Şimdi Ara

9saatte 15milyonu 1milyar700milyon yaptım (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
169
Cevap
0
Favori
5.377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Uprage işi Kumar Bence En karlı iş Ticaret ...

Aksam Saat 21.00 gibi Adamın Biri Pm Atti 45/80 Seek Acmıs 68LvL ... Dediki :

O : Uzerındeki Battle Sete 300m vereyim
    B : Olmaz ( Cunku Satan Yok Ve +8 Fabric Parcaları Satılsa Bile 75m felan parcasi )
    O : 2 Tane +1 Mirage Sword Vereyim ?
    B : Olmaz (Ama Vercektım Olmaz Dedıgıme Bakmayın :D )
    O : 2 Tane Mirage Sword Ve 2 Iron Impact Vereyım.. (Dedi Burda KOptum Ztn )
    B : Tamam GeL Nerdesin..

SonuÇ : Adam Bana +1 Iron Impact / 2 Adet +1 Ms / +1 Graham / 1 Adet Lugias ( Flame Yanan Totamic ^^) Vede Son Olarak 1 Impact Koyucam Die +7den Reverse +3e Cevrılmıs 174 Atack Iron Impact Koydu .. Sonrada Yannıs Verdım Geri Ver Dedi .. Biraz Vermek Istemedım E Kolay DegıL Impact Bu Sonra Dedım Gel Vereyım Istemez Sende Kalsın Dedı.. :D
    Mirage Swordları Sattım..+1 Iron Impacti sattım ... Lugiası satıcam Ama Teklifler Dusuk +3 Rebith IIde Bende Kalır

Guzel Ticaret demi :D Lugias Ve II'nin SSini Koyucam Sabah

• bu kdar bal görmedim ama helal olsun
  • En kolay zengin olma yöntemi bende olmuştur . Bütün herşeyi tüketmiştim . 2M vardı ve eziq eziq pazarı geziyordum . Bir pazar gördüm . Trine satıyodu . Trinalar o zmn 400m du . Baktım "ah be bu bende olsa ..." dedim . Açtım . Adam 1700k ya koymuş . Adam fp li warrior ... Eziqdi kesin pm attım falan kardeş sen naaptığının farkındamısın diye falan adam cvp vermedi . Sora gittim inn den parayı aldım . Son bi kararla ben almasam başkası alıcak dedim . Gittim çektim . Sonra +7 mirage la falan takas etmiştim . Çok güzeldi zenginliğe adım atmak . Ayrıca pazarda bazen 0 ları eksik koyuyorlar . O yüzden dikkat edin .

• quote:

Orjinalden alıntı: GOLDFALCON

başlangıc bal upg ball sonuc ball yorum yok

Bal değil ''AKIL,ZAKA''
  • quote:

Orjinalden alıntı: NoMércy

kusura bakma ama birazcık atmasyon gibi geldi

aynen
  • AKIL ZEKA VEDE ŞANS BAN BİLE ŞANS OLDU 30 GÜN ÖNCE CARIM BANLANMIŞTI 57 LWL ÜSTÜNDE 2 DEX 9 KÜPE 1 KEKURİ BELT 1 KEKURİ YÜZÜK VARDI HP9 YÜZÜKLER VARDI KASADA 2 TANE ÜSTÜNE BİRDE GÖREV İTEMLERİNİ EKLEDİM ŞİMDİ SATIŞ İÇİN BEKLİYECEM BAKALIM
    BU ARADA 30 GÜNDÜR KASTIĞIM ADAMDA 59 LWL OLDU:))) VE 2MİLYAR PARA VAR ARTIK İTEMLERİ FULLEMENİN VAKTİ GELDİ
  • quote:

Orjinalden alıntı: frostburn

chitn +5 leri görevlerden alır almas 50 şer milyondan sattım destroyerler falanderken 200m olmustu sonra bunu 300 m açaıkarmayaı basardım silahları falan satıp
    o samnlar grell görevini kimse bilmiyordu 330m dan chest aldım yeşil 500m dan sattım dedim bu işte kar var piyasadaki 350m altı butun chestleri taradım böylece 4 günde 700m kar ettim sadece chestlerden,diğer şeyleri yazmaya üşeniyorum 1 hafta sonunda 50m dan 1,5 milyara çıkarmayı basarmıstım paramı.
    ama chest taktiği artık tutmuyor çünkü 300 m a zor satılıyor artık chestler o yüsden chestlerdren satın almayın k ar etmek için sadece kırdırmak için.

bu bras cesaret biras da piyasayı ii takip edip nadir ama şansımısa ucus konuslmus itemleri bulmaktan geçiyor.upgrade de gayet güsel bir para kasanma yolu ama ben 10 dk içinde 750 m luk item yaktım bu bahsettiğim hafta içinde eğer yalmamıs ve satmıs olsaydım 2 milyar param olurdu ama +6 ve +7 de yaktığım bu itemelr tutsaydı o saman da rahat 3 milyar param olurdu yani risk işi bu cesatret istiyor biras basen kendini ahmak gibi hissettirdiği de as olmuor değil

şimdi ise sadece 65 m param kaldı
    bosdurur bosdurur harcarım , ama cici biciler aldık yani çöpe atmadık parayı

• bizde bal diye birşey yok
    +6 raptor bastım maneste aynı gün trina ile +7 denedim önden +7 crimson 5 parça +7 fp 3 parça +7 chitin yaktım yine yandı :S
    kürede boştu ks bile olmadı
  • walla çok üzüldüm
  • EWET BEYLER ŞANSI YÜKSEK OLAN MİLYARDERLER VARMI BAŞKA
  • Anladık atıyosun bari ufak atta burdaki ezikler yesin sadece...bakıyorum da hiç dc olmadan paso server değiştiryon ve müşterilerin de hazır seni bekliyor..hem manes daha yeni bi server o kadar ara ne arasın kimsede..ben manes te oynasam bi abyss'ye 1.1 m vermem gider keserim...
  • 2 gün içinde merchanttan dd25 rogue, md+8 çektim 999dan. ertesi gün czde ilk lycaonımı kestim lycaon staff çıktı. 21gbye onu sattım.

