Şimdi Ara

9saatte 15milyonu 1milyar700milyon yaptım (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
169
Cevap
0
Favori
5.377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • boyle baldan bende istiom 100m param var 150m yapamadım
  • Harbiden bal be kardeşimmmmmmmm bi bize işlemiyo kör talihh
  • bi raptorum olsa isteseler herşeyi veririm raptor u vermem
  • quote:

Orjinalden alıntı: msxx

+ BASMAYI HİÇ BECEREMEM 2 +5 YADA 3 +5 DEN +6 ÇIKARIRIM :( KEŞKE OLSADA BENDE +7 MD ALSAM REBİRTH EDANADA 1 MİLYAR EN PAHALI SERVER OFF OFF

bende var +7 md yanıyo ama maneste

• bayaaa sanslımı diim ne diim ii iş cıkarmısın walla
  • quote:

Orjinalden alıntı: ertuqrul

bugün tam bir balığım anlaşılan 16 milyonum vardı oyuna girdiğimde baktım herifin biri 1.7mden bus satıyor aldım 9 tane m2 ye geçtim sattım 2.5mden hemen m1 e geçtim belki adam oradadır diye adam orada aldım 13 bus zaten heriftede 20 küsur kalmış m2 de birdaha saattım 32milyonum oldu
    abys 750 c dan satıyorları koymuş 12 tane hepsini aldım sattım 1.100 binden 17mden 1 +5 chitin aldım 1 kere bastım +6 yı 40 m den sattım
    40 m den +3 md aldım +6 oldu sattım 160m den o anda tempel anonsu yapıldı 46 59 arası girdik ve herkese kutu geldi 1. grade kutuyu kırdırdım preslerin kullandığı silahtan çıktı hp mp str resistans felan veriyor fiyat araştırması yaparken biri bana 400m den sat dedi sattım 550 m para olmuştu
    artık ticareti konuşturmanın vakti geldi dedim yürü kim tutar seni:))
    topladım +3 mirageleri 10 mirageden 6 sı +6 oldu sattım tek tek 150 m den sattım 1milyardan fazla para olunca dayanamadım m1 m2 m3 gezdim birdaha md+3 topladım 17 tane md+3 olunca başladım basmaya 9 tanesi +6 oldu 3 tane +7 ye basıcam dedim 2.si +7 oldu sattım hepsini şuan 1milyar 700milyonum var bu günlük yeter üstüme başıma bişeyler alıcam artık...
    tavsiye edilir........

sen bu itemleri ne cabuk satıyon ben 12 itemi koyuyom cok ucuzdan kimse almıyor 1 aydır +3 shell vardı onu satmaya calısıyom kimse almıyo hergün bi kac milyon indiriyom hemde ama yinede satılmıyo

• yaw bal olmuş biraz da benim merak ettim bişi var bu 46 59 arası oldugunda nerde kutu gelio nasıl bilgi verebilirmisiniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: HloveJ

quote:

Orjinalden alıntı: GOLDFALCON

başlangıc bal upg ball sonuc ball yorum yok

bencede hafiften bal olmuş ama yinede güzel bir bal

HAFİFTEN?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leonidas_ -- 22 Ağustos 2006; 11:18:04 >

• Şansa Bak.Bizede Çok Lazım Ama
  • çabukmu:)) satıyom 9 saat var işin içinde 2 de bi açtım pc yi 11 de kapadım:)
  • onda bişet yok ya ben 45m den mana belt aldım 300m ye sattım sonra 75m den scorpion side aldım 240m ye sattım sonra o parayla +7 mirage aldım ve o mirageyi +6 ib ile takas yaptım nasıl
  • ballı çocuk
  • bu bal anladığım kadarıyla çoğu ark. varmış ben oyuna giremiyorum hep si dolu:(((
    girsem balım devam ediyormu bakıcamda:))))))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ertuqrul -- 22 Ağustos 2006; 12:58:16 >
  • bal + ticari zeka
  • Bende dün olympia da 70m den totamick spear çektim oyuna girebilsem iyi fiyta satıcam bakalım
  • Bende yazam bari:

cepte 768 coin para var 15 tane bus 5 tane +1 chitin... 1 tanesi +7 oldu sattım... 400m param oldu. sonra +3 ib aldım +6 yaptım sattım oldu 800m, 1 tane daha +3 buldum aldım +6 yaptım sattım oldu 1 milyar, sonra 1 tane daa +3 aldım +6 yaptım sonra başka bi +6 aldım 2 tane +6 ib + 200m param oldu...

1 ini bastım +7 oldu, adamın biri gel +7 shardla deişelim dedi deiştim... sonra +6 yı sattım. +7 shard + 800m param oldu. sonra shardı 19 gb ye sattım oldu 2.7 milyar para... bunlar 5 saat içinde oldu...
  • ark en iyi ticaret temiz sirkülasyondan kazanıyorsun
    dieste

raptorlar +1 100 m ile 125 m arası
    1 tane alın
    borç harç olarak 3 e basın sonra
    koyun gitsin 175-200 arası
    sonra tekara alın gene basın satın
    ben bir günde
    16 tane raptor aldım ve sattım
    sonuç olarak
    su anda elimde
    +7 raptor ve defender of lord :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: Baterist

Bende yazam bari:

cepte 768 coin para var 15 tane bus 5 tane +1 chitin... 1 tanesi +7 oldu sattım... 400m param oldu. sonra +3 ib aldım +6 yaptım sattım oldu 800m, 1 tane daha +3 buldum aldım +6 yaptım sattım oldu 1 milyar, sonra 1 tane daa +3 aldım +6 yaptım sonra başka bi +6 aldım 2 tane +6 ib + 200m param oldu...

1 ini bastım +7 oldu, adamın biri gel +7 shardla deişelim dedi deiştim... sonra +6 yı sattım. +7 shard + 800m param oldu. sonra shardı 19 gb ye sattım oldu 2.7 milyar para... bunlar 5 saat içinde oldu...

e-artık sendeki bal değil tamamen eşşek şansı wallahi tebrik ederim
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.