Şimdi Ara

9saatte 15milyonu 1milyar700milyon yaptım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
169
Cevap
0
Favori
5.377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bugün tam bir balığım anlaşılan 16 milyonum vardı oyuna girdiğimde baktım herifin biri 1.7mden bus satıyor aldım 9 tane m2 ye geçtim sattım 2.5mden hemen m1 e geçtim belki adam oradadır diye adam orada aldım 13 bus zaten heriftede 20 küsur kalmış m2 de birdaha saattım 32milyonum oldu
    abys 750 c dan satıyorları koymuş 12 tane hepsini aldım sattım 1.100 binden 17mden 1 +5 chitin aldım 1 kere bastım +6 yı 40 m den sattım
    40 m den +3 md aldım +6 oldu sattım 160m den o anda tempel anonsu yapıldı 46 59 arası girdik ve herkese kutu geldi 1. grade kutuyu kırdırdım preslerin kullandığı silahtan çıktı hp mp str resistans felan veriyor fiyat araştırması yaparken biri bana 400m den sat dedi sattım 550 m para olmuştu
    artık ticareti konuşturmanın vakti geldi dedim yürü kim tutar seni:))
    topladım +3 mirageleri 10 mirageden 6 sı +6 oldu sattım tek tek 150 m den sattım 1milyardan fazla para olunca dayanamadım m1 m2 m3 gezdim birdaha md+3 topladım 17 tane md+3 olunca başladım basmaya 9 tanesi +6 oldu 3 tane +7 ye basıcam dedim 2.si +7 oldu sattım hepsini şuan 1milyar 700milyonum var bu günlük yeter üstüme başıma bişeyler alıcam artık...
    tavsiye edilir........

• başlangıc bal upg ball sonuc ball yorum yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: GOLDFALCON

başlangıc bal upg ball sonuc ball yorum yok
    quote:

Orjinalden alıntı: GOLDFALCON

• quote:

Orijinalden alıntı: JustBeCooL

quote:

Alıntıları Göster
    ball harbiden

• quote:

Orijinalden alıntı: GOLDFALCON

quote:

bencede hafiften bal olmuş ama yinede güzel bir bal
  • quote:

Orijinalden alıntı: John Purdew

quote:

bencede hafiften bal olmuş ama yinede güzel bir bal

Alıntıları Göster
    bal ama mantık ve cesareti unutmayalım:))))

• quote:

Orijinalden alıntı: єянαη

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Güzel baya bi atraksion yapmışın 1 günde
  • quote:

Orijinalden alıntı: єянαη

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    bi ticaret yolu benden...yapmanıızı tavsiye etmem :) cepte 100 küsür para war dedim fp felan basam neyse bastım 3 parça rogeu +7 bastım 160m ladım parayı bi an gaz geldi:) önekigünden 3 tane mirage düşürmüşüm harpy den dur dedim basam bus aldım NPC de:) neyse 50m kadar buss a werdim 3 ü de +4 te yandı umut felan kalmamıştı ki dedim şu Shell i basam :) +6.. ardından onu da yaktım :) 5 para kalmadı fazla güvenmeyin kendinize allah tan healim 150m kastım pot basarak bidaha ticarete atılmıyom

• quote:

Orijinalden alıntı: aâmet

bi ticaret yolu benden...yapmanıızı tavsiye etmem :) cepte 100 küsür para war dedim fp felan basam neyse bastım 3 parça rogeu +7 bastım 160m ladım parayı bi an gaz geldi:) önekigünden 3 tane mirage düşürmüşüm harpy den dur dedim basam bus aldım NPC de:) neyse 50m kadar buss a werdim 3 ü de +4 te yandı umut felan kalmamıştı ki dedim şu Shell i basam :) +6.. ardından onu da yaktım :) 5 para kalmadı fazla güvenmeyin kendinize allah tan healim 150m kastım pot basarak bidaha ticarete atılmıyom

