Şimdi Ara

A Plague Tale: Requiem (2022) [PC ANA KONU] (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
558
Cevap
9
Favori
27.961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Güçlü bir PC olduktan sonra tabii ki konsola göre her türlü en iyi deneyimi yaşatır, şüphesiz. Her şey parasına göre diyelim.

• Dexter Morgan kullanıcısına yanıt
    En büyük avantajı ise istediğimiz ayarı yapabilmek, buna ek olarak modlayabilmek vs.

Konsolda bekle ki yapımcı patch atsın oyuna, fps kilidin kalksın. Rdr2 hala 30 fps konsollarda. Ben mesela 1440p 144 fps oynuyorum optimize ayarlarla. Ayrıca stutter sorunu için mod bile uyguladım. Dlss patchi vardı onunla mis gibi görüntü alıyoruz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Started_With_FX5200 S kullanıcısına yanıt

Lens dirt fx kapatmak lazım.

• Oyunu directx 11de çalıştırma yöntemi var. Biraz fps yükseltiyor ama dx 12de çalışan bazı ışıklandırma vs. değişir muhtemelen:

A Plague Tale: Requiem (2022) [PC ANA KONU]jevonrulez16youtube
    How To Run A Plague Tale: Requiem With DirectX 11 Don't forget to subscribe my channel and help me to reach 10k subscribers. Also don't forget to like this video and share it with your friends. Also press that notification button to get notify whenever i upload a new video. Click Here To Subscribe!/www.youtube.com/jevonrulz16 www.facebook.com/jevonrulez www.instagram.com/jevonrulez www.twitter.com/jevonrulez SYSTEM SPECS: ============= CPU list : ======== -Intel Core i7-4790 3.60 GHz (Default) 16GB RAM DUAL CHANNEL 8X2 -Intel I7-6660U2.4GHz (Default) 8GB RAM DUAL CHANNEL 4X2 -Intel I3-7100U 2.4GHZ(NO BOOST CLOCK) 16GB RAM DUAL CHANNEL 8X2 Graphic Cards : ============= - Intel HD 4600 -AMD RX 570(4GB) - INTEL HD 620 - INTEL IRIS 540 Software used: Recorder and FPS counter: MSI Afterburner, AVERMEDIA LIVE GAMER PORTABLE Editor: CAMTASIA STUDIO 8 SUBSCRIBE Thank you: https://www.youtube.com/channel/UCRcw7p-4P7MsF7TmsKeZZnw
    https://www.youtube.com/watch?v=vwLg4vr08eA&feature=youtu.be

Translate yama yapılmış:

https://gameolog.net/guncel-yama-listesi/ burada var.

Orijinal dosyanın yedeğini almayı unutmayın. Güncelleme çıkınca yama çalışmayabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhans19 -- 19 Ekim 2022; 16:51:4 >

• Bu adamların bir sonraki oyunu kılıçlı kalkanlı orta çağ fransızı şevalye oyunu olabilir, yada devam oyununa öyle mekanikler filan eklerler. Yaparsalar baya sağlam olur, oyunda böyle bir işi gayet güzel yapabildikleri sahneler var. A Plague Tale: Requiem (2022) [PC ANA KONU] 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi innorvous -- 19 Ekim 2022; 17:17:13 >
  • grafikler aşmış ya oyun da çok iyi gibi duruyor

3060 ti ile deniyorum bu arada dlls performansı harika

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 19 Ekim 2022; 18:16:9 >
  • Oyundaki parallax occlusion kullanımı hatalı bazı yerlerde. A Plague Tale: Requiem (2022) [PC ANA KONU] Burada duvarın bize bakan tarafında tuğlalar geride duruyor, girintili olması gereken alan dışarıda duruyor.

Aynı duvarın tam arkasına çıkardım kamerayı, tuğlalar dışa doğru duruyor olması gerektiği gibi yani. Bazı materyallerin 180 derece tersine dönmesi lazım.A Plague Tale: Requiem (2022) [PC ANA KONU] Bunun yerine düz tesellation kullansalar iyi olurmuş ama performansı da olumsuz etkilerdi. Şu haliyle bile sıkıntılı zaten.

A Plague Tale: Requiem (2022) [PC ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metal-Gear -- 19 Ekim 2022; 18:35:16 >

• anlık 3060: A Plague Tale: Requiem (2022) [PC ANA KONU] A Plague Tale: Requiem (2022) [PC ANA KONU] 

• Gaara34 kullanıcısına yanıt
    Oyunun performansı çok iyi yamaya ihtiyacı yok. Kartınızda dlss yoksa ölün :)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Glasscannon G kullanıcısına yanıt

bu sahnede çok fazla fare var cidden. genel olarak optimizasyonu kötü bulduğumu söylemiştim ama burada obje sayısından kart yamuluyor. A Plague Tale: Requiem (2022) [PC ANA KONU] 

• Metal-Gear kullanıcısına yanıt

Bravo hocam duvarın yüzüne bakıp bir 'terslik' var diyerek arkasında foto moduyla bakmanız harika valla A Plague Tale: Requiem (2022) [PC ANA KONU] A Plague Tale: Requiem (2022) [PC ANA KONU] Çok güzel teşhis A Plague Tale: Requiem (2022) [PC ANA KONU] 

• Ya sıkıntıdan kurcalıyorum hocam sadece, manasız da olsa. A Plague Tale: Requiem (2022) [PC ANA KONU] 

• i5 11400f 6900 xt 2k ultrada 50 fpsnin altına düşmedim ama optimizasyon kötü. Grafikler güzel. İlk oyununda güzeldi

A Plague Tale: Requiem (2022) [PC ANA KONU]Dexter Morganyoutube
    A Plague Tale : Requiem (2K ULTRA) i5 11400f - 6900 XT
    https://www.youtube.com/watch?v=4HAMbUMbTSA
  • ilk oyunda kızın sesi çok güzeldi. videoları izlemedim. umarım bunda da aynı güzellik vardır

• rambetiko R kullanıcısına yanıt

Seslendirenler aynı.

• rambetiko R kullanıcısına yanıt

Fransızca kızın sesi daha güzel.

• Bütün oyunlar cıktıgında peşpeşe sitelerde %10 20 30 indirim duyuyorum.. Bir tek bu oyunun indirimi duyrulmadi ? yada ben mi göremiyorum. Bilen varsa paylaşirsa sevinirim.

• +1. Valla hocam bende hiç denk gelmedim steam keyini indirimli satış yapan herhangi bir site.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Absnthe kullanıcısına yanıt
    İlk günden gamepasse geleceği için kimse almaz zaten diye düşünülmüş olabilir

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • arkdaşlar oyun kalabalık şehir içinde gpu kullanımı düşüyor bir anda 3060 ti ile oynuyorum bunu deneyimleyen varmı

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.