyasını flash diskin kök dizinine çıkarın.
    Daha sonra flash diski cihaza takın.
    Cihaz kapalı iken (elektrikteyken) 3-4 saniye yandaki restoreye basılı tutun , elinizi çekmeden 5 saniye sonra cihazı kumandadan açın.
    Cihaz açıldığında 4-5 saniye daha basılı tutun ve bırakın.
    Yazılım kurtarma işlemi başlayacak ve 1 dakika içinde bitip , makine kendisini kapatıp açmalı.
    Bir müdahale de bulunmayın ve açılmasını bekleyin.

http://r a p i d s h a r e . c o m /files/446285482/EGR-R6B_1.0.1.10.rar ( Boşluk yok )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sancak Bilgisayar -- 7 Mart 2011; 10:44:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: popcornhour

quote:

Eğer composite ile de açmaz ise aşağıdaki dosyayı indirin , rar'dan çıkarıp imaj dosyasını flash diskin kök dizinine çıkarın.
    Cihaz kapalı iken (elektrikteyken) 3-4 saniye yandaki restoreye basılı tutun , elinizi çekmeden 5 saniye sonra cihazı kumandadan açın.
    Yazılım kurtarma işlemi başlayacak ve 1 dakika içinde bitip , makine kendisini kapatıp açmalı.

http://r a p i d s h a r e . c o m /files/446285482/EGR-R6B_1.0.1.10.rar ( Boşluk yok )

benim kutuda kablo çıkmadı. HDMI kablo alacaktım. Ayrıca composit kabloda almalımıyım.

• geçen gün best buydan 1tb novatron medya oyanatıcı aldım ama fan sesi beni çok rahatsız etti iade ettim sorunsuz bir medya oynaıtıcı almak istiyorum özellikle fan sesi filan olmayan yardımcı olursanız sevinirim
  • zafer_35 , bunda fan yok
  • bilgi için teşekkürler,
    bu yazıyı okumadan ew'e gitmiştim ve ürünü açıp bağladılar ve çalıştı
    bende loadingde dakikalarca bekleyen cihaz 2-3 snde açıldı.
    akşam evde tekrar deneyeceğim eğer yine açılmazsa aşağıdaki önerinizi uygulayacağım.

quote:

quote:

• Sanırım sizin bağlantı kablosunda veya tv'nizin frekans ayarı ile alakalı bir durum söz konusu.
    Ancak bu anlattıklarımı ileride ihtiyaç duymanız durumunda , kullanabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zafer_35

geçen gün best buydan 1tb novatron medya oyanatıcı aldım ama fan sesi beni çok rahatsız etti iade ettim sorunsuz bir medya oynaıtıcı almak istiyorum özellikle fan sesi filan olmayan yardımcı olursanız sevinirim

egreat r6b de fan bile yok sanırım, varsada yok, yoksada yok. ses yok, ısınmada yok. ilginç zaten
  • hiçbirşey yapmadan taktım ve çalıştı bu sefer. dün neden çalışmamıştı anlayamadım. desteğiniz için tekrar teşekkürler.

- yalnız kablosu bana çok kısa geldi, acaba aynı değerlere sahip başka bir adaptör kullanabilir miyiz? sakıncası olur mu?
    - bir de görüntü ayarlarından mıdır bilemiyorum ama wd ile arasında ciddi görüntü farkı var. egreat daha pixelli veya karıncalı gösteriyor. wd çok daha net. yapılması gereken bir ayar mı var?

quote:

Sanırım sizin bağlantı kablosunda veya tv'nizin frekans ayarı ile alakalı bir durum söz konusu.
    Ancak bu anlattıklarımı ileride ihtiyaç duymanız durumunda , kullanabilirsiniz.
  • R6B nin dün Bakırköy Elektroworld'de 169 Tl fiyat etiketi vardı, ben de ordakilere daha dün Maslak Elektroworld'de 119 TL idi bu alet dedim.
    Siz de en iyi fiyat garantisi yok mu? diye sordum
    - Var ama o mağazaya özel kampanya yapılmıştır.
    - Öyle şey mi olur? Arayın o zaman öbür mağazayı ordaki fiyattan almak istiyorum. dedim
    Maslak mağazasını aradaılar ve 119 TL ye 5 taksitle aldım

WD digital ve Piranha S'in oynatamadığ şeyleri oynattı ama üstte arakadaşım dediği gibi görüntüler biraz kumlu WD'ye göre.
    sigma çipset realtek farkı yüzünden herhalde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veteriner69 -- 7 Mart 2011; 20:35:31 >
  • R6B yi bursa E.W den 119 tl ye alarak aranıza katıldım ..
    1-2 film ve vaw ses dosyaları vardı onları çok rahat oynattı.
    Çok fazla indirilmiş filmim olmaması en büyük sorunum. Dün 1 tane indirdim hem uzun sürüyor hemde kotayı etkiliyor.Divx... siteleri var bu işe yarayan dimi?
    Yoksa daha basit bir yolu var mı film edinmenin ustalara soralım.. Maille falan o boyutta film gelir mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2601cuneyt

R6B yi bursa E.W den 119 tl ye alarak aranıza katıldım ..
    Çok fazla indirilmiş filmim olmaması en büyük sorunum. Dün 1 tane indirdim hem uzun sürüyor hemde kotayı etkiliyor.Divx... siteleri var bu işe yarayan dimi?
    Yoksa daha basit bir yolu var mı film edinmenin ustalara soralım.. Maille falan o boyutta film gelir mi ?

hocam hykeyfi gibi siteler var. öncelikle internetinin sınırsız olması 8 mb'e kadar olması şart bence. bu durumda ortalama 30 dkda felan iniyor film, eğer sınırsız internetin varsa bana sorabilrisin özelden.. buradan paylaşım yapmak yasak.
  • Biz baya pahalı aldık o zaman. Amma oynak ya bu cihazın fiyatı.

quote:

Orijinalden alıntı: veteriner69

R6B nin dün Bakırköy Elektroworld'de 169 Tl fiyat etiketi vardı, ben de ordakilere daha dün Maslak Elektroworld'de 119 TL idi bu alet dedim.
    - Öyle şey mi olur? Arayın o zaman öbür mağazayı ordaki fiyattan almak istiyorum. dedim

WD digital ve Piranha S'in oynatamadığ şeyleri oynattı ama üstte arakadaşım dediği gibi görüntüler biraz kumlu WD'ye göre.

• quote:

Orijinalden alıntı: veteriner69

R6B nin dün Bakırköy Elektroworld'de 169 Tl fiyat etiketi vardı, ben de ordakilere daha dün Maslak Elektroworld'de 119 TL idi bu alet dedim.

Popcorn Hour A200 kullanmış biri olarak şunu rahatlıkla söyliyebilirim.
    İki çipset arasında görüntü açısından hissedilebilir bir fark yok veya ben göremiyorum , video çıkışını HDMI Auto'ya alırmısın ?
    Genelde video modları manuel seçilince görüntüler buğulanır veya keskinliğini kaybeder.

• yaklaşık 150 film var elimde ve dün 10'a yakın film denedim. WD Gen2 ve R6b'de aynı filmleri aynı kablolarla denedim.

R6b'de tüm filmler karlı değildi. bazı filmler gerçekten çok netti. 10 filmden 5'i çok net 5'i de pixelli veya karlı gibiydi.
    WD'de ise aynı filmlerden sadece 1'i karlı gibiydi.

bu arada HDMI auto seçili bende.
  • quote:

Arkadaşım 2 seçenek var karşında.

1. internetini 8 mb kotasıza çıkaracaksın(aylık 90 küsür herhalde)
    premium üyeelik bulacaksın / alacaksın.
    filmleri araştırıp indireceksin.

2.hdd dolum yapan arkadaşar var diski istediğin / listesinden seçtiğin
    filmler ile dolum yapıyorlar onu tercih edeceksin (1 tb 100 tl civarı)
    Hiç uğraşmayacaksın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rfve -- 8 Mart 2011; 12:41:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: rfve

quote:

Hiç uğraşmayacaksın.

Dün akşam bu yazdığınız 1. maddeyi araştırıp buldum .
    2. sini de yeni duydum sizden ..dolum işi ilginç ama bu listede eski filmler olacak . yeni filmler için indirmeden başka seçenek yok gibi ..

• Dolum yaptıracaksan bence full bluray (50gb'lik) dolum yapanlardan doldur.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: rfve

quote:

Hiç uğraşmayacaksın.

Dün akşam bu yazdığınız 1. maddeyi araştırıp buldum .
    2. sini de yeni duydum sizden ..dolum işi ilginç ama bu listede eski filmler olacak . yeni filmler için indirmeden başka seçenek yok gibi ..

eski filmler değil.onlardanda bu işi profosyonelce yapanlar var.
    filmleri klasörleyen aynı tip ad veren , senkronlu altyazıları kontrollu ,
    her filmin klasöründe filmin afişini koyan ... vs
    Aynı zamanda onlarde senin benim gibi netteler sürekli.
    yani yeni çıkan filmler için güncel liste talep edip o güne kadar
    çıkmış olanlardan seçim yapabilirsin.

bence uğraşmamak - dolum yaptırmak daha iyi. (En azından arşivlik filmler için)
    Tabii güvenilir arşivcileri tercih etmek lazım.

Sonra yine istetiğin yenileri takip edersin.
    Yani Arşivde fullhd Yüzüklerin efendisi 1-2-3 , baba falan olmazsa olmazlardır.
    Eskimez filmlerdir.

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.