Ben xbox live üzerinden oynuyorm ama çalışır mı acaba bilemedim. Bi deneyeyim hocam yükleyebilirseniz. |
A Plague Tale: Requiem (2022) [PC ANA KONU] (21. sayfa)
-
-
Sonuçta sadece konum farklı dosya aynı, umarım çalışır
Steam kullananlar için konumu not geçeyim, biraz karışık yerde sayılar kişiden kişiye değişiyor sanırım; C:\Program Files (x86)\Steam\userdata\124719439\1182900\remote
https://drive.google.com/file/d/1JmTHuIGvwAUkgmOGxx7B2tykFnzlZcKL/view?usp=share_link
-
Çok teşekkür ederim, eksik olmayın
-
Oyunun hikayesi mükemmel ilerliyor tabi anlayarak oynamanin tadı bambaşka bakmayın enisin saçma fikirlerine oyunun ana amacı gizlilik ve hikaye, karakter gereği böyle dizayn edilmiş ve harikulade olmuş ufak tefek dokunuşlarla çeşitlilik katılmış iyi bir sisteminiz varsa grafikler mükemmel görünüyor çok beğendim oyunu.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yoklukta gideri var diyebileceğimiz türden bir oyun olmuş
-
optimize için bir yama falan geldi mi oyuna
-
Henüz 2. bölüme geçtim stabil 50 üzeri FPS ile oynuyorum fakat görüntü hiç akıcı değil problem oyunda mı yoksa başka bir şey mi var bilmediğim anlayamadım. Ekran kartı Rtx 3070 - 12100f işlemci.
-
Bende de öyle kardeşim takılıyor sanki
Bazı teknik konunlarda azıcık saç baş yoldursa da hikayesi ile benim kalbimde çok büyük bir yer edindi.
Özellikle sonu. Sonunu oynarken/izlerken ağlamayan adamla benim hayatta işim olmaz. Kalpsiz insanları hayatımızdan çıkarmamız lazım.
Enis Cherryson'u da yıllardır izlerim. İlk defa kendisiylebu kadar taban tabana zıt düştüm. Önceden illaki asgari mutlak bir noktada buluşurduk. Bu oyun için ettiği laflar kesinlikle haksızlık. Teknik konuda katılırım ama, hikaye konusunda çok büyük ayıbetmiş bence.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nighty -- 6 Kasım 2022; 18:44:26 > -
O kadar haklısın ki hocam beni de şaşırtti oyun hakkında söylediği sözler yaklaşık 5 saat kadar oynadım oyunu ve geçtiği mekanlar oynayisa etki eden mekanikler grafikleri sesler müzikleri o kadar güzel ki ilk oyunun üzerine çok şey katmışquote:
Orijinalden alıntı: nightyBazı teknik konunlarda azıcık saç baş yoldursa da hikayesi ile benim kalbimde çok büyük bir yer edindi.
Özellikle sonu. Sonunu oynarken/izlerken ağlamayan adamla benim hayatta işim olmaz. Kalpsiz insanları hayatımızdan çıkarmamız lazım.
Enis Cherryson'u da yıllardır izlerim. İlk defa kendisiylebu kadar taban tabana zıt düştüm. Önceden illaki asgari mutlak bir noktada buluşurduk. Bu oyun için ettiği laflar kesinlikle haksızlık. Teknik konuda katılırım ama, hikaye konusunda çok büyük ayıbetmiş bence.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Enisin bu oyun ve cod mw videosu tam bir rezillik. A plague tale requiem için ilk oyunla aynı oynanış 2. oyunda değişmeliydi diyen (ki bayağı değişiklik ve yenilik var) Enis nedense god of war için bu daha 2. oyun o yüzden oynanışının değişmemesi normal benlik sıkıntı yok, ilk oyunda yapılanlardan başka birşey yapmalarını istemem diyor. Açın bakın ilgili oyunların videolarını görün. Enis için bu 2 oyunun en büyük sıkıntısı sony oyunu olmamaları sanırım. Birde oyunu kimse konuşmuyor demiş Geforce nowı 40 farklı yerde 50 farklı şekilde denerken hikayeye bile odaklanmamış onu bile beğenmemiş. Amisya için emişya demesi bile oyuna kafasını vermediğini gösteriyor. Koyduğu örnek seste bile 40 kere amisya denirken inatla emişya diyor.
