Şimdi Ara

9saatte 15milyonu 1milyar700milyon yaptım (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
169
Cevap
0
Favori
5.377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • harbiden ballıymısın ben gittim +3 ib +6 complite +5 deep scar +6 md +6 harrpoon hepsini pes pese yaktım sinrlşendikce cantamdaki herseyi yakmaya basladım bikerede +9 wood basacam sevdasına piyasanda 32 tane +8 wood topladım hepsi yanı elde var 0
  • Öhh be nasıl bi baldır bu yaw
  • 1 gün İçinde baya serüven yaşamışsın ama ball da Çoook.
  • 9 saat sürekli knight başında duruyorsan artık seninde knight ile bağlantılarını kesmen gerekiyor demektir çünkü hayatla pek bi bağlantın kalmamış
  • Kendini fazla kaptırma up işine sora bi anda kazandıklarının hepsini kaybedersin
  • yorum yok

balık senii

• ben de tam "0" dan eski warriorumun questlerini yapıp topladığım 50m ile rogueme +7 chitin set, +9 yüzük, dual +7 md ve +6 ib yapmıştım.üste 500m param vardı daha sonra nereye harcadığımı bilimyorum nakit dan diye indi 200e, sonra +7 ib aldım +6yı verip. iki kere asas-archer olunca zaten 80m gidiyor nerden baksan. şu anda 200m param var baya bi dandirik itemim var ne yapsam diye düşünüyorum. cypherda +7 shard 900m tezgahta siz nası 19gb falan diyorsunuz? aynı şekilde +7 ib de tezgahta ama 999 şeklinde konuyor. bir şeyler dönüyor piyasada bu ara( geçen haftadan beri inmedim c1 moradona baya bi şaşırmıştım +7 shard be ib görünce 3-4 merchantta)
  • ballısın hakkaten yanlız niyetliyim bak canım çekti
  • quote:

Orjinalden alıntı: sniper_town

ballısın hakkaten yanlız niyetliyim bak canım çekti

yapma sniper sabah sabah
  • BU TOPİĞİ 2 AY ÖNCE AÇILŞTIM ŞİMDİ GÖRÜNCE ÇOK ŞAŞIRDIM VEDE SEVİNDİM
    2 AYDA NE OLDU DİYE SORARSANIZ 40GB YE YAKIN PARAYI TANESİ 6 YTL DEN SATTIM İTEMLERİM +8 LWL 67

SOYULMADAN 70 LWL OLURSAM CHARIMI SATICAM
  • Tam pazarcıymış hea onu al bunu sat sunu al bas kakala cok iyi yaw :D
  • Ballığın bu kadarı
  • hangi server
  • kırılsa evdeki hesap çarşıya olmaz gibi olurdu zarar zarar zararrrrrrr olurdu kırılsa + basmalara güvenme
  • quote:

Orjinalden alıntı: GOLDFALCON

başlangıc bal upg ball sonuc ball yorum yok

• quote:

Orjinalden alıntı: ertuqrul

bal ama mantık ve cesareti unutmayalım:))))

• beyler 1saatte 500m yapma yolu simdi dielim 60lık wariorum 45glave gorevini yapmadım gorevi alıom sartlari yerine getiriom onun ozel bir yapılış şekli var ark bana yaptı yapıyorsun birdaha alıon:) 1saatte 50ye yakın glave cepte sdyle hemen gidio brning sk sonra 15:50de oyuna girion 16:00 olduğunda(amerikada yeni gün başladığında yanii 00:00 iken) sarı ışık cıktığında anvilde baslıon basmaya 50sinin 45i geçer çünkü artılama olayı günlük +8 lere gore :=) eğer boyle yap glave leri +8den sat alsana 500m
  • keşke bende de öle bal olsa
  • balın bukadarı ama yinede helal olsun
  • Bal olurda bu kadarı olur bu arada senin charın da var ertugrul ben ghostaco senle bi part yapalım dedim yuzume bilebakmadın banın gecmis .sana gecmis olsun bugunde baktım kongau kesiodunuz eslant entrancenin orda shelleri bu paradan aldın galiba
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.