bilmediğiniz itemleri basmayın ben 2 shart aldım bastım ikiside yandı:( bundan sonra basmam:(
quote:
Orjinalden alıntı: huneyn
Anladık atıyosun bari ufak atta burdaki ezikler yesin sadece...bakıyorum da hiç dc olmadan paso server değiştiryon ve müşterilerin de hazır seni bekliyor..hem manes daha yeni bi server o kadar ara ne arasın kimsede..ben manes te oynasam bi abyss'ye 1.1 m vermem gider keserim...
ya kardeşim adamı bende tanımıyom ama nie sallasın saf saf konuşmayı bırakın ya... işi ücü yok buraya gelip sanamı sallıcak oyunu gerçekten bilen adamlar zaten aslında gayet normal bişe olduğunu bilir bende tam 3 günde 1.2 milyar para yapmıştım ama bu chitin görevleri sayesinde gerisi ticaret.
bu kadar bal kimsede yoq
bal+cesaret=1700m
No upgrade no cry ...
Bunu bilirim bunu söylerim dostum ...
tıcaret kazandırır
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: ertuqrul
arkadaşın pt basma dediği prestlere özgü bir özellik en küçük potu 720 lik can tüpüne dönüştüre biliyorlar
öyle yaptıklarını biliyorum ama nasıl yapıyorlar??
720 pot yapmak için bi kağıt var Barondan düşüyo.Ondan 1 tane alıyon 10 tane 45 heal veren holy water alıyon.Greath prıest helenaya götürüyon.O da sana 10 tane water of favors(720 heal pot) veriyo. Not.Hemen heycanlanmayın bunu bi tek 60 skillini açan healerlar yapabilio
quote:
chitn +5 leri görevlerden alır almas 50 şer milyondan sattım destroyerler falanderken 200m olmustu sonra bunu 300 m açaıkarmayaı basardım silahları falan satıp o samnlar grell görevini kimse bilmiyordu 330m dan chest aldım yeşil 500m dan sattım dedim bu işte kar var piyasadaki 350m altı butun chestleri taradım böylece 4 günde 700m kar ettim sadece chestlerden,diğer şeyleri yazmaya üşeniyorum 1 hafta sonunda 50m dan 1,5 milyara çıkarmayı basarmıstım paramı. ama chest taktiği artık tutmuyor çünkü 300 m a zor satılıyor artık chestler o yüsden chestlerdren satın almayın k ar etmek için sadece kırdırmak için.
bu bras cesaret biras da piyasayı ii takip edip nadir ama şansımısa ucus konuslmus itemleri bulmaktan geçiyor.upgrade de gayet güsel bir para kasanma yolu ama ben 10 dk içinde 750 m luk item yaktım bu bahsettiğim hafta içinde eğer yalmamıs ve satmıs olsaydım 2 milyar param olurdu ama +6 ve +7 de yaktığım bu itemelr tutsaydı o saman da rahat 3 milyar param olurdu yani risk işi bu cesatret istiyor biras basen kendini ahmak gibi hissettirdiği de as olmuor değil
şimdi ise sadece 65 m param kaldı bosdurur bosdurur harcarım , ama cici biciler aldık yani çöpe atmadık parayı
olum z leri s yapma okurken kafam bozuldu.
