cepte 768 coin para var 15 tane bus 5 tane +1 chitin... 1 tanesi +7 oldu sattım... 400m param oldu. sonra +3 ib aldım +6 yaptım sattım oldu 800m, 1 tane daha +3 buldum aldım +6 yaptım sattım oldu 1 milyar, sonra 1 tane daa +3 aldım +6 yaptım sonra başka bi +6 aldım 2 tane +6 ib + 200m param oldu...
1 ini bastım +7 oldu, adamın biri gel +7 shardla deişelim dedi deiştim... sonra +6 yı sattım. +7 shard + 800m param oldu. sonra shardı 19 gb ye sattım oldu 2.7 milyar para... bunlar 5 saat içinde oldu...
e-artık sendeki bal değil tamamen eşşek şansı wallahi tebrik ederim
sonra +6 shard aldım büsürü yeşil kutu aldım shard yandı kutulardan salamander shell fln cıktı oyunu bıraktım
quote:
Orjinalden alıntı: ertuqrul
WALLA ÜZÜLDÜM ŞİMDİ UPTANE BENCE ŞANS İŞİ AMA GENEDE TECRÜBE İSTİYOR BEN HER ORTALAMA 10 İTEMDEN 5 İNİ +6 YA BASIYORUM KSCİLER OLMASA 8-9 U GEÇİCEK KS CİLER OLMADAN +6 NEDENSE GEÇİYOR BEN KENDİ YÖNTEMİMİ SÖYLİYEYİM SİZDE BÖYLE Mİ YAPIYORSUNUZ
BİRİ YAKTIĞINDA YADA İTEMİ SİZ YAKTIĞINIZDA 2 KERE BEYAZ YANICAK 3. BASAN SİZ OLMALISINIZ OZAMAN BENDE GEÇİYOR + KAÇ OLURSA OLSUN
walla bende po yöntemi deniom ama hiç +8 çakamadım
ee yuh yani ball akmıs .....den
YUH ARTIK
chitn +5 leri görevlerden alır almas 50 şer milyondan sattım destroyerler falanderken 200m olmustu sonra bunu 300 m açaıkarmayaı basardım silahları falan satıp o samnlar grell görevini kimse bilmiyordu 330m dan chest aldım yeşil 500m dan sattım dedim bu işte kar var piyasadaki 350m altı butun chestleri taradım böylece 4 günde 700m kar ettim sadece chestlerden,diğer şeyleri yazmaya üşeniyorum 1 hafta sonunda 50m dan 1,5 milyara çıkarmayı basarmıstım paramı. ama chest taktiği artık tutmuyor çünkü 300 m a zor satılıyor artık chestler o yüsden chestlerdren satın almayın k ar etmek için sadece kırdırmak için.
bu bras cesaret biras da piyasayı ii takip edip nadir ama şansımısa ucus konuslmus itemleri bulmaktan geçiyor.upgrade de gayet güsel bir para kasanma yolu ama ben 10 dk içinde 750 m luk item yaktım bu bahsettiğim hafta içinde eğer yalmamıs ve satmıs olsaydım 2 milyar param olurdu ama +6 ve +7 de yaktığım bu itemelr tutsaydı o saman da rahat 3 milyar param olurdu yani risk işi bu cesatret istiyor biras basen kendini ahmak gibi hissettirdiği de as olmuor değil
şimdi ise sadece 65 m param kaldı bosdurur bosdurur harcarım , ama cici biciler aldık yani çöpe atmadık parayı
valla arkadaşlar ben paramı 1.900 e çıkardım bu uprage işi çok tuttu beni inşallah sapa sarmaz ama bu saatten sonra sarmaz heralde
oyundan saat 3 te bi çıktım çıkmaz olaydım birdaha oyuna giremedim ve hala daha giremiyorum ama inat gene bunlar böyle yaptıkça premiyum almıyacağım ve bende boykot ediyorum
ya beyler +3 shell +3 shard bunlari almazlar alsalar bile +1 den 3-4 m fazlasina alirlar artik busla +3 e basmak garanti bi is ayrica upgrade de saglam diil bu topici acn yada baska topiclerde hikayesini anlatanlar basarkende bayagi para harciolar gidin upgrade yapin batarsaniz bi lvl 46-50 lvl arasi adm bulun onla cleaver gorevini yapin inn hostesinn 7 sayfasi sirf +7 cleaver dolu 5 tane de +8 cleaver var hepsini bassam 50 tane +8 cleaver cikar suan en para getiren is cleaver gorevi herkese yapamsini tavsiye ediyorm
+8 cleaverlari kactan satiyim sizce
valla güzel ama bal mal diyorsunuzda 15 mdan 1,7miyarada boru dil yaw bence helal
şu cleaver+5 görevi bugdaymış sınırsız yapılabiliyormuş diye duydum doğrumu? birde chitin+5 görevi,cleaver+5 görevi ve mirage+3 görevi varmış bunlar kaç lvl da yapılıyor? unique takı veren görevlerdede takılar dex bonus 6 ve üzeri veriyormu?