Oyunun %40 civarını bitirdim sayılır. Grafikler low ayarlar ve %80 ayarında bile harika.
Şunu izleyin daha mantıklı:
PintiPanda TVyoutubeOyun fiyatları, ekran kartları derken güzel oyunları bile anlatmaya korkar olduk arkadaşlar. Siz neler düşünüyorsunuz, görüşlerinizi yorumlara bekliyorum :) Canlı yayınlar ► https://www.twitch.tv/pintipanda Instagram ► https://www.instagram.com/pintipanda Twitter ► https://twitter.com/pintipanda Abone olursanız tadından yenmez. Kendinize iyi bakın, esen kalın. #pintipanda #oyun #sohbet Bu kanalda oyun inceleme, lets play, ilk bakış, canlı yayın ve bolca sohbet videosu bulacaksınız. AAA oyunlar, Indie oyunlar, Hikayeli oyunlar ve Rekabetçi oyunlar mevcut. Aksiyon, Shooter, FPS, Adventure, RPG, Survival, Crafting ve bir çok oyun türü karşınızda olacak. PC, Xbox Series X/S, Playstation 5 ve Nindento Switch ve diğer platformlarda içerikler gelmeye devam ediyor. Her gün yeni videolarla karşınızdayım :)https://www.youtube.com/watch?v=w5qPXN5-v3I
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhans19 -- 6 Kasım 2022; 20:18:49 >
-
Bana daha çok yapılmak için yapılmış gibi geliyor son 3 videosu çocuk olduktan sonra sık sık video atıyor bu güzel ama kaliteyi düşürmeye başladı dediğiniz gibi hocam oyunu kendisini verememiş yenilik yok diyerek büyük haksızlık etmiş şu saate kadar oyunda irili ufaklı oynayış da bir çok şey oldu iyiki başkalarının yorumlarına aldanıp oyunlara ön yargı ile yaklaşmiyorumquote:
Orijinalden alıntı: gokhans19Enisin bu oyun ve cod mw videosu tam bir rezillik. A plague tale requiem için ilk oyunla aynı oynanış 2. oyunda değişmeliydi diyen (ki bayağı değişiklik ve yenilik var) Enis nedense god of war için bu daha 2. oyun o yüzden oynanışının değişmemesi normal benlik sıkıntı yok, ilk oyunda yapılanlardan başka birşey yapmalarını istemem diyor. Açın bakın ilgili oyunların videolarını görün. Enis için bu 2 oyunun en büyük sıkıntısı sony oyunu olmamaları sanırım. Birde oyunu kimse konuşmuyor demiş Geforce nowı 40 farklı yerde 50 farklı şekilde denerken hikayeye bile odaklanmamış onu bile beğenmemiş. Amisya için emişya demesi bile oyuna kafasını vermediğini gösteriyor. Koyduğu örnek seste bile 40 kere amisya denirken inatla emişya diyor.
Oyunun %40 civarını bitirdim sayılır. Grafikler low ayarlar ve %80 ayarında bile harika.