beyler bence balla alakası yok adam işi biliyoki yapmıs ve basarmız bence de guzel tıcaret yapmıs oyuna gırebılsem bende dusunmuyor degılım + basmayı ama işte dedıgım gıbı oyuna gırebılırsem
ben hayatımda 11 m gördüm heheheheheheheheh
quote:
Orjinalden alıntı: metemen
ben hayatımda 11 m gördüm heheheheheheheheh
metemen hangi serverde oynuyorsun sana para verem gel:)) 11m le bu oyun oynanırmı yaw diyecek kapasiteye geldim artık +8ix im var plateleride ful +8 yaptım zaten ful dex sim küpelerin biri dex 10 diğeri 9 yüzüklerden biri +2 kekuri belt +9 süper oldu valla :))
quote:
bugün tam bir balığım anlaşılan 16 milyonum vardı oyuna girdiğimde baktım herifin biri 1.7mden bus satıyor aldım 9 tane m2 ye geçtim sattım 2.5mden hemen m1 e geçtim belki adam oradadır diye adam orada aldım 13 bus zaten heriftede 20 küsur kalmış m2 de birdaha saattım 32milyonum oldu abys 750 c dan satıyorları koymuş 12 tane hepsini aldım sattım 1.100 binden 17mden 1 +5 chitin aldım 1 kere bastım +6 yı 40 m den sattım 40 m den +3 md aldım +6 oldu sattım 160m den o anda tempel anonsu yapıldı 46 59 arası girdik ve herkese kutu geldi 1. grade kutuyu kırdırdım preslerin kullandığı silahtan çıktı hp mp str resistans felan veriyor fiyat araştırması yaparken biri bana 400m den sat dedi sattım 550 m para olmuştu artık ticareti konuşturmanın vakti geldi dedim yürü kim tutar seni:)) topladım +3 mirageleri 10 mirageden 6 sı +6 oldu sattım tek tek 150 m den sattım 1milyardan fazla para olunca dayanamadım m1 m2 m3 gezdim birdaha md+3 topladım 17 tane md+3 olunca başladım basmaya 9 tanesi +6 oldu 3 tane +7 ye basıcam dedim 2.si +7 oldu sattım hepsini şuan 1milyar 700milyonum var bu günlük yeter üstüme başıma bişeyler alıcam artık... tavsiye edilir........
cesaret ve başarı
quote:
o anda tempel anonsu yapıldı 46 59 arası girdik ve herkese kutu geldi 1. grade kutuyu kırdırdım preslerin kullandığı silahtan çıktı hp mp str resistans felan veriyor fiyat araştırması yaparken biri bana 400m den sat dedi sattım 550 m para olmuştu artık ticareti konuşturmanın vakti geldi dedim yürü kim tutar seni:))
burda nereye girdin anlamadım.o kutuyu daha önce görmüştüm bayağı pahalıya satıyolardı.nerden gidiliyo nasıl bi yer anlatabilecek olan var mı?
şimdiden teşekkürler
forgetten thempel a
ARANIZDA VARMI ZANGİN OLAN BAYANLAR SÖYLEYİN BAKEM:)))
+7 raptoru koyolar 450 mılyona alan yok 3 gun duruyo
Orjinalden alıntı: ahmetkb
+7 raptoru koyolar 450 mılyona alan yok 3 gun duruyo oha diorum sana başka bişe demiyorum çüşşşşş 2 aylık konu bu 2 ayy
VAL BAŞKA BİŞİ DEĞİLL
quote:
bugün tam bir balığım anlaşılan 16 milyonum vardı oyuna girdiğimde baktım herifin biri 1.7mden bus satıyor aldım 9 tane m2 ye geçtim sattım 2.5mden hemen m1 e geçtim belki adam oradadır diye adam orada aldım 13 bus zaten heriftede 20 küsur kalmış m2 de birdaha saattım 32milyonum oldu abys 750 c dan satıyorları koymuş 12 tane hepsini aldım sattım 1.100 binden 17mden 1 +5 chitin aldım 1 kere bastım +6 yı 40 m den sattım 40 m den +3 md aldım +6 oldu sattım 160m den o anda tempel anonsu yapıldı 46 59 arası girdik ve herkese kutu geldi 1. grade kutuyu kırdırdım preslerin kullandığı silahtan çıktı hp mp str resistans felan veriyor fiyat araştırması yaparken biri bana 400m den sat dedi sattım 550 m para olmuştu artık ticareti konuşturmanın vakti geldi dedim yürü kim tutar seni:)) topladım +3 mirageleri 10 mirageden 6 sı +6 oldu sattım tek tek 150 m den sattım 1milyardan fazla para olunca dayanamadım m1 m2 m3 gezdim birdaha md+3 topladım 17 tane md+3 olunca başladım basmaya 9 tanesi +6 oldu 3 tane +7 ye basıcam dedim 2.si +7 oldu sattım hepsini şuan 1milyar 700milyonum var bu günlük yeter üstüme başıma bişeyler alıcam artık... tavsiye edilir........
Hahah helal olsun
tbrkler çok iyi iş yapmışsın. Şans senden yanaymış. (acaba bene healer priest mi açsam pota pot demem valla )