Şimdi Ara

A 180cdi almalı mıyım ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
1
Favori
1.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • cla ile a ya araba değil diyen vw'ye biniyor hahahah. a ile cla araba değilse, vw olsa olsa katır falandır.

• B6 2.0 tdi passata biniyorum,ve B6 passattan 2 tane cla çıkar,komik çocuklar ayak altından çekilsin pls

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • en1gma kullanıcısına yanıt

B6 Passat ne ya! Passat kadar dandik bir araç görmedim daha

• Burada ki bazı yorumlara katilmiyorum . A serisi veya cla bile olsa malzeme kalitesi olsun , sürüş dinamikleri olsun premium farkını ortaya koyar . Bu araçlar yerine Toyota falan onermisler tam bir komedi yani :)

• tutku59 T kullanıcısına yanıt

ptesi 50 binde dizel executive 2018 model civic aldım bilgin olsun yeni modelli yakalaybilirsin bence

• Moueson kullanıcısına yanıt

Söylediklerinin konusunu acamayip topuklayanlar yazmasın pls

• hakan0403 kullanıcısına yanıt

Nasıl hocam araç izlenimleriniz nasıl

• Surus dinamigi, premium falan denmis. Abi a180d hele amg paket dediginiz araba 1.5 tona yakin agirligiyla tam bir esek, 18 jantlariyla takozun onde gideni. Ha tipi kotu mu subjektif bakarsam cok tatli araba ama sadece o kadar. İcine binince diyosun bu muymus mercedes, ekrani konsola yapistirmislar, koltuk desen tam bel agrisi yapmalik, arkaya geciyosun on koltuklar tavana kadar uzaniyo klostrofobisi olmayan adamda klostrofobi baslar. Bixenon farlar var ama selektor atsan gecememe ihtimalin var. Kisaca ortamlarda benim mercedesim var demekten oteye gecmeyecek bir araba. Kiskandigim icin bu kadar kotulemedim arabayi, yuksek beklentiyle alininca pisman olma ihtimaline karsi yazdim.

• A180'in sürüş pozisyonu güzel, sportif alçak koltuklar premium araç gibi.. koltukların kendisi de çok iyi. genel görüntü güzel, imaj farkı var ama başka elle tutulur bir fark olmaz megane'a kıyasla açıkcası.

bir A3 8v kasa böyle değil mesela.. çok yüksek bir kabin malzeme kalitesi var onun. yalıtım vs de güzel premium marka farkını görüyorsun orada. Bmw 1 serisi zaten bildiğin popo kesik F30 gibi birşey, mimarisi yeter.

A serisi hani kötüdür fln demeyim ama, biraz fazla az vaatle çok imaj satıyor..

• 1.6 tdi polo mk6 al

• A180cdi dan dün yaptığım test sürücü ve bulduğum aracın yüksek km olmasından dolayı vazgeçtim o aracın hakkı a200dür olmadı a180dir bence. Başka araç araştırmasındayım 1 seris dizel otomatik joy plus cam tavanlılardan gördüm bütçeye yakın güzel duruyor gibi ek önerilere açığım dediğim gibi mart a kadar vaktim var

• SHIHAD kullanıcısına yanıt

B segmenti ve dsg li araç 0 hariç yaptığım km den dolayı mantıklı bulmuyorum çünkü arada şehir içi trafiğinede giriyorum kavrama tahminimce 80bin km dayanır ve 2. El alacağım oda bana 1 2 sene arasında yüksek ihtimal masraf demek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tutku59 -- 7 Şubat 2024; 16:54:2 >

2020 model düşük km 1.6 tdi veya 2021 sonrası sıfıra yakın 1.0 tsi alınabilir. Kavrama nin hemen biteceğini sanmıyorum

• Araştırmalarım sonucu astra k nın zincir maliyeti trim sesi direksiyon klidi arızası gibi sorunlarından dolayı vazgeçtim insignia bana göre biraz fazla yakıyor o yüzden sıcak bakmıyorum talisman düşünmüştüm 1.6dci icon 130 edc ikinci el değer kaybı açırı fazla gözüküyor biraz soru işareti bilemedim.

geriye 1.5dci icon edc (hb veya sedan) megane

makyajlı 1.6bluehdi 308 allure

golf 1.6 tdi highline cam tavanlı manuel

bütçe az daha artırtabilirsem 1.6 tdi passat comfort manuel

ve 1.5bluehdi 508 prime(100-150bin km arası)(çok az var)

bu seçenekler çıkıyor sizce koşuluma hangi araç daha iyi uyuyor kullanıcı tecrübeleri varsa açığım hangi aracın baskın yönleri neler ?

Öncelikle marka algıda çok çok farkediyor.Heryerin lüks araba olduğu Kıbrıs'ta dahi hanımın A1'e herkes Audi diyor.Bakım b segment arabadan bahsediyorum.

A serisi için ise şanzıman çift kavrama ona iyi bakılması lazım onun haricinde kalite anlamında belkide en kötü Mercedes.Trim sesi çok olur.Sert bir araba pek konfor beklemeyin özellikle de AMG ise hiç beklemeyin.Yinede ne olursa olsun o bir Mercedes.Daha önce premium tecrübeniz yoksa çok tatlı gelir tatmin eder sizi.Genel olarak Lexus CT ve BMW 1 den sonra en keyifli c segment araç diyebilirim.Özellikle AMG olanlarında marşpiyel, difüzör vb. eklentilerle bence hoş duruyor tabi halojen far kesinlikle olmamalı.Beklentilerinizi karşılıyorsa neden olmasın. 

• premium tercihim yok fakat km yüksekliğinden dolayı araçtan vaz geçtim bütçemde manueline anca yetiyor. O yüzden bir üst yorumdaki araçlar arasında kaldım. Tecrübeniz varsa onlar arasından yorumlarınızı dinlemek isterim yanına belki manuel a180cdi amg de eklenebilir 2013 fakat 100bin km bandı için bütçeye çok az daha zorlamam gerekebilir

• ?

• Bu yazdığım araçlar hakkında tecrübesi olan yok mu 1.6tdi highline golf manuel ile 1.5dci icon megane edc için mantıklı hangisi olur

• Mercedes'e biniyorum dersiniz anca. Megane icondan sonra yalıtım, konfor, tokluk, teknoloji anlamında çok üzülürsünüz.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.