Şimdi Ara

9saatte 15milyonu 1milyar700milyon yaptım (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
169
Cevap
0
Favori
5.377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben de 10m ye kekuri almıstım zamanında 300m ye sattım nası bal ama simdi ise adam ban da
  • hemen satılcağını nerden bilodun
  • quote:

Orjinalden alıntı: GOLDFALCON

başlangıc bal upg ball sonuc ball yorum yok

balki ne bal
  • +5çitinler görewden werilio ona bide para mı werdin bu1
    bide rebirt çitin 50m hangi mal werdi +6çitine 40m
  • quote:

Orjinalden alıntı: GOLDFALCON

başlangıc bal upg ball sonuc ball yorum yok

...(kıskandım)...
  • ohaoha
  • :D
  • prens lerin kullandığı silah cikmaz ki
  • quote:

Orjinalden alıntı: duff

başlığı değiştir mega bal yap bence daha iyi olur

bencede
  • quote:

Orjinalden alıntı: SashkinCarzyma

TBRLER OKURKEN SEVİNDİM ADINA YANLIZ BU UGP YE FALA GUVENME YİNEDE
    TİCARET EN İYİSİ UCUZ AL AZ PAHALI SAT

pff çok saçma adama baxanıza resmen abyys koymuş we satmış hadi bus u anladık da abi abyys noluyo yaw ben koysam bi allahın kulu çekmez.md işi bence en ii para kasma yöntemi glawe satılmaz md satılır alıp +1 den bas 6 ya sat
  • Bende dd(dager defense) mage +4 chitini 1,5 m den aldım!

• Balık
  • bende +6md var bassammı basmasam mı diye düşünüyom
    SİZCE BASİMMİ???
  • bal ama süper bal
  • Vay be balığa bak
  • quote:

Orjinalden alıntı: ertuqrul

bugün tam bir balığım anlaşılan 16 milyonum vardı oyuna girdiğimde baktım herifin biri 1.7mden bus satıyor aldım 9 tane m2 ye geçtim sattım 2.5mden hemen m1 e geçtim belki adam oradadır diye adam orada aldım 13 bus zaten heriftede 20 küsur kalmış m2 de birdaha saattım 32milyonum oldu
    abys 750 c dan satıyorları koymuş 12 tane hepsini aldım sattım 1.100 binden 17mden 1 +5 chitin aldım 1 kere bastım +6 yı 40 m den sattım
    40 m den +3 md aldım +6 oldu sattım 160m den o anda tempel anonsu yapıldı 46 59 arası girdik ve herkese kutu geldi 1. grade kutuyu kırdırdım preslerin kullandığı silahtan çıktı hp mp str resistans felan veriyor fiyat araştırması yaparken biri bana 400m den sat dedi sattım 550 m para olmuştu
    artık ticareti konuşturmanın vakti geldi dedim yürü kim tutar seni:))
    topladım +3 mirageleri 10 mirageden 6 sı +6 oldu sattım tek tek 150 m den sattım 1milyardan fazla para olunca dayanamadım m1 m2 m3 gezdim birdaha md+3 topladım 17 tane md+3 olunca başladım basmaya 9 tanesi +6 oldu 3 tane +7 ye basıcam dedim 2.si +7 oldu sattım hepsini şuan 1milyar 700milyonum var bu günlük yeter üstüme başıma bişeyler alıcam artık...
    tavsiye edilir........

harbidende bal bi bize denk gelmez zati

[konusturtmussun ticareti]

• ilginç açıkçası
  • bende abiesten para kırmıştım eski magemin masteri için kekuri lazımdı ve keuriler 250m du(şimdi35m o başka)100m para vardı gittim hepsiyle aldımabies kırdırdım 3 parça rogue çitin çıktı:D ozamanlar çitin 50 m ediodu sattım 3ünüde 150m para geçti elime gaza geldim ülennnn dedim gittim 150mnun tamamıyla gene bies aldım 75 tane oldu kırdım hepsini deerli olarak bi crimson ve bi priest çitin kaldı elimde sap gibi 5 parasız kaldım yani

sonuç olarak

aza yetinmeyen çoğu bulamaz
    fazla gaza gelmeyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zhylar -- 19 Ekim 2006; 23:14:27 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Mİhail_Gorbacov

bal + ticari zeka

aynen bal olmasa zaten zekanın bi anlamı kalmıyo
  • tebrikler senden iyi esnaf olur
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.