Alıntıları Göster
    WALLA ÜZÜLDÜM ŞİMDİ UPTANE BENCE ŞANS İŞİ AMA GENEDE TECRÜBE İSTİYOR BEN HER ORTALAMA 10 İTEMDEN 5 İNİ +6 YA BASIYORUM
    KSCİLER OLMASA 8-9 U GEÇİCEK KS CİLER OLMADAN +6 NEDENSE GEÇİYOR
    BEN KENDİ YÖNTEMİMİ SÖYLİYEYİM SİZDE BÖYLE Mİ YAPIYORSUNUZ

BİRİ YAKTIĞINDA YADA İTEMİ SİZ YAKTIĞINIZDA 2 KERE BEYAZ YANICAK 3. BASAN SİZ OLMALISINIZ OZAMAN BENDE GEÇİYOR + KAÇ OLURSA OLSUN

• quote:

Orijinalden alıntı: ertuqrul

WALLA ÜZÜLDÜM ŞİMDİ UPTANE BENCE ŞANS İŞİ AMA GENEDE TECRÜBE İSTİYOR BEN HER ORTALAMA 10 İTEMDEN 5 İNİ +6 YA BASIYORUM

BİRİ YAKTIĞINDA YADA İTEMİ SİZ YAKTIĞINIZDA 2 KERE BEYAZ YANICAK 3. BASAN SİZ OLMALISINIZ OZAMAN BENDE GEÇİYOR + KAÇ OLURSA OLSUN

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: ertuqrul

benim demek istediğim +7 e geçirirken yaktım +6 gayet rahatlıkla 10 itemden 8 ini basarım

• quote:

Orijinalden alıntı: aâmet

quote:

Orjinalden alıntı: ertuqrul

benim demek istediğim +7 e geçirirken yaktım +6 gayet rahatlıkla 10 itemden 8 ini basarım

Alıntıları Göster
    başlığı değiştir mega bal yap bence daha iyi olur

• quote:

Orijinalden alıntı: duff

başlığı değiştir mega bal yap bence daha iyi olur

Alıntıları Göster
    kusura bakma ama birazcık atmasyon gibi geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Endoplazmik Retikulum

kusura bakma ama birazcık atmasyon gibi geldi

Alıntıları Göster
    yasım 29 ben asıl dieste oynuyorum lwl 68 bu bahsettiğim maneste açtığım charda oluyor bir oyun için atmasyon yapmanın bana bir faydası olmaz çok fazla şanslıda değilim o tmp la girmeseydim bunların hiç biri olmazdı
  • harbiden balını yesinler
  • quote:

Orijinalden alıntı: CaZoNoVa

harbiden balını yesinler
    benimde küçük bi küsüratım oldu dün haungadan spell of glacier çıktı 60m dan sattım edanada herifin teki +6 cleaverlerı 15m den koymuş çektim böle bişi işte benimde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stahli

benimde küçük bi küsüratım oldu dün haungadan spell of glacier çıktı 60m dan sattım edanada herifin teki +6 cleaverlerı 15m den koymuş çektim böle bişi işte benimde

Alıntıları Göster
    tebrik ederim seni.Bu Anvil gercekten parayi katliyo ama +7 deneme :)) +6 yap sat :) +6 yapmak zor bi olay degiL arkadaslar o yuzden buyutmeyin bu kadar bal maL diye x))
  • quote:

Orijinalden alıntı: akglsercan

tebrik ederim seni.Bu Anvil gercekten parayi katliyo ama +7 deneme :)) +6 yap sat :) +6 yapmak zor bi olay degiL arkadaslar o yuzden buyutmeyin bu kadar bal maL diye x))

Alıntıları Göster
    BaLLıKkKKK

• quote:

Orijinalden alıntı: 3r3nnBeramus

BaLLıKkKKK

Alıntıları Göster
    Bir günde bal süper ama şansının rolünü unutma

• quote:

Orijinalden alıntı: Me®t

Bir günde bal süper ama şansının rolünü unutma

Alıntıları Göster
    bal bal bal keske bendede ole bal olsa

• bana bıras uydurma gelıoo ama neyse yınede bı dogruluk payıı wardır
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.