Şimdi Ara

A 550 GELDİ Mİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar acaba CANON A550 ler turkiyeye resmen geldi mi garantili olarak bilyormusunuz geldi ise internette nerede bulabilirim biliyorsanız ve yazarsanız sewinirim.. bu arada fiyatları A540 ile aynı diyorlar bu dogru mu?

• Teknosa'dan alabilirsiniz.

http://www.teknosa.com.tr/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=135171062&CS_Category=_DIJITAL_FOTOGRAF_MAKINESI156&CS_Catalog=_FOTOGRAF___VIDEO_KAMERA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Code X -- 4 Mart 2007; 19:11:38 >
  • tesekkur ederim ama daha once buraya(teknosa) baktım ve urun stoklarında yok.. sanırım hic gelmedi bu sadece reklam.. urunun oldugu baska adreslerde biliyorsanız paylasın burada baska almak isteyenlerde varsa bu onlar için bi kolaylık olur..
  • code_x sende hangi makine var acaba?
  • İmzamda yazıyor:Casio EX-Z60
  • Peki makinandan memnunmusun ben bir aydır arastırıyorum 450 ile 550 ytl arası guzel bir fotograf makinası ama bir turlu karar veremedim her kafadan bir ses cıkıyor.. sence ne yapayım onerebilecegin bir model var mı ben bir aydır canon a540 nikon L1 ve Casio Z60 arasında gelip gidiorum kafam karısık casionun batarya olayı hosuma gitmedii için biras sogugum.. canonun manuel ayarları guzel ama nicondada renkler cok canlı ve fotograflar goze cok hos gelio.. yardımcı olursan sevinirim.. Arkadaslar baska fikir sahibi olanlar varsa aranızda sizde yardımcı olun soru code x e gidio die tek o yanıtlamasın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2300 mah kaç A yapar? 2.3 A mı?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Makinadan gayet memnunum.Nakit alırsan 400 YTL'nin altında para ödersin.At cebine istediğin yere götür.(kredi kartı boyutlarında) Z60'ı alırsan kafan rahat olur.

Canon'larda cebine atma gibi bir şansın yok,çünkü iriler.

Buraya da çektiğimiz fotoları ekliyoruz,fikir verebilir;

http://forum.donanimhaber.com/m_12545178/tm.htm
  • Peki neden iriler? Bunun sebebini biliyo musun?

Ya da neden canon'un senin tabirinle "cebe at gitsin" model foto makineleri pahalı* ya da neden buiri foto makineleri o "cebe at gitsin" tarzı foto makineleri kadar pahalı o zaman?

canonun da casionun da "cebe at gtsin" modelleri nasıldır.. şöyle genel olarak baktıgımızda 1/2.5 " bi sürü gereksiz mp, sadece adı üstünde "cebe at gitsin" bas çek gitsin..

Marka gözetmeksizin aynı şekilde bir de manuel ayarı olan foto makinelerine bakın, inceleyin anlarsınız..

Burada bas bas bağırıyoruz arkadaslar almışken manuel ayarı olan makine alın.. Şu an değerini bilemeyebilirsiniz, hatta anlamamanız da dogal fakat ilerde eğer fotografcılıga ilgi duyarsanız "keşke" lafını sarfedeceksiniz.. makinenin şekline şemaline bakma işlevine bak.. Bu durumda pişman olan insanları bilip gördüğüm için her defasında bunu acıklıyorum.. Ama yine siz bilirsiniz.. Canon da alsan nikon da alsan baska bi marka da alsan, sadece cebine atarsın, koca lcd'si ile biraz gövde gösterisi biraz havalı durur vsvs...

neyse siz bilirsiniz işte:)

bu arada a620'yi 550 ytlye bulabilirsin... cebe atıp gidilen foto makinelerinden daha iyi sonuclar veriyor

"canonun manuel ayarları guzel ama nicondada renkler cok canlı ve fotograflar goze cok hos gelio.. "

Bu cümlene katılmıyorum... Çok büyük bir genelleme yapmışsın.. O zaman senin bu sonucundan manuel ayarı olan nikon almak en mantıklısı cıkar..

• ha şunu da ekliyim

bu gün canon da alsan nikon da alsan casio da alsan sony de alsan pişman olmazsın.. yok o daha canlı cekiyo o daha böyle cekiyo diye düşünme.. hepsi güzel sonuc verir.. öenmli olan sana daha fazla kullanma ayarı imkanı veren makineleri seçmek..
  • arkadas ne cevap vermissin? bi an seni cok kızdırdıgımı düsündüm valla.. bu arada sen bana 620 yi mi öneriyorsun simdi? benim için önemli olan o. ve cekmisken insanın gözüne hos gelen fotograflar cekmek istiyorum bi marka ve öneride bulunursan cok sevinecegim dogrusu..
  • bilinen markaların hepsi iyi foto ceker.. bundan şüphen olmasın.

620 öneriyorum, forumda a610-620 fotoları diye bir forum var orada örnek fotolar var zaten.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.