< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
A Plague Tale: Requiem (2022) [PC ANA KONU] (18. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
-
Yama Game Pass'de çalışacak mı acaba bu konuda net bir bilgi var mı ? Daha doğrusu Game Pass üzerinden yama kurulumu oluyor mu forumda bir tane konu mevcut ama son durumu nedir bilmiyorum.
-
Evet hocam anonimusun yamaları gamepasstede çalışıyor bu konuda içiniz rahat olsun
30 tl gamepass hadi 30 tlde yama olsa bu muazzam oyunu 60 tlye kendi dilimizde bitirebileceğiz
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkür ederim bilgilendirme için o halde oyuna devam etmiyorum.Çok ağır bir dile sahip değil ama Türkçe oynamanın keyfi başka
-
-
Sadece grafik olarak değil, Requiem ilk oyuna kıyasla çok daha güzel bir oyun. Requiem'de farklı karekterler arasında geçen diyaloglar fazla ve hikaye bütünlüğü daha iyi, 8. Bölüm ve sonrasında iyice güzelleşiyor. Sadece bulmacalar bazen zorlayıcı oluyor, onu da full game oynanış videolarından çözüyoruz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 23 Ekim 2022; 14:2:5 > -
rica ederim kesinlikle ingilizce oynamanızı tavsiye etmem
bu ay bitmeden yama gelir :)
-
5. bölüme geçtim hikayesi öyle illa bunu Türkçe oynamam lazım kafasına sokacak bir oyun değil. Az biraz ingiliceniz varsa o da bulmacalarda yancı arkadaş yardımcı oluyor bazen onda işe yarar yeter.
Ulan bu neymiş dediğim tek şey "Unprecedented time" dı. Çocukların anası yıkımdan sonra ki muhabbetinde geçiyor.
Altyazı bekleyenlere tavsiyem açın oynayın. Yarın birgün altyazı çıkınca tekrar oynarsınız. Belki ilkinde açamadığınız Archievement leri de açarsınız.
-
-
'Kesinlikle' ingilizce oynanılması tavsiye edilecek bir oyun değil. Bu oyunu bile 'kesinlikle' ingilizce olarak oynamak zorunda hissedenler hiç bir oyunu oynayamıyor herhalde. Yazıkmış. Bu oyun inglizce gerektiren oyunların yanında hiç bir şey.
Oyundaki bulmacalara bulmaca diyebilecek kadar bile vakit harcamadım şahsen. Oyuna sonradan ray tracing eklenecek diye muhabbetler duymuştum. Bende ikinci sefere türkçe olarak oynamak için ray tracing bahanem olacak dediğinize benzer.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi innorvous -- 23 Ekim 2022; 16:39:21 > -
Hikayeli bir oyuna böyle bir söylem etik olmamiş :) ne olursa olsun Türkçe olmasi her zaman cok iyidir. Piyasada o kadar cok iyi oyunlar varki.. Oyuncularimiz Türkçe olmadigi için anlayamadigi icin oynamaya bile tenezzül etmemiş. Hepsi Tozlu raflarda.. Türkçesi gelen oyunlar ülkemizde hype yapiyor. Bu kanitlanmiş bir gercektir.
-
Evet Türkçe olmayan tonlarca hikayeli oyun var ve İnglizcesi vasat üstü olan Türk insanları da bunlara genelde bakar, en basiti AC serisi tr yama kurmayıp oynayan binlerce insan var, ingilizceleri mükemmel değil o insanların. Bu oyunun ise hikayesini anlamayacak kadar çok ağır bir İngilizcesi yok.
Her oyunu Türkçe olması çok iyi ona lafım yok ama arkadaşların bahsettiği bu oyun Türkçe olmadan oynanmaz denmesine katılmamaları, siz olayı çarpıtmışsınız. red dead redemption a tr beklemek ile bu oyuna tr beklemek arasında çok fark var mesela. A2 seviyesindeki biri bu oyuna girdiğinde aval aval bakınıp ne anlatıyor bunlar diyeceğini sanmam. O seviye ingilizcesi de yoksa hiç oyun işlerine girmesin elbette.
-
-
Uncharted bitsin sırada bu var : )
-
bu oyun gameplayi ile değil hikayesi ve karakterleri ile önce çıkıyor e onlarında konuştuklarını anlayamıyacaksak hiç oynamıyalım daha iyi. ingilizce bilmiyorum o yüzden oyun süperde olsa anlamadıktan sonra hiçbir şey ifade etmiyor benim için. neyseki türkçe yama çıkıyor ozamana kadar 1-2 patch gelsede düzelse performansı biraz.
-
İlk oyunu oynayıp mı buna geçeyim arkadaşlar. Bu oyun nedir, ne değildir hiç bilmiyorum.
Ona göre yeni başlayacağım. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
-
İlk oyunu oyna ufaklığım muhabbeti orda öğreniyoruz ne olduğunu neler yaptığını. Direk bundan başlarsan ne oluyor ... diyeceğin yerler olacak.
Muhtemelen 1 i bitirip hemen arkasından buna başlarsanda "yeter hep aynı şeyleri yapıyoruz kafasına çabuk geleceksin"
-
oyunu bitirdim puanım 10 üzerinden 6 oyunla ilgili gerçekten beğendiğim tek şey grafikle atmosfer, karakterlerin yüz tasarımlarında sophia çok zayıftı,
hikaye çok yavan bitti oyun aşırı derecede kendini tekrar ediyor, mekanikleri hep 2.kez oyuna başlanacak şekilde ayarlamışlar bir türlü oyuna ısınamadım zorla bitirdim oyunu. Ayrıca optimizasyon şuan için kötü yama beklemek iyi olabilir
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.Oyunda başta beraber oyun oynadığımız çocuk sanki hikayeye dahil olacak gibi geldi fakat bir anda yok oldu , ve başta kalede amicia yakalanınca hugo ne yapıyor tam anlaşılmadı, kendilerinden önce hastalığa yakalanan kız ve çocuğu gösterecek gibi yapıp göstermediler.. hikaye çok yavan bitti
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bethesda oyunları ile kıyaslanırsa, bu oyundaki karekter yüz modellemeleri yine çok daha iyi. Kıyafeti ve görünüşüne göre, Sophia orada yaşayan çingenelerden biri, bilerek biraz daha sert görünümlü bir karekter yapmışlar ama elinde tuttuğu prizma ile çok işimize yaradı. RPG olmasına rağmen, en kötü karekter yüz tasarım ve yüz animasyonları Bethesda oyunlarında var bence, gerçekçi durmuyor hiç. Starfield'da bu durum değişmiştir dedim, onda bile değişmemiş. Özellikle Sony oyunlarında bunlara emek verilerek, çok başarılı şekilde yapılıyor, sadece karekter hareket animasyonları olarak değil, yüz hareketlerindeki mimikler ifadeyi çok değiştiriyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 24 Ekim 2022; 20:27:21 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X