Rtx 2060 la oynuyorum, aynı şekilde pazar yeri sahnesinde gpu kullanımj %60 lara kadar düşüyor. Onun dışında genelde 95-99 kullanımda < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
A Plague Tale: Requiem (2022) [PC ANA KONU] (17. sayfa)
-
-
Patch şart aynen şehir içinde hiç optimizasyon yok. Onun dışında sıkıntı olmuyor. Bu haliyle oynamam, girip bakmıştım ilk sahneler normaldi ama patch beklerim artık.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
evet oyun un direct x kullanımda sorun var bence yama şart
-
oyunda 4 saat kadar zaman geçirdim sürekli bir alana gir gizlice kaç ilerliyor değişen birşey olacakmı ?
grafikler bölüm tasarımı ve atmosfer gerçekten iyi, yapay zeka bazen saçmalıyor, oynanış şuan için fazka tekrar ediyor ve hikaye sıkıcı
şuan için 10 üzerinden 7 lik bir oyun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sophia'nın gemisinde dolanırken fark ettiğim bir detay. Harita olarak Piri Reis'in Akdeniz haritasını kullanmışlar.
-
Hikayeli oyunlara meğerse açlık varmış aga oyun optimizasyon haricinde kusursuz olmuş oynattırıyor kendini.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sistemde samsung q990b soundbar mevcut. uzlamsal sese ayarladım. inanılmaz keyif veriyor. evinde dolby sistem olan var ise kesinlikle bu şekilde oynasın. muhteşem
-
Ya arkadaşlar oyunda Bug'a yakalandım sanırım ilerleyemiyorum. 7.bölümde arnauld ile mağaradayken bize odoris atıyor(farelerin dikkatini çeken) ben onları bitirdim yanlışlıkla tahtaya odorisli ok atmam lazım ama elimde odoris kalmadı etrafta da bulamadım. Oyunu tekrar başlattığımda da gelmiyor ne yapmam lazım? 1.07'den sonra Odoris'leri bitirdim yanlışlıkla tahtaya atıp geçmem lazım ama elimde kalmadı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lithium -- 21 Ekim 2022; 8:13:12 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Yazdıklarına katılıyorum. 12. bölümdeyim ve harbiden sıkıldım. Oynanış artık sarmıyor. Sonunu merak ettiğimden oynuyorum. Bir türlü bitmedi oyun.
-
oyunu az evvel bitirdim ve azıcık uzun tutulduğu görüşüne katılıyorum. bir de küçük emrah filmlerinden hallice dram ile birleşince "e bitirin artık" dedim birkaç defa. onun dışında oyun temelde gizlilik esaslı olduğundan oynanışın bir noktadan sonra tekrarlamasına bir şey diyemiyorum. belki normalde gizlilik temelli oyunlar böyle değildir, bu oyun özelindedir. gizlilik oyunları repertuvarım çok kısıtlı olduğundan bilemedim.
oyunun en vurucu kısmı ise grafikleri bence. 4k'da dlss ile ultra-med karışık oynadım ve bir çok defa durup hayranlıkla etrafı seyrettim. özellikle oyunun sonundaki orman bir oyunda gördüğüm en iyi ormandı.
son olarak, teşekkürler gamepass.
-
Şu anda 7. Bölümdeyim daha yarısı bile sayılmaz, buna rağmen hikaye anlatımını ilk oyuna göre daha başarılı buldum. Gizlilik tarzında oynanışı sevmeyeler için uygun olmayabilir, bence yılın oyunu olmaya en büyük adaylardan biri, amaçsızca önüne geleni vur ilerle tarzı FPS oyunlarından 100 kat daha iyidir.
Unreal Engine gerçekten çok iyi kullanılmış bu oyunda, grafik olarak ilk oyun ile arasında dağlar kadar fark var. Özellikle şehir dışında geçen bölümlerdeki ağaçlar, bitkiler, kaya modellemeleri ve doku kalitesi olarak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 22 Ekim 2022; 12:14:19 > -
Oyunun motoru Zouna www.pcgamingwiki.comEngine:Zouna - PCGamingWiki PCGW - bugs, fixes, crashes, mods, guides and improvements for every PC gamehttps://www.pcgamingwiki.com/wiki/Engine:Zouna
Olabilir doğrudur, yine de yapımcıları tebrik etmek lazım.
-
Ne için hocam? Sadece grafik basmak mantıklı değil ki. Sistem kaynaklarını dengesiz bir şekilde kullanan bir yapım olmuş. İlk oyun bundan çok daha yeterliydi teknik açıdan. Bu oyun sırf DLSS 3 ve rtx 4090 için kurban edilmiş.
Bu kadar gpu kullanımı düşen, anlamsız şekilde fps düşen bir oyunu oynamam ben. Bunun yerine dediğiniz Unreal Engine olsaydı bu kadar sıkıntı yaşanmazdı.
Uncharted girdim mis gibi akıyor mesela o.
Grafik anlamında demek istedim, 5800X 3D ve 3080 Ti ile sorun yaşamanız çok ilginç. Akıcılık nasıl stutter oluyor mu ?
-
Stutter, düz fps droplar ne ararsanız var hocam. Grafiğe benim de lafım yok on numara olmuş ama biraz da düzgün çalışsaydı keşke. Gerçekten sabırsızlıkla beklediğim bir yapımdı. Çok büyük hayal kırıklığı oluştu.
Gog sürümü, Microsoft store sürümünden daha akıcı diyorlar doğru mu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sukrullex -- 22 Ekim 2022; 12:38:0 >
O konuda bilgi sahibi değilim, GOG sürümünü kullanıyorum. 2.5K ultra'da stutter sorunu yaşamadım, orjinal sürüm ile arasında fark olacağını sanmıyorum ama ötekini deneyin bir de.
-
Vallahi sırf merakımdan Gog sürümünü denicem hocam
Arkadaşlar bu oyunun elle çevirisi yapılıyor mu veya var mı ücretsiz yama şeklinde?
-
en son ayın 19'undu bunu paylaşmışlar.
Selamlar Anonymous Üyeleri,
A Plague Tale - Requiem projesinin ilerlemesi %40'a ulaştı!
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X