Bildirim
9w UV Lamba Hakkında..(Nasıl Yakabilirim)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
11w plc ampul balastı ya da eşdeğer bir tasarruf ampulun switch mode devresi iş görür. Bağlantı için yardımcı olurum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
13watta kadar tüm elektronik balastlar iş görür. Daha üstü güçtekiler ampulün ömrünü kısaltır. Bu balastlar tasarruflu ampullerden çıkar. Alırsın üç dört loraya kullanırsın paşa paşa.
Hazır olarak satılanlar da var.
Düşük voltta çalıştıtacam dersen akülü ışıldak parçala. Elektronik devresini kullan
Merhabalar tasarruf ampülerin den çıkan elektronik balast'ları denedim ama malesef olumsuz sonuç aldım , elektronik balast üstündeki power transistör'leri çok aşırı ısııyo , uzun süre çalıştırmam halinde yanmaları an meselesi ,mekanik balast kullansam nasıl olur sizin fikrinizi almak isterim ? -
Merhaba Şema ile destekleyebilirmisiniz ? Elektronik balast denedim ama power transistör'leri çok aşırı ısınıyo , bağlantıda bi hata yapıyo olabilirmiyim ? -
Elektronik balast bağlarken lambanın ucundaki plastik 4 köşeli kısımda starter olur onu iptal etmek gerekir. Endüktif balast seri bağlanıyor onda bir sorun yok. Transistorlar ısınıyor her marka aynı. Hattâ arızanan ampullerin ilk bozulan yeri orası
Peki starter'i iptal edip denicem , teşekkürler
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X