Bildirim
A-101 Açilisa özel ürünler Antalya
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
A101 in olmadığı yer mi kaldı ki açılış olacak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Basliga ANTALYA diye ekler misiniz. Forumun cogunlugu istanbul da yasiyor. Bedavaya konuya giriyoruz
Antalya'da hangi semt acaba?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
3. Resim hariç resimler çıkmıyor. Nerede bu şube?
İlk iki fotoğraf açılmıyor
Eğitim araştırma hastanesinden yukarı doğru çıkarken sağda bir cami var. Onun üst sokağı görünüyor. Görselde alt ortada görünen yer eğitim araştırma hastanesi.
Hocam sanki cihangir merdivenlerinden bahsediyorsunuz ne yukari cikmasi? Antalyada dogup buyumeme ragmen bahsettiginiz semt bayindir mi meltem mi anlamadim. Hastenenin guneydogusu ya da vergi dairesinin karsisi flan deseniz daha anlasilir olabilirdi. Bu arada gorseller acilmadigi icin bu elestiriyi yapiyorum. Neyse, işime yaramiyor ama paylasim icin tesekkurler
Hastanenin batı kanadı hocam. Muratpaşa lisesinin üst tarafı. Sorun sizde değil bende, ben Antalyalı değilim
fiyatlar guzel
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Ayn fiyat olmasa da akü için alternatif
Kolay oto 60 AH HUGEL -
Fotoları tost makinesiyle mı çektin?
akü arayanlar bunu alabilir www.aloparca.comPRESİDENT - PRESIDENT - AKÜ 60 AMP. | Aloparca.comhttps://www.aloparca.com/yedek-parca/PRES%C4%B0DENT/AKU-60-AMP/PRESIDENT/998116671
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X