Şimdi Ara

A 180cdi almalı mıyım ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
1
Favori
1.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

insignia 136 lık olanlar süper hocam alın geçin. D sınıfı hiç yoktan. araba sürüyorum dersiniz. Geniş sessiz güvenli konforlu. dolu paket alırsanız daha da güzel olur. iyi forumlar.

• Tamam, servis bakımlı falan filan, şiirin gözüküyor.

Ama garanti sonrası standart bakım için servise keselenmek! Ne bileyim; bence akıllıca değil.

Servis bakımlı olunca farklı ilgi mi var? Yağı koyarken sevgi mi yüklüyorlar?

Servis bakımlı gözüksün diyen, ama yollarda türlü türlü hareket yapan adam kandırmacalarını da es geçmeyelim.

Bende 2017 118i almıştım, hala kullanıyorum. 18 ay/ 15.000km bakım aralığı, son 2 bakımı kendim aldım yaptırdım, standart bakım harici daha masrafı olmadı.

Tamam balataları orjinallik ve sorunsuzluk adına servise değiştirelim ama bir hava filtresini de servise bayılmayalım.

Yağ+filtrelere saçma sapan paralar istiyor servis, mantık dışına çıktı artık herşey!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Panthér kullanıcısına yanıt

Benim zaten yıllardır gittiğim ustam var yüksek ihtimal ona götürürüm ama alan kişinin tanıdığı olduğu için orada yaptırmış sonuçta kayıtlı herşeyi görebiliyoruz biraz daha güvence veriyor insana. Test etme imkanı elde edemediğim için danışmak istedim bende. Tecrübeli olanlar vardır belki başına gelen vardır bu durum. Bu ekonomik koşulda araç almak daha pahalı biraz titiz davranmak gerekiyor. Birde son aracımı biraz zor ve değer kayıplı satınca birazda piyasası olsun istiyor insan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • amg paket olmayan a serilerine o paraları vermeye gerek yok bence. A200 AMG+ benzinli alırdım A alsaydım. Altına bulaşmazdım.

• A serisinde Amg pakete kesinlikle bulaşmam. Süspansiyon ayarları aşırı sert, özellikle kısa darbelerde sönümleme bir şey yok, takır tukur geçiyor. Sürekli otobanda kullanmalık, virajdan viraja atmalık bir süspansiyon ayarı yapılmış. Bozuk bile denemeyecek yollarda aha arabayı ikiye böldük herhalde diye tepki vermiştim.

Kuzenimde amg paket olmayan a180 vardı. O amgye göre gayet medeni bir otomobildi. Ancak amg çok başka.

Her ne kadar giriş serisi de olsa malzeme kalitesi ve prestiji güzel. Amg paket ve cam tavanla duruşu çok yakışıklı. Sadece prestiji için alınır mı alınır. Ancak ben tercih etmezdim.

• crssover C kullanıcısına yanıt

Sert süpansiyon severim ama aşırı sarsmayanından peki benim koşullarımda ne önerirsiniz

• tutku59 T kullanıcısına yanıt
    AMG sert bir araç, ince yanak rf, tüm yolu hissedersin. Ama oturdumu koltuğa, direksiyonu kavrayınca hissi başkadır.

BMW M paket de sert. Arkadan itiş/çekiş keyfi bambaşka.

Aynı paralara daha genç başka marka araçlar elbetteki var, tamamen beklenti/ihtiyaç/tercih meselesi.

Test sürüşü yaptım 2013 amg manuel 1.5cdi ile bana onlara rağmen aşırı sert gelmedi evet bazen suspansiyon bitiyor fakat kasa yere oturuyor ve direksiyon hissi çok iyi o açıdan memnun edici tek eksisi gitmiyor ve ona rağmen bir tık daha fazla takıyor özellikle basınca. Km yüksekliğinden kaynaklı vaz geçtim. Hala önerilere açığım megane 1.5dci icon sedan ve 1.6cdti insigniaya kıyasla daha mantıklı seçeneklere

• en1gma kullanıcısına yanıt

Enigmam hakli 88 model 1.6 accord vardi 1 haftada satmistim.orjinal full aracti sunrooftan otomatik anten klima vardi. Fabrikasyon etiketleri duruyordu tek sevmedigim yani buyuk arac parketmesi zor oluyor ve alcakti.

https://www.sahibinden.com/s/i7hiVGTk

Bu bos paketi ama surus zevki simdiki hicbir aracta yok.

