Şimdi Ara

9saatte 15milyonu 1milyar700milyon yaptım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
169
Cevap
0
Favori
5.377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: knigth_online_ahmet

bi ticaret yolu benden...yapmanıızı tavsiye etmem :) cepte 100 küsür para war dedim fp felan basam neyse bastım 3 parça rogeu +7 bastım 160m ladım parayı bi an gaz geldi:) önekigünden 3 tane mirage düşürmüşüm harpy den dur dedim basam bus aldım NPC de:) neyse 50m kadar buss a werdim 3 ü de +4 te yandı umut felan kalmamıştı ki dedim şu Shell i basam :) +6.. ardından onu da yaktım :) 5 para kalmadı fazla güvenmeyin kendinize allah tan healim 150m kastım pot basarak bidaha ticarete atılmıyom

nasıl pot basıyorsun!!Biliyorum duydum ama nasıl yapıldıgını felan bilmiyorum?

• way bea
  • arkadaşın pt basma dediği prestlere özgü bir özellik en küçük potu 720 lik can tüpüne dönüştüre biliyorlar
  • Hayırlı oLsun Nediyelim
  • ya bunun mannerla alaksı varmıdır
  • quote:

Orjinalden alıntı: ertuqrul

arkadaşın pt basma dediği prestlere özgü bir özellik en küçük potu 720 lik can tüpüne dönüştüre biliyorlar

öyle yaptıklarını biliyorum ama nasıl yapıyorlar??
  • aferin

• Şahsen dediklerine inanmıyorum.Çünkü topic başlığı 9saatte kastım ama yazıda hiç 9 saat kullanmadın tamamen yalan.Birde herkes için bişe diyeyim eski ko da manner çok işe yarıyodu şimdi ölesine var...
  • bende dun sabah 6 da basladım 12 ye kadar mage kıyafet +8 basmaya calıstım 24 tane +7 den 2 tane +8 cıkardım bunları yaparken toplam 20m harcadım kıyafetın tanesını 50 m den sattım ve 100 m para oldu yani 80 m kar gercekten bu olayda sansında payı var gercekten upgrade işinde baya iyi para var tavsiye ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: _Yusuf

quote:

arkadaşın pt basma dediği prestlere özgü bir özellik en küçük potu 720 lik can tüpüne dönüştüre biliyorlar

öyle yaptıklarını biliyorum ama nasıl yapıyorlar??

Sundriesden en pahalı pot kagıdını (water of favors) galiba 2540 coindi ve potcudan da 70 coinlik en dandik can potunu alıyorsun.Daha sora great priest helenaya gidip,en aşagıdaki şıkka basıyorsun ve 10 ar 10ar favorsları cebe atıyorsun..1 tane potun maliyeti 3k desen,6k dan satarsan %100 kar yapıyorsun..

4 ever healler priest

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Me®t -- 22 Ağustos 2006; 9:07:41 >

• quote:

yasım 29 ben asıl dieste oynuyorum lwl 68 bu bahsettiğim maneste açtığım charda oluyor bir oyun için atmasyon yapmanın bana bir faydası olmaz çok fazla şanslıda değilim o tmp la girmeseydim bunların hiç biri olmazdı
  • her zaman tutmaz
  • ahhhh
    ahhh aklıma 2,5 gb yı 27 gb yaptıgım 24 saat pcden kalkmadıgım gün geldi ne süper bir gündü taaki o gece rool back gelene kadar
    bidaha hic okadar parayı bir arada göremedim
    char üstüne char acmısdım :(
    elde kalan parayıda shardlara +8 icin harcamısdım hepsi gitmişti 2 günde milyarder 3. gün culsuz kalmısdım bide buss işindne dolayı bi ay ban yemişti saglam charım :(
  • quote:

bugün tam bir balığım anlaşılan 16 milyonum vardı oyuna girdiğimde baktım herifin biri 1.7mden bus satıyor aldım 9 tane m2 ye geçtim sattım 2.5mden hemen m1 e geçtim belki adam oradadır diye adam orada aldım 13 bus zaten heriftede 20 küsur kalmış m2 de birdaha saattım 32milyonum oldu
    abys 750 c dan satıyorları koymuş 12 tane hepsini aldım sattım 1.100 binden 17mden 1 +5 chitin aldım 1 kere bastım +6 yı 40 m den sattım
    40 m den +3 md aldım +6 oldu sattım 160m den o anda tempel anonsu yapıldı 46 59 arası girdik ve herkese kutu geldi 1. grade kutuyu kırdırdım preslerin kullandığı silahtan çıktı hp mp str resistans felan veriyor fiyat araştırması yaparken biri bana 400m den sat dedi sattım 550 m para olmuştu
    artık ticareti konuşturmanın vakti geldi dedim yürü kim tutar seni:))
    topladım +3 mirageleri 10 mirageden 6 sı +6 oldu sattım tek tek 150 m den sattım 1milyardan fazla para olunca dayanamadım m1 m2 m3 gezdim birdaha md+3 topladım 17 tane md+3 olunca başladım basmaya 9 tanesi +6 oldu 3 tane +7 ye basıcam dedim 2.si +7 oldu sattım hepsini şuan 1milyar 700milyonum var bu günlük yeter üstüme başıma bişeyler alıcam artık...
    tavsiye edilir........

geçen gün (beyendiğimde alamadığım bi item alcaktım)lvl 41ken 150m param vardı o hırsla, insanda hırs olsun 10 gb para çıkarrır

• aferin düpesiz yapmişsin ya yeter bize
  • + BASMAYI HİÇ BECEREMEM 2 +5 YADA 3 +5 DEN +6 ÇIKARIRIM :( KEŞKE OLSADA BENDE +7 MD ALSAM REBİRTH EDANADA 1 MİLYAR EN PAHALI SERVER OFF OFF
  • benimde 150m param vardı ve bır de baktım adam bırı d3te rogue shelleri 30m den koymus
    5 parcayıda hemen cektım ve d1 gecıs yaptım tanesı 50m den koydum
    1 saat ıcınde gıttı hepsı cepte 250m var artık ve glave+7 (rebirth) aldım 150m ye ve pazara koydum 200m daha sonra bırı geldı takas edelım dedı
    glave+7(ribrith)=raptor+4 + glave+7(reduce) + elixser staff+5
    hemen kabull ettım
    elixer satfı 70m ye glave reduce yı 140m ye raptor+4 200 m ye sattım
    yorum sizin

• Bi bizi bulmadıki şu bal ha
  • Sen baya iyi para kaldırmışsın da ben dünkü olayıma yanıyorum..
    Elimde+3shard war atmaya çalışıyorum moradonda ba bas bağırıyorum felan..Baktım adamın biri 265m ye md+7 koydu pazara bend 225m war Ondan sonra Ark. dedi ama 290m ye rogue shell +6 war(arese göre ucuz) bende yine 225m war alamadım Adam 130m ye rogue +8 fp koymuş nedense içimden çekmek gelmedi keşke çeksem.. Ondan sonra şansım döndü shard ı 300e sattım...500'e ib+& aldım sora o ib yi gittim dual md+7 ile takas ettim md leri 250m ye getirmiş oldum

• quote:

Orjinalden alıntı: terminator15

benimde 150m param vardı ve bır de baktım adam bırı d3te rogue shelleri 30m den koymus
    5 parcayıda hemen cektım ve d1 gecıs yaptım tanesı 50m den koydum
    1 saat ıcınde gıttı hepsı cepte 250m var artık ve glave+7 (rebirth) aldım 150m ye ve pazara koydum 200m daha sonra bırı geldı takas edelım dedı
    glave+7(ribrith)=raptor+4 + glave+7(reduce) + elixser staff+5
    hemen kabull ettım
    elixer satfı 70m ye glave reduce yı 140m ye raptor+4 200 m ye sattım
    yorum sizin

raptor verilirmi be adama kazık atmışsın

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.