Şimdi Ara

A disk read error occured

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    parola ekranındaydı yazdım hos geldinizde dondu acılmadı kapattım
    ondan sonra bu hatayı verdı A disk read error occured

hdd veri kurtarma dısında care var mı
    ıyı bıldıgınız verı kurtarıcı varsa istanbulda söyler misiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Büyük ihtimalle bozuk sektör oluşmuş. Veri kurtarma pahalıdır ve gerek olduğunu sanmıyorum. Windows DVD'si varsa bilgisayarı bu DVD ile boot edin, Windows kurulum menüsü göründüğünde next deyip bir sonraki ekrandan repair computer bölümünü seçin ardından command promt ile komut istemini başlatın ve chkdsk /f /r komutuyla diski tamir etmeyi deneyin. Diskin boyutuna göre bu işlem uzun saatler sürebilir, eğer chkdsk düzeltemezse HDD Regenerator veya benzeri yazılımlarla deneyebilirsiniz.
  • notebooku 5cm kaldırıp masaya vurmazsanız sorun çözülecektir
  • quote:

Orijinalden alıntı: poko001

Büyük ihtimalle bozuk sektör oluşmuş. Veri kurtarma pahalıdır ve gerek olduğunu sanmıyorum. Windows DVD'si varsa bilgisayarı bu DVD ile boot edin, Windows kurulum menüsü göründüğünde next deyip bir sonraki ekrandan repair computer bölümünü seçin ardından command promt ile komut istemini başlatın ve chkdsk /f /r komutuyla diski tamir etmeyi deneyin. Diskin boyutuna göre bu işlem uzun saatler sürebilir, eğer chkdsk düzeltemezse HDD Regenerator veya benzeri yazılımlarla deneyebilirsiniz.
    hocam teşekkurler destek icin. fakat sorunum soyle laptop umurumda degıl ama hdd dekı dosyalarım onemlı. dısk tamırı denersem verı kurtarma ımkanı yok olmaz mı? verılerı kurtarmak ıstıyorum ben sadece

• Bekir YENİKARAMURAT B kullanıcısına yanıt
    Chkdsk veya HDD Regenerator zaten dosya ve disk yüzeyi hataları varsa onları düzeltmek içindir yani yazdıklarımı yaparsanız diskde hatalar varsa ve düzeltilme şansı varsa bu yazılımlar dosyaları kurtarıp bozuk sektör düzeltmelerini yapabileceklerdir. Disk'de fiziksel hasar yoksa, disk Windows'da görünüyorsa veri kurtarma hizmeti alırsanız bundan farklı birşey yapılmayacak. Diskde fiziksel hasar varsa, PC diski tanımıyorsa bu durumda veri kurtarma hizmeti almayı düşünebilirsiniz. Veri kurtarma hizmeti profesyoneller tarafından yapılırsa yüzlerce dolar + yeni bir HDD fiyatı tutacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: poko001

Chkdsk veya HDD Regenerator zaten dosya ve disk yüzeyi hataları varsa onları düzeltmek içindir yani yazdıklarımı yaparsanız diskde hatalar varsa ve düzeltilme şansı varsa bu yazılımlar dosyaları kurtarıp bozuk sektör düzeltmelerini yapabileceklerdir. Disk'de fiziksel hasar yoksa, disk Windows'da görünüyorsa veri kurtarma hizmeti alırsanız bundan farklı birşey yapılmayacak. Diskde fiziksel hasar varsa, PC diski tanımıyorsa bu durumda veri kurtarma hizmeti almayı düşünebilirsiniz. Veri kurtarma hizmeti profesyoneller tarafından yapılırsa yüzlerce dolar + yeni bir HDD fiyatı tutacaktır.
    çok teşekkür ederim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Checking Media Hatası
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.