• Kaygerya kullanıcısına yanıt

@Kaygerya adlı kullanıcının, yanıtlanan mesajı:

mercedes bmw den yetkili servis bakımli dğeilse uzak duracaksın.

Gardaş özel Mercedes servisleri yok mu? Neden yetkili servis filtre yağ için bile?

Hakkaten internette ilginç tipler var yetkili servis yada sanayii yazıyor hepsi bir sürü özel servis var yetkiliden de iyi olan var?

Ataşehir EA Opel özel servis örneğim var mesela adamların yaptığı işi yetkiliye değişmem?

Neden saatlik 500 dolar işçilik domaliyorsunuz ki yetkilide ki adam Einstein mi? Yaptığı iş ne ki

• ne isteniyor bu araç için fiyat?

• tutku59 T kullanıcısına yanıt

A180i de 10 binde bir bakıma sokacaksiniz.

Sizin ilacınız Accord

Tutulan araba az yakıt iyi performans yüksek kalite

Haklısınız benim 2010 accordum ve 2016 2.0 240 beygir passatım var uzun yola hala accordla gidiyorum 2 senede 100bin km yaptım bir araç uzun yolda hiç mi sıkmaz. Her neyse 2 hafta önce satayım yeni kasasını alayım dedim ilana koydum direkt 5-6 kişi aradı biraz tok davrandım satmadım açıkcası hiç satmak istemiyordum sırf yeniyle fark az diye değişim yapacaktım ancak içime sinemedi bir türlü yeni arabalarda eski kalite yok. Sonuç satmadım 950 bine 50 binde civic executive otomatik aldım dün ve accordu satmaktan vazgeçtim dursun 400-500 bin kmye kadar binerim sorunsuz araba

• hakan0403 kullanıcısına yanıt

Neyse biz arkadaşımıza gerekli tavsiyeyi verdik,gerisi kendi kararı.

Net söylüyorum güncel kasa Corolla ezer 200 bine gelmiş a180 cdiyi.

Araba maraba değil o da cla da

• Buraya bakarsan en son alım albea gözüküyor 😎.

• hakan0403 kullanıcısına yanıt

900bin tlydi

Bi araştıracağım accordu etrafta hiç gözükmediğinden 2. Eli olduğunu düşünmüyordum açıkcası biraz iri duruyor sadece

😄😄 her kişi farklı fikir yardımcı olabilir bakalım a serisinden vaz geçtim o arabanın hakkı keslikle a200 veya daha yeni model düşük km olmalıydı araştırmalara devam edicem mecburen

• Clio'dan sonra performansi biraz üzebilir. Amg paket degilse süspansiyon konforu yeterli o segment için ama C serisi konforu beklemeyin.

Ses yalitimi 120ye kadar iyi. Sonra ufaktan almaya başliyor. Motor zaten Renault'un efsanesi. Tamiri kolay, çok arıza vermez.

Bütçeniz varsa kesinlikle a200 alın. Çok iyi gidiyor makine. AMG paketleri çok sert sakin almayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SayınOzi -- 7 Şubat 2024; 2:18:41 >
  • Bazı arabaların kendi müşteri kitlesi var

W211 Accord B6 Passat vs

Bunların temizini satışa koyarsan hiç beklemezsin.

Etrafta çok olan araba arıyorsan zaten git Corolla al

Accord çok iri bir araç değil bu arada

@tutku59

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 7 Şubat 2024; 11:18:3 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.