Şunu izleyin daha mantıklı:
PintiPanda TVyoutubeOyun fiyatları, ekran kartları derken güzel oyunları bile anlatmaya korkar olduk arkadaşlar. Siz neler düşünüyorsunuz, görüşlerinizi yorumlara bekliyorum :) Canlı yayınlar ► https://www.twitch.tv/pintipanda Instagram ► https://www.instagram.com/pintipanda Twitter ► https://twitter.com/pintipanda Abone olursanız tadından yenmez. Kendinize iyi bakın, esen kalın. #pintipanda #oyun #sohbet Bu kanalda oyun inceleme, lets play, ilk bakış, canlı yayın ve bolca sohbet videosu bulacaksınız. AAA oyunlar, Indie oyunlar, Hikayeli oyunlar ve Rekabetçi oyunlar mevcut. Aksiyon, Shooter, FPS, Adventure, RPG, Survival, Crafting ve bir çok oyun türü karşınızda olacak. PC, Xbox Series X/S, Playstation 5 ve Nindento Switch ve diğer platformlarda içerikler gelmeye devam ediyor. Her gün yeni videolarla karşınızdayım :)https://www.youtube.com/watch?v=w5qPXN5-v3I
Pandanın videosunu izledim o kadar haklı ki başından sonuna dediği gibi oynamayınca oyuna çamur atmak bizim adetimiz zaten on yargılarınızi yıkın bu oyunu mutlaka oynayın bırakın Ali'yi veliyi kendi fikirleriniz yorumlarınız deneyimleriniz olsun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bıyıklı Bey -- 6 Kasım 2022; 20:45:19 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
God of War serisi PS oyunları içinde, hikaye olarak çok mükemmel değil aslında, sadece dövüş mekanikleri ve görsellik güzel, hikaye atmosferi olarak da çok iyi denemez. PS oyunları içinde Uncharted serisi, The Last of Us serisi, Spiderman serisi, Days Gone kadar etmez benim için. İçlerinde en kötüsü olan, Horizon Zero Dawn'ın bile oynanışı daha zevkli bence. Like ve izlenme oranı için Youtuber'lar her yorumu yaparlar, onların niyeti başka.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 6 Kasım 2022; 21:13:45 > -
Hiç ama hiç katılmıyorum. God of War tek başına millete konsol aldıran bir seridir. Sony bugün exc. oyunlarını pcye daha hızlı getiriyorsa bunda God of Warın pcdeki satış sayısı büyük pay sahibidir. Oyun, bunu cracklenmesine rağmen başardı. Dikkatinizi çekerim.
Sony oyunları içerisinde God of War ve diğerleri vardır. Santa Monica gibi özverili bir stüdyo da yoktur. Naughty Dog falan demeyin sakın. Tamamen sjw kontrolünde gökkuşağı bir stüdyo. Foncular ne derse onu yapan kuklalardan ne bekliyoruz zaten?
Size göre bir oyun olmayabilir ama yukarıda yazdıklarım genel geçer bir realite.
Zaten bence dedim, başkaları için efsane oyun serisi olabilir. Geliştiricisi de çok başarılı bir oyun şirketidir, animasyonlar sesler görsellik God of War'da çok güzel, onlara birşey demiyorum zaten, oyun hep dövüş kendini aşırı tekrar eden yapıda. Şahsen karekterler arası geçen diyalogların fazla olduğu, hikayenin gidişatına göre uygun atmosferde oynanışı olan oyunları daha çok severim. Mesela Spiderman bence God of War'dan daha güzel oyun, aksiyon bulmaca gizlenme etrafla etkileşim herşey var içinde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 6 Kasım 2022; 21:37:25 > -
Önemli olan şey tüm kabul görmüşlüğün kalıpları içinde ''bence'' diyebilmektir hocam. Biraz prensip olabilir ama ben bir konuda bence diye fikrini belirtenlere karşı daha çok saygı duyuyorum.
Bence de arkadaş değindiği konularda haklı. 90 lardan beri her platformda her oyunu oynuyorum. Bazı malum oyunlar güzel olsalar bile kesinlikle sadece popüler kültür şişirmesi. Mesela yeni GOW eski serisinin taşı toprağı anca eder bana göre.
Mesela Scorn gibi bir eser PS için çıkmış olsaydı milyonlarca teori veya ''sanat'' gurmesi tipler peydah olacaktı piyasaya.
Aynı şekilde Requiem'de daha kaliteli animasyonlar ve adam akıllı yüz teknolojisi kullanan bir oyun olsaydı yine ''PS özel'' kalitesinde olabilirdi. Hikayesine tapan milyonlarca kişi olabilirdi. Ha oyun şu haliyle bile epey beğenilmiş bunlar ayrı.
-
Hocam eski GoW serisini hiç katmayalım onlar çok ayrı bir seviyeydi. Acayip bağımlılık yapıyordu bünyede. Günümüzde öyle oyunlar yapılmıyor zaten. Popüler kültür şişirmesine katılıyorum ama GoW diğer oyunlara kıyasla bundan en az etkilenenlerden. Geçen Horizon Forbidden West oynayayım dedim. Gökkuşağı yüz boyası falan gelmiş. Hey Allahım ne günlere kaldık.
Requiem'in daha doğru düzgün bir oyun motoru yok. Küçük çaplı bir oyun. Sony 1. parti stüdyoları ile kıyas edemeyiz. Yine de küçük çaplı bir stüdyoya göre iyi bir iş çıkarılmış. Ancak oyuna doğru düzgün patch gelmedi. Bu şekilde oynamam mümkün değil.
Scorn çöp mesela. Ps tarafında Returnal da çöp diyebilirim. Her yapılan iş iyi olmuyor bence. Days Gone süperdi mesela. Horizon Forbidden West ise Zero Dawn'ın getir götürünü bile yapamaz. O kadar geriye gitmiş ki oyun. Her şeyiyle bir hilkat garibesi. (Platforming, combat vs.)
-
panda gene bom boş yorum yapmış. günahım olsa vermeyeceğim kişi.
en boş oyun yorumcusu. cs ile yaptığı videolarda bile tahammül edemeyip geçiyordum yorumlarını.
gelelim yaptığı videoya. videodaki yorumuna göre de kimsenin oyun beğenmeme lüksü yok. böyle bir şey olabilir mi? Enis misal... adam beğenmemiş ve beğenmediği yönlerini zaten videoda anlatmış. üstelik oynamış ve beğenmemiş abim var mı ötesi. ikinci el bir deneyimini anlatmıyor. neyin kafasını yaşıyorsa. bende destekledim ve dediklerine imzamı atarım dedim Enis'in videosu için. videoyu paylaşan arkadaşta god of war örneğini vermiş. aynısını panda da veriyor. nenemi getirsem oda över god of war'ı diyor. bu nasıl bir örnek. şimdi allah akşına. god of war çeşitliliği nere a plague tale çeşitliliği nere. zaten mesele de bu. god of war geliştiğini hissettiren bir oyun. oyunun ilk yarısı farklı ikinci yarısı farklı neredeyse malum kılıkları alınca. (hoş sadece baltanın hissi bile muazzam da) ve iki silah kullanmana rağmen bunlardaki tatmin hissi, savaş mekaniği üst düzey. bunu gameplay anlamında sonuna kadar hissettiğin bir oyun. a plague tale oyunun ilk saatlerinde verdiği özellikleri 20. saatin sonunda da kullanmanı istiyor. onu geçtim evreni genişletmiş ama oyuncuya yaramıyor ki bu durum. durup bakınca güzel mi manzara, güzel evet ama ne yapalım bunu? hikaye de içine çekmedi kardeşim beni zorla mı? ablada abla. ilk oyunun aynı gev gevi işte. herkes sonu iyi diyor da işte oraya gelmeden bayıyor. ben hala 10. bölümde kaldım açasım gelmiyor.
bide duygu sömürüsü yapıp fiyattan dem vuruyor. abi sade oyun fiyatları mı sorun sence? her şeyin fiyatı uçtu gitti. oyunlarda daha lüks oldu o ayrı. yok neymiş oynayamayan tayfa oyunu gömen birisi çıkınca zaten oynayamadığı için oyunu daha da gömüyormuş. iyi de bu beyinsiz kitle dünyanın her yerinde var ve sadece oyun özelinde geçerli değil bu. malum atasözümüz var;
kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş
bugatti alamayan adamın "ya bu zaten fena yakar" demesi ile aynı pandanın dediği. bu kitle her yerde her ortamda var. ama -bakın altını çiziyorum- denediği oyun hakkında olumsuz eleştiri yapanı suçlayıp hedef gösteremezsin sen. adamın yorumudur der geçersin. ilerde sen oynarsın beğenirsen ne ala. zaten senin bir kaybın olmaz. bu resmen içeriği yapana hakaret.
-
oyun hikayesi güzel evet ama sorunuda çok bence bitirdim oyunu ama uzun yürüme sekansları aşırı sıkıyor yürü allah yürü ve oyun gereksiz uzun oynanış olarakta gizlilik yol bulma gibi olduğundan bir noktadan sonra ne kadar iyi olursa olsun bayıyor yani ayrıca optimizasyon berbat ötesi 3070 gibi bir kartı 1080p için yazmaları bile tam fiyasko
-
İmza, cv, kaşe, mühür, tomografi, ultrason, nüfus kağıdı kimlik fotokopisi... Hay Allah razı olsun.
Bir de dost var o da nerde çer çöp japon saçması oyun var bayılıyor. Farklı olunca kendini bir şey sanıyor sanırım. :D
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X