Şimdi Ara

9k hangi mühendisliği yazmalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 9k oldum. Her zaman matematiğe ve fiziğe özel bir ilgim, biyolojiye de özel bi nefretim vardı. Bu yüzden "Dişçi, eczacı ol. Mühendis olup ne yapıcan. Hepsi işsiz" diyen öğrentmenlerimi, akrabalarımı dinlemedim. Sizi de dinlemem bunları yazmayın o yüzden :)
    Odtü ya da itü yazıcam. Zaten bunlardan mezun olan işsiz kalmaz diye düşünüyorum. Yaptığım araştırmalarla odtünün daha iyi olduğuna kanaat getirdim. Onun dışında makina olmak istiyodum ama odtü makina gelmiyo.
    Sizce odtü inşaat(14k) mı itü makina(12k) mı yazmalıyım?
    Not:İtü makina türkçeymiş. Mühendis olucaksan ingilizce oku diyen büyük çoğunluk var.
    Sizce bu ikisinden hangisini yazmalıyım. Ya da başka önerebileceğiniz mühendislik var mı?
     9k hangi mühendisliği yazmalıyım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• itü inşaat > odtü inşaat diye biliyorum

ve matematik fizik seven biri için makine ideal
  • ultrasiso kullanıcısına yanıt
    Ben olsam itü makina yazardım ben odtü inşaat istiyorum ama tam 14k olduğum için alternatifim yok aslında odtü makina istiyodum ama sınav kötü geçti eğer şehir sıkıntı değilse yani ankaralı fln değilsen itü makina çünkü bölüm daha iyi

• Ruardc kullanıcısına yanıt
    Ankarada yaşıyorum ama istanbula gidebilirm yani. İtü makinanın eğitimi türkçe. O yüzden ona karşı biraz önyargılıyım ya

• ultrasiso kullanıcısına yanıt
    Durumumuz çok yakınmış ben diyodumki normalde itü makine son tercih yoksa mezuna kalırım ama daha kötü yapmicağımı düşündüğümden ama şimdi 14k geldi o yüzden son tercih odtü inşaat il sorun olmazsa bence itü makine makine istiyosan ben çünkü bilkent yarı burslu makine bile düşünüyorum

• Cevapların için çok sağol. Çok yardımcı oldu. İtüden mezun olanlar odtüden mezun olanlar kadar iyi ingilizce kabiliyetine sahip mi. O konuda endişelerim var. Çünkü odtünün ingilizcesi çok övülüyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.