Bal mal Adam yapmış mı yapmış gerisi boşşş
ben mantık göremiyorum sadece bal ve şansına güveniler cesaret
çok ballısın
quote:
Orjinalden alıntı: Libercorpus
şu cleaver+5 görevi bugdaymış sınırsız yapılabiliyormuş diye duydum doğrumu? birde chitin+5 görevi,cleaver+5 görevi ve mirage+3 görevi varmış bunlar kaç lvl da yapılıyor? unique takı veren görevlerdede takılar dex bonus 6 ve üzeri veriyormu?
EVET ARKADASIM +5 GÖREVİNİNE SINIRSIZ GİREBİLİYORSUN AMA GÖREVİ 1 KEZ ALIYORSUN ANCAK V E ANCAK GÖREVİ ALAN KİŞİ GÖREV BÖLÜMÜNE BÜTÜN PARTİYİ SOKABİLİR SENDE O PARTİDE OLURSAN SENDE GİRERSİN DİĞER GÖREVLER LWL İNE GÖRE GELİYOR ZANNEDERSEM 45+ DAN SONRA CHİTİN VE MİRAGE GÖREVLERİ GELİYOR EMİN DEĞİLİM GÖREVLER GELDİĞİNDE LWL 58 Dİ ÇOĞU AÇILMIŞTI ZATEN GÖREVLERDEN ASAS İÇİN DEX6 VEREN BİR GÖREV YOK
zenginin parası fakirin çenesini yorarmış..hayırlı olsun güle güle harca..
SAĞOL KARDEŞ İTEMLERİMİ TAMAMLIYCAMDA 59 LWL İM OKÇULUĞA DEVAMMI ETSEM YADA BIÇAKÇIMI OLSAM KARAR VEREMEDİM
quote:
quote:
EVET ARKADASIM +5 GÖREVİNİNE SINIRSIZ GİREBİLİYORSUN AMA GÖREVİ 1 KEZ ALIYORSUN ANCAK V E ANCAK GÖREVİ ALAN KİŞİ GÖREV BÖLÜMÜNE BÜTÜN PARTİYİ SOKABİLİR SENDE O PARTİDE OLURSAN SENDE GİRERSİN DİĞER GÖREVLER LWL İNE GÖRE GELİYOR ZANNEDERSEM 45+ DAN SONRA CHİTİN VE MİRAGE GÖREVLERİ GELİYOR EMİN DEĞİLİM GÖREVLER GELDİĞİNDE LWL 58 Dİ ÇOĞU AÇILMIŞTI ZATEN GÖREVLERDEN ASAS İÇİN DEX6 VEREN BİR GÖREV YOK
yardımın için teşekkürler benim sorum hani görevlerde unique takı veriyor ya onların bonusları neler merak ettimde..
quote:
quote:
quote:
yardımın için teşekkürler benim sorum hani görevlerde unique takı veriyor ya onların bonusları neler merak ettimde..
SAAT 9-10 GİBİ BAKAR İTEME SÖYLERİM HEPSİNİ ARKADAŞIM
quote:
Orjinalden alıntı: _Yusuf
quote:
Orjinalden alıntı: knigth_online_ahmet
bi ticaret yolu benden...yapmanıızı tavsiye etmem :) cepte 100 küsür para war dedim fp felan basam neyse bastım 3 parça rogeu +7 bastım 160m ladım parayı bi an gaz geldi:) önekigünden 3 tane mirage düşürmüşüm harpy den dur dedim basam bus aldım NPC de:) neyse 50m kadar buss a werdim 3 ü de +4 te yandı umut felan kalmamıştı ki dedim şu Shell i basam :) +6.. ardından onu da yaktım :) 5 para kalmadı fazla güvenmeyin kendinize allah tan healim 150m kastım pot basarak bidaha ticarete atılmıyom
nasıl pot basıyorsun!!Biliyorum duydum ama nasıl yapıldıgını felan bilmiyorum?
MAster skili açık olması lazım priestin ve full heal skiline wermesilzım.her inn inyanında yapılanyerwar zaten sölüyo orda nelazım die...