Şimdi Ara

** 99TL ** Egreat Eg-R6B (DTS-MA, TRUE-HD, 7+1, 500Mhz Cpu, 3D, 1080P) (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.969
Cevap
4
Favori
123.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: colak82

bende R6B ile aranıza katıldım ve şimdilik çok memnunum

bende.ama daha ambalajında açamadım.zor geliyor,temmellikten sadece.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EXe-C*

farklı avi dosyasıyla denediğimde sorun ortadan kalktı, ilginç..

Evet sorun kullandığın dosyada.
  • ARKADAŞLAR SİZE BİR SORUM OLACAK
    ŞİMDİ BENDE EGREAT R 6A CİHAZI VAR CİHAZDAN GAYYET MEMNUNUM DAHA ÖNCE M 34 A VARDI AMA MEMNUN DEGİLDİM ŞİMDİ KONUYA GELELİM SORMAK İSTEDİGİM R6A CİHAZININ YAN TARAFDAKİ SATA GİRİŞİ VEYA ÇIKIŞI NA BİLGİSAYARLAR'DA KULLANILAN BLUE RAY RW BAGLANIP BLU RAY ORJİNAL CD DEN FİLİM İZLENİRMİ ????

BUNU NEDEN YAPMAK İSTEDİGİMİ MERAK EDİYORSANIZ ŞU NEDENLE . MKV FORMATINDA FİLİM İSTEDİGİM KADAR BULAMIYORUM ÇÜNKÜ FİLM SANTAN YERLERDE HE ORJİNAL CD VAR BEN HDD'E ATTIGIM İÇİN FİLM LERİ PROBLEM OLUYOR. EGER DENEMİŞ OLAN VARSA BİLGİ BEKLİYORUM....TEŞ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: KAPTANLAR

ARKADAŞLAR SİZE BİR SORUM OLACAK
    ŞİMDİ BENDE EGREAT R 6A CİHAZI VAR CİHAZDAN GAYYET MEMNUNUM DAHA ÖNCE M 34 A VARDI AMA MEMNUN DEGİLDİM ŞİMDİ KONUYA GELELİM SORMAK İSTEDİGİM R6A CİHAZININ YAN TARAFDAKİ SATA GİRİŞİ VEYA ÇIKIŞI NA BİLGİSAYARLAR'DA KULLANILAN BLUE RAY RW BAGLANIP BLU RAY ORJİNAL CD DEN FİLİM İZLENİRMİ ????

BUNU NEDEN YAPMAK İSTEDİGİMİ MERAK EDİYORSANIZ ŞU NEDENLE . MKV FORMATINDA FİLİM İSTEDİGİM KADAR BULAMIYORUM ÇÜNKÜ FİLM SANTAN YERLERDE HE ORJİNAL CD VAR BEN HDD'E ATTIGIM İÇİN FİLM LERİ PROBLEM OLUYOR. EGER DENEMİŞ OLAN VARSA BİLGİ BEKLİYORUM....TEŞ..

Denemedim ama , yapabilirsin diye düşünüyorum.
    Bende merak ettim , olabilir mi diye ?
  • Benim cihazım optical'dan amfiye bağlı...DD ve DTS filmlerde ve flac albümlerde sorun yok, fakat mp3'lerde amfiden ses gelmiyor....Sadece tv'den ses geliyor.... Anlamadım gitti sorun ne olabilir acaba...
  • quote:

Orijinalden alıntı: maranello

Benim cihazım optical'dan amfiye bağlı...DD ve DTS filmlerde ve flac albümlerde sorun yok, fakat mp3'lerde amfiden ses gelmiyor....Sadece tv'den ses geliyor.... Anlamadım gitti sorun ne olabilir acaba...

büyük ihtimalle ses çıkış ayarı raw'da olduğu için ses alamıyorsun. raw dışındaki seçeneği seçip denemeni tavsiye ederim.
  • Akşam bi deneme yapayım, teşekkürler..

quote:

Orijinalden alıntı: enfarktus

quote:

Orijinalden alıntı: maranello

Benim cihazım optical'dan amfiye bağlı...DD ve DTS filmlerde ve flac albümlerde sorun yok, fakat mp3'lerde amfiden ses gelmiyor....Sadece tv'den ses geliyor.... Anlamadım gitti sorun ne olabilir acaba...

büyük ihtimalle ses çıkış ayarı raw'da olduğu için ses alamıyorsun. raw dışındaki seçeneği seçip denemeni tavsiye ederim.

• arkadaşlar, R6B'nin kumanda kodunu bilen var mı? evdeki akıllı kumandaya tanıtmak istiyorum. çok akıllı değilmiş ki kod istiyor.
  • kumanda kodunu bilen varsa bende bi akıllı kumanda alırım belki, kumanda bazen bunaltıyor beni
  • arkadaşlar bu canavarı nereden alabilirim acaba?link verebilir misiniz?
  •  ** 99TL ** Egreat Eg-R6B (DTS-MA, TRUE-HD, 7+1, 500Mhz Cpu, 3D, 1080P)
  • YANLIŞ HATIRLAMIYORSAM BU GEÇEN HAFTANIN BROŞÜRÜYDÜ DEĞİL Mİ
  • evet , demek istediğim sadece electroworld'lardan bulabiliyorsunuz.
  • Bugünkü insert'te 119 tl yazıyordu...
  • anlaşılan electroworde gitmeden bu işi çözemeyeceğiz.arkadaşlar önerir misiniz bu aleti?sizin yorumlarınıza göre bir kaç gün içinde alacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozguraksoy

anlaşılan electroworde gitmeden bu işi çözemeyeceğiz.arkadaşlar önerir misiniz bu aleti?sizin yorumlarınıza göre bir kaç gün içinde alacağım

daha önce farklı markalar kullanmadım. ben direkt sana ürünün yorumunu yapayım..

üründe bir kere okuduğum kadarıyla bildiğim diğer ürünlerdeki ısınma problemi yok. bizim uydu yanıyor ama bunda en ufak ısınma yok.
    hdd, usb okumasında hiçbir sorun yok. iki adet usb girişi var. 1 tb hdd ile kullanıyorum. internetten indiriyorum filmleri, 106 ekran televizyonum var, 652x288 boyutundaki videolarıda zevkle izliyorum yeterli mesafeden ayrıntılı. altın uçlu hdmı ile kullanıyorum carrefourdan 10 tlye 3 mtlik almıştım. yani görüntü kalitesinden oldukça memnunum..
    filmin format seçme gibi bi sorunu yok. herşeyi oynatıyor
    time seek özelliği ile istediğimiz dakikaya saniyeye gidiyoruz. ve 32x e kadar hızlandırma özelliği mevcut.
    donma gibi bir sorunu yok.
    şöyle diyim. en ufak bir sorunu yok. tek sorunu benim için kumanda. kumandasının bastığında çalışması için cihazla aynı yükseklikte ve cihaza doğru tutmanız gereki,yor. aksi taktirde birden fazla kez basmanız gerekebilir tuşlara, biraz daha sert yada. ama bunuda akıllı kumanda ile halledebileceğimi düşünüyorum. en kısa sürede bu konuyla ilgilide araştırma yapacağım. akıllı kumanda ile kullanılırsa bu özelliklerde bu fiyata(akıllı kumanda bile dahil) alınabilecek bir ürün değil, çünkü benim her ihtiyacımı karşılıyor. he bazı arkadaşlar torrent felan diyo. o nedir bilmiyorum o yüzden yorum yapamayacağım.

• teşekkür ederim arkadaşım vaktini ayırdığın için.alt yazı ve seste bi sıkıntı yok değil mi?z5500e optik kablo ile bağlayacağım
  • Ben sana gözlemlediğim bir kaç sonucu aktarayım....

R6b'de ethernet yok...Bilgisayarınla kablolu bağlantı yapacaksan bu cihazla bunu yapamazsın...R6b'de E-Sata'da yok.....Kablosuz bağlantı için Realtek 8191su uyumlu wireless usb adaptör alman lazim...Netmaster WN-R300U model wireless adaptor bu chipseti kullanıyor fakat ne kadar aradıysam bulamaım...Böyle bir cihaz Türkiyede yok....Cihaz üzerindeki standart firmware ile (örnek: 20 gb Avatar) bazı filmleri açmayabiliyor.... Ac Ryan yazılımı kurunca her formatı açıyor..Fakat bu seferde kumandanın pause tuşu iptal oluyor....Fakat stop yapıp play yaptığında kaldığı yerden devam ediyor..

quote:

anlaşılan electroworde gitmeden bu işi çözemeyeceğiz.arkadaşlar önerir misiniz bu aleti?sizin yorumlarınıza göre bir kaç gün içinde alacağım

• Ben optik kablodan amfime bagladım...Setup'dan ses seçeneklerini passthrough yaptım...Sorunsuzca Dolby Digital ve Dts ses alabiliyorum......Tabii bu passthrough seçeneği Ac Ryan yaziliminda bu şekilde çıkıyor...Standart yazilimda sizin raw'ı seçmeniz gerekiyor galiba....Torrenti henüz denemedim..Yeni taşındığım için henüz evde internetim yok...Ama torrent'i bu cihaz sorunsuzca başarıyorsabüyük nimet...Çünkü bütün gün bilgisayarın açık kalması elektrik faturasını baya yükseltiyor...Fakat bu cihaz bişi harcamaz diye düşünüyorum...

quote:

teşekkür ederim arkadaşım vaktini ayırdığın için.alt yazı ve seste bi sıkıntı yok değil mi?z5500e optik kablo ile bağlayacağım
  • kardeş netten indirme gibi bi uraşım yok.hariciden film izlerken alt yazıda sıkıntı olur mu
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.