2-3 ay önce 60lvl horn+8 fp+7li bi rogudum.(mageim girmediği için yan char ezik tabiki )

şimdi 64lvl ve itemlarım+paramın değeri 120gb bu süre içinde clandaki arkadaşlara ticaret öğrettim. onlarda ii durumda şu an. ve citizene o kadar dedim gel insan ol clana alayım seni diye cebin para görür dedim ama o hala fakir fakir ama gururlu

• quote:

Orjinalden alıntı: huneyn

Anladık atıyosun bari ufak atta burdaki ezikler yesin sadece...bakıyorum da hiç dc olmadan paso server değiştiryon ve müşterilerin de hazır seni bekliyor..hem manes daha yeni bi server o kadar ara ne arasın kimsede..ben manes te oynasam bi abyss'ye 1.1 m vermem gider keserim...

sen önce herkesi kendin gibi görmeyi bırak olaya gerçekçi gözle bak!!! birincisi konunun ilk açılma tarihine bak ikinci olarakta ve en önemlisi bilmediğin server hakkında yorum yapma burada abys 1.3 md+1 70m le 90m arası gerisini saydırma bana ve hemen satıldı yazmıyor 10 saate yakın bir muddet yazıyor
  • konu çok aşağılara indiği için yazıyorum kusura bakmayın
  • hemde ne bal ama
  • buna bal değil ticaret derler
  • ne bal yaaa
  • quote:

Orjinalden alıntı: ertuqrul

bugün tam bir balığım anlaşılan 16 milyonum vardı oyuna girdiğimde baktım herifin biri 1.7mden bus satıyor aldım 9 tane m2 ye geçtim sattım 2.5mden hemen m1 e geçtim belki adam oradadır diye adam orada aldım 13 bus zaten heriftede 20 küsur kalmış m2 de birdaha saattım 32milyonum oldu
    abys 750 c dan satıyorları koymuş 12 tane hepsini aldım sattım 1.100 binden 17mden 1 +5 chitin aldım 1 kere bastım +6 yı 40 m den sattım
    40 m den +3 md aldım +6 oldu sattım 160m den o anda tempel anonsu yapıldı 46 59 arası girdik ve herkese kutu geldi 1. grade kutuyu kırdırdım preslerin kullandığı silahtan çıktı hp mp str resistans felan veriyor fiyat araştırması yaparken biri bana 400m den sat dedi sattım 550 m para olmuştu
    artık ticareti konuşturmanın vakti geldi dedim yürü kim tutar seni:))
    topladım +3 mirageleri 10 mirageden 6 sı +6 oldu sattım tek tek 150 m den sattım 1milyardan fazla para olunca dayanamadım m1 m2 m3 gezdim birdaha md+3 topladım 17 tane md+3 olunca başladım basmaya 9 tanesi +6 oldu 3 tane +7 ye basıcam dedim 2.si +7 oldu sattım hepsini şuan 1milyar 700milyonum var bu günlük yeter üstüme başıma bişeyler alıcam artık...
    tavsiye edilir........

Bal mal sız yapın sora dıın dımı

• benimde oyunda hiç 3 m yi bile geçmezdi param bu görevler çıkınca 15 m oldu edanda oynuyorum ... sonra bir iki chitin +5 sattım 100 m gittim piyasadan 40 a topladım 45 e 65 e sattım sürekli :D bunu sürekli yaptım... sonra bir an gaza geldim 700 küsür m olumştu gittim elimde 5 tane +5 chitin vardı bunları basam dedim 3 ünü bastım ikisi yandı . sonra 3 ünü giydim işte ghittin yine ucuzdan chitin +5 leri topladım piyasadan aldım sattım aldım sattım :D görevden aldığım md 3 ü cleaverleri basam dedim .. gittim md oldu +6 7 e basarken yandı :D

cleaver bastım 2 tane +7 onlarda 8e denim edim ikiside yandı daha önce hiç anvil deneyimim olmadığı için mal gibi kaldım ortada sonra bir daha basmıcam dedim töbe ettim ... elimdeki parayla gittim +7 rogue chitin set aldım 5 parçası 1 milyara geldi işte ... cepte kaldı 180 m onla dün 45 den chitin +5 topladım gece 65den koydum yine tezgaha sabah kalktımki gece elektrik gitmiş haha :D oyunada girmiyor geceyi beklicem yine satmışmıyım satmamışmıyım die..

benden tavsiye sakın basmayın kardeşim haa +6 ya basın işi biliyosanız bilmiyosanız ucuzdan toplayın normalin az üstünde satın kekler gelip alıyor piyasayı dolaşmak istemiyor yada adamın işi gücü oluyor fazla parası oluyor alıyor basmaya kalktınızmı itemleri karınızın büyük bölümü gidiyor çöpe hatta daha fazlaası ... en iyisi al sat :D

edit : yazım hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R.Sambora -- 24 Ağustos 2006; 13:31:22